|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
de Aers
|
Post subject: Úprava zbroje Posted: 20:00 27. Mar 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dnes jsem si u barvíře upravoval Plnoplátovou zbroj, která má standartní statusy Attachment:
predup.JPG [ 20.47 KiB | Viewed 4085 times ]
Ale po úpravě se mi z toho stal takovejhle kus hadru... zvláštní schopnosti zůstaly takové jaké byly. Attachment:
poup.JPG [ 20.44 KiB | Viewed 4086 times ]
Přihlížející DM Maku, mi poradilo, abych to dal sem.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 23:15 27. Mar 2010 |
|
|
vzhled trupu zbroje určuje její typ, pokud je možné u barvíře změnit trup některých plátovek na hadry je to docela průser  co nechápu je, že jí zůstala váha těžké zbroje odzkoušeno v toolsetu, krk, ramena, veškeré ruce, veškeré nohy, opasek i pánev lze mít libovolné na libovolné zbroji, zato trup zbroje určuje typ, proto jej libovolný mít nelze
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 23:19 27. Mar 2010 |
|
|
jj, tak to vždycky platilo...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 00:41 28. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, asi tak. Jednak by to nemelo dovolit zmenit trup na jiny AC, druhak pokud uz se najak zmenil trup, jaktoze se nezmenila vaha?
Ze se povedlo zmenit model trupu si dokazu vysvetlit leda tak, ze se ty vzhledy generujou nahodne a tohle byl zrovna nejakej chybnej, pro kterej neexistoval zaznam v 2da. Ale jak se v craftu vytvarej vzhledy tropu bude vedet nomis.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 01:39 28. Mar 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
kucik wrote: Jo, asi tak. Jednak by to nemelo dovolit zmenit trup na jiny AC, druhak pokud uz se najak zmenil trup, jaktoze se nezmenila vaha?
Ze se povedlo zmenit model trupu si dokazu vysvetlit leda tak, ze se ty vzhledy generujou nahodne a tohle byl zrovna nejakej chybnej, pro kterej neexistoval zaznam v 2da. Ale jak se v craftu vytvarej vzhledy tropu bude vedet nomis. No ja jednou koupila s Tarjou zbroj normalne v obchode ne craftovou a kdyz jsem ji predelavala tak take ztratila sve cisla.. Byl to take plnoplat..
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 02:42 28. Mar 2010 |
|
|
kucik wrote: Jo, asi tak. Jednak by to nemelo dovolit zmenit trup na jiny AC, druhak pokud uz se najak zmenil trup, jaktoze se nezmenila vaha?
Ze se povedlo zmenit model trupu si dokazu vysvetlit leda tak, ze se ty vzhledy generujou nahodne a tohle byl zrovna nejakej chybnej, pro kterej neexistoval zaznam v 2da. Ale jak se v craftu vytvarej vzhledy tropu bude vedet nomis. Je jednoduchý jak... prostě jak si dáte úprava - trup a klikáte další nebo předchozí, tak si můžete ještě přeskakovat tim že napíšete číslo... a já sem prostě napsal 15 a hodilo mi to něco a najednou sem koukal mile překvapen, že se mi zobrazily i ostatní vzhledy... tak sem dělal a dělal  až sem si udělal zbroj, ale po chvíli sem zjistil, že mi zmizla ta plátová obrana  Koukal sem na to i toolsetu a prostě aby tam byl ten plnoplátovej bonus musí to být nějaký ten kovový vzhled  dá se to považovat za vyřešeno  Bugem se to snad ani nazvat nedá .)
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 03:38 28. Mar 2010 |
|
|
tak je to jasné ne?  prostě jsi tam násilím narval něco co tam být nemá a ač textury ti normálně problikávají, pro těžkou zbroj je to vzhled neznámy a hra zblbne takže příště, nehrajte si s čísílky  edit: že tys ve školce u skládaček mlátil čtverečky do kulatých otvorů?
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 09:05 28. Mar 2010 |
|
|
sandoftime wrote: edit: že tys ve školce u skládaček mlátil čtverečky do kulatých otvorů?
Jenom ty, co mi ty hračičky nechtěly dát 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 16:24 28. Mar 2010 |
|
|
Je mozny, ze mi chybi kontrola hrudi pri zadani cislem. Kouknu na to. Ale stejne nechapu tu hmotnost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 20:08 28. Mar 2010 |
|
|
Tak ta kontrola tam je. Asi by bylo nejlepsi kdybych to zkusil primo s tou zbroji.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 07:25 29. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ze se povedlo zmenit model trupu si dokazu vysvetlit leda tak, ze se ty vzhledy generujou nahodne a tohle byl zrovna nejakej chybnej, pro kterej neexistoval zaznam v 2da. Ale jak se v craftu vytvarej vzhledy tropu bude vedet nomis. v craftu se dela vse nahodne , KROME trupu, aby prave nedochazlo k tomuhle problemu... a kdyz se mrknes na screeny, tak ta prvni, craftova byla v pohode, ale je chbyna az po uprave krejcim (i tak je to podle prvniho prispevku, ze upravoval PLNOPLATOVOU a vzniklo mu pyzamo) Kazdopadne nechapu, proc cyhi obrazek te zbroje. to asi budu muset predelat na jiny vzhled ty TEMPLATE zbroje. mozna to pomuze, mozan se ma cisla neshoduji s cisly zbroji na serveru. Kazdopadne ja tam mam hend to 1. cislo ze setu, ale zkusim to exportnout a poslat.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 12:50 29. Mar 2010 |
|
|
nomis_b wrote: Kazdopadne nechapu, proc cyhi obrazek te zbroje. Občas po restartu nebo po pádu, mi chybí u různých předmětů ikonky a sou tam jen takovéhle bílé fleky.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 12:53 29. Mar 2010 |
|
|
de Aers wrote: nomis_b wrote: Kazdopadne nechapu, proc cyhi obrazek te zbroje. Občas po restartu nebo po pádu, mi chybí u různých předmětů ikonky a sou tam jen takovéhle bílé fleky. mě taky,restni hru
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Úprava zbroje Posted: 15:28 29. Mar 2010 |
|
|
cep/jenx/ jiné věci které řeší tyhle ikonky v override a podobně mají tendenci mizet pokud odlogneš ze serveru a nalogneš jinam/zpátky aniž bys mezi tím hr vypl
lepší vždycky hru restartovat, případně si udělat zástupce na spouštění thalie rovnou
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|