|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Chybějící krk u postavy Posted: 20:08 09. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Dotaz.... chybí mi i po stažení všeho z webu krk u postavy odkaz na overide jednoho z vás odtud na foru je nefunkční - dá se to někde sehnat? Vím že to tu bylo.... Díky
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 16:56 16. Jun 2010 |
|
|
override v tý podobě, co sem dával ke stažení už nemám a můj současnej toho už obsahuje opravdu moc (přes 600 mega) na ten připosraženej krk si tam zkus dát tohle Attachment:
pfh0.rar [5.85 KiB]
Downloaded 213 times
ale nejsem stopro přesvědčenej, jestli je to vono, nějak sem z tý problematiky už vypad 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 07:49 17. Jun 2010 |
|
|
Taky je moznost, tedy pokud si na sebe nekoukal kdyz si mel postavu nahou, ze to muze delat obleceni. Casto se stavalo pri craftu ze vysledny vyrobek mel tu danou cast neviditelnou. Pri meneni vzhledu tam je dycky jedna moznost vzhledu neviditelne casti.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 03:33 05. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Moc moc prosím není u někoho k sehnání oprava na chybějící krk u ženské lidské postavy? Vím že tu na to byli ke stažení dva soubory:(Nebo ať sem dá ke stažení overide někoho kdo to má v pořádku....Díky moc wsweetjane@seznam.cz
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 18:01 07. Jul 2010 |
|
|
Vyreseno?
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 12:47 10. Jul 2010 |
|
|
Rad bych ti pomohl, ale nevim jak. Mozna bych mohl zkusit jestli to dela me taky a pokud ne tak ti poslat muj override?
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 21:07 10. Jul 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
wsweetjane wrote: Moc moc prosím není u někoho k sehnání oprava na chybějící krk u ženské lidské postavy? Vím že tu na to byli ke stažení dva soubory:(Nebo ať sem dá ke stažení overide někoho kdo to má v pořádku....Díky moc wsweetjane@seznam.czzrovinka dnes jsem se s tim samym problemem potykala, protoze postava bez krku a jeste nosi kouzelnickou hul jako koste... nevim cim presne to bylo zpusobeno, ale po tom co jsem si rozbalila instalaci ze stareho notebooku tak to facha tak jak ma. Overide to ale nebyl, ty jsem mela velikostne stejny v obou instalacich, rozdil jsem nasla jen v souborech hak ... a tak mi to uz facha jak ma.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 14:27 16. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Určitě vyřešeno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 14:30 16. Jul 2010 |
|
|
Chyba je v jednom z thalie_main haků. Někde zřejmě stále světem bloudí starý hak s chybou. Stáhni si thalie_main haky znovu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 17:19 16. Jul 2010 |
|
|
Já mám týden staré haky z webu a taky to blbne. Chtělo by to v tom případě asi aktualizovat.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 14:19 27. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Kam ten soubor na stažení patří? Hodila sem ho do overide a nepomohlo to? 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 17:01 31. Aug 2010 |
|
|
Chtela jsem se zeptat,jeslti uz jste chybku nekde objevili..mam v hacich s main..jen thalie_main2_2.hak a thalie_main1.hak ..nic vic..ani bez jednoho hrat nelze..a presto ma moje lidska postava porad priposrazenou hlavu. diky marii
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 17:09 31. Aug 2010 |
|
|
Když já to vidim normálně. Vim že na RoFově hlavě jsem to testoval a tenkrát se to vyřešilo. Problém u mě je, že kvůli vývoji tam mám neskutečný množství různejch haků. Zkoušli jste někdo, kdo máte tenhle problém prostě stáhnout tohle a přepsat, jak jsem psal? http://thalie.pilsfree.cz/download/thalie_main.zip
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 22:50 31. Aug 2010 |
|
|
ano..dokonce dvakrat.....a nic:(
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 23:41 31. Aug 2010 |
|
|
|
|
Top |
|