|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Kridla tieflinga Posted: 21:33 21. Feb 2010 |
|
|
Zdravim, chtel bych vedet jaky typy plastu kridla zakryvají a ktery nezakryvaji. Me to totiz nezobrazuje kridla u zadneho plaste ale ostatnim hracum to u nekterych plastu moje kridla zobrazi? 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 21:39 21. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dela to prvnich par modelu plastu z cloakmodels.2da Ostatni to nemaji nastaveno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 12:48 22. Feb 2010 |
|
|
OK dik, ale stejne nemam moznost to vyzkouset, protoze me se nezobrazujou kridla u vsech plastu, pricemz jsem se ptal jednoho hrace zda jdou videt a on rikal ze ano... Co s tim? nechtel bych se pak prochazet po Karathe s kridlama 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 13:03 22. Feb 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
zachy wrote: OK dik, ale stejne nemam moznost to vyzkouset, protoze me se nezobrazujou kridla u vsech plastu, pricemz jsem se ptal jednoho hrace zda jdou videt a on rikal ze ano... Co s tim? nechtel bych se pak prochazet po Karathe s kridlama  Nehraj tieflinga a máš to 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 13:51 22. Feb 2010 |
|
|
Možná je ještě nějaký nastavení v nwnplayer.ini nebo nwn.ini. Mrkni tam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 10:23 23. Feb 2010 |
|
|
Hm.. hledal jsem hledal jsem... ale nenasel jsem... zkousel jsem i "upravit" nwn.ini vytahnutim vsech detailu na top ale jak jsem si myslel nic  Rada: nezkousejte to v Karathe severni brane u koni... sekala se mi i mys 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 11:13 23. Feb 2010 |
|
|
Co třeba nwnplayer,ini: Visible Cloaks=1 ? Nemáš v override nějakej .2da soubor?
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 12:11 23. Feb 2010 |
|
|
kucik wrote: Co třeba nwnplayer,ini: Visible Cloaks=1 ? Nemáš v override nějakej .2da soubor? Visible Cloaks=1 mám v override mam jen soundset.2da v override_bak jich mám víc mno ale prd se v tom vyznám...
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 13:07 23. Feb 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
zachy wrote: kucik wrote: Co třeba nwnplayer,ini: Visible Cloaks=1 ? Nemáš v override nějakej .2da soubor? Visible Cloaks=1 mám v override mam jen soundset.2da v override_bak jich mám víc mno ale prd se v tom vyznám... spolehlivě nějsou vidět u velmistrovského pláště. Jestli chceš, tak Aysha jich má několik, může ti jeden klidně darovat 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 14:49 23. Feb 2010 |
|
|
a když už nic prostě si udělat textové makro
/tk *křídla ani ocas nejsou vidět* a klikat a klikat a klikat
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 15:02 23. Feb 2010 |
|
|
Sorry, ale křídla jsou vidět. Naznám plášť, kterej by zamaskoval takovou velkou věc, aniž bys vypadal jako hrbáč od Matky Boží.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 15:03 23. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Luelle wrote: a když už nic prostě si udělat textové makro
/tk *křídla ani ocas nejsou vidět* a klikat a klikat a klikat spis neco ve smyslu -ten hrbol pod plastem to nejsou kridla,ja sem proste zdejsi hrbac a chodit shrbeny..... by me zajimalo jak se muzou kridla ututlat,ocas jeste teda pochopim........ btw: fandim tieflingum!  edit:Kuciku tys me predbehl 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 15:12 23. Feb 2010 |
|
|
*Drží si popruhy co má přes ramena, jak vidno na zádech má velký batoh a přes něj přehozený plášt* 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Aliik
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 15:50 23. Feb 2010 |
|
|
-RoF- wrote: *Drží si popruhy co má přes ramena, jak vidno na zádech má velký batoh a přes něj přehozený plášt*  heh asi takhle co? http://www.youtube.com/watch?v=HDH3PbUr ... re=related(musí se přeskočit až tak na 01:12)
_________________ Hallah Jarriams - hledající sama sebe
Gabrii - RIP, rozcupována kdesi v lesích. bohové tak chtěli
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Kridla tieflinga Posted: 17:36 23. Feb 2010 |
|
|
To nejsou krídla to je velkej batoh plnej rudy 
|
|
Top |
|