|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
XŠevyX
|
Post subject: Zmizení koně Posted: 11:33 29. Oct 2009 |
|
|
Mám problém. Nechal sem koně před questem v pevnosti louč. Na druhý den po restu sem se připojil a šel do louče pro koně a ten tam nebyl. Nevím jestli nějaká chyba ale jestli by to šlo nějak spravit. Justin Wetter:Vojín vl.roty. acc: Sevy123
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 12:21 29. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podle databáze jsi ho naposledy nechal v hrobce. Nevim, nevim, jestli to tam sám přežije.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 13:55 29. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: Podle databáze jsi ho naposledy nechal v hrobce. Nevim, nevim, jestli to tam sám přežije. Já dal v pevnosti louč nechat koně na místě. Buť sem se překlik nebo chyba takže si mám do té hrobky pro něho zajít?
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 14:47 29. Oct 2009 |
|
|
mám dojem, že zase blbne ukládání pozice před odlogem, stalo se mi několikrát, že jsem se nalogoval v lokaci, ve které jsem byl dřív, než v té, kde jsem hru opustil, a to i přes používání /pc soul, naštěstí to byly lokace neškodné...
Konkrétně dnes po resu 14,10 : odlogování dopoledne bylo před bránou Karatského hřbitova nalogování po resu - objevila se na náměstí za opravovanou věží...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Last edited by monstera on 15:12 29. Oct 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 14:58 29. Oct 2009 |
|
|
Nie len to, ale blbne aj objavovanie sa koňa, veľa krát mi urobí, že sa objaví úplne niekde inde, kde som ani nezosadala ani nič, len tade prebehla. Raz mi ho skoro wyrm zjedol.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 16:23 29. Oct 2009 |
|
|
Máte pravdu, asi jsem tam našel chybu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 17:14 29. Oct 2009 |
|
|
A prave proto jsem byl v diskusi minuly tyden takovy zastance toho, aby se do toho jak fungují kone nerypalo...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 17:30 29. Oct 2009 |
|
|
Tiež som bola za, aby to bolo ako doteraz + po prechode loďou sa objavili tam, kde postava Inak odporúčanie: pokiaľ 1 rest sa koňa nedotknete, po ďalšom sa objaví u vás  aspoň taká malá pomoc
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 17:45 29. Oct 2009 |
|
|
Ale řekli jste to ve chvíli, kdy už jsem to měl přepsaný Navíc pořád si myslim, že je lepší opravit jednu nově vzniklou chybu, než si pěstovat jinou starou a řádně uleželou.
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 15:54 30. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Máte chodit pěšky *směje se*
|
|
Top |
|
Amrodel
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 16:05 30. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dnes jsem zjistila, že mi také zmizel kůň. Začátkem týdne jsem ho zaparkovala před dílnama v Karathě a dnes, když jsem potřebovala na něm opět odjet, tak už tam nebyl. Prošla jsem několik okolních lokací, kam jsem naposledy mohla jít, ale nenašla jsem ho.
Mohl by mi, prosím, někdo pomoct s jeho nalezením?
acc: Amrodel postava: Amrodel Gin
Last edited by Amrodel on 22:50 01. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 16:18 30. Oct 2009 |
|
|
Pokusim se to do večera vyřešit.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 16:37 30. Oct 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
ja kone moc nepouzivam, do jiste doby byl vzdy tam kde jsem ho nechala stat, ale posledni dobou kdykoliv lognu po restartu mam ho v interieru vedle sebe i kdyz jsem ho nechala stat venku. Pred odlogem vzdy ukladam postavicku pres /pc soul. Kdyz lognu vic krat po jednom restartu, kone mam tam kde jsem ho nechala stat.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 17:10 30. Oct 2009 |
|
|
Hm musím říct, že teď po těch úpravách je to horší jak lepší. Bohužel. Kůň nezůstává na místě po restartu. A řekla bych, že se objevuje všude možně. Někdo má momentálně hnědáka U racka v Karathe v pokoji číslo 4. Já vím, že z hlediska rp je to blbost, ale nešly by udělat ty předměty na přivolání koně? No a nebo opravit to, aby koně opravdu zůstávali na místě 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení koně Posted: 17:48 30. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: Pokusim se to do večera vyřešit.
|
|
Top |
|