|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
OneIceOne
|
Post subject: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla... Posted: 11:43 31. Jul 2011 |
|
|
Tady budou doplněná pravidla, který se budou řídit účastníci Quest sessions...
Bude doplněno...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla... Posted: 12:15 31. Jul 2011 |
|
|
Quest session I.
Datum konání: 3. 8. 2011 Maximální level: 16 Počet hráčů: 3 - 6 Místo začátku: Karathská radnice
Informace: Přihlasit do questu se můžete tak, že mi do středy pošlete pm, kde mi jeden ze skupiny napíše jména účastníků, obratem dostane zprávu, že s nimi počítám/nepočítám. Postavy začínají Quest session na Karathské radnice, úderem 19:00 začíná IC dění.
IC pozadí: Delší dobu je možné zaslechnout zvěsti mezi obchodníky z Karathy. Prý se zase ukázala nějaká organizovaná skupina lapků, kteří přepadají výpravy a karavany putující Krynskými horami. Jeden z obchodníků, kupec Kann Ordoberg se nechal slyšet, že to překročilo všechny meze, když byla nedávno oloupena a zmasakrována jeho obchodní karavana. Za vším prý stojí lapka jménem Yaphan. Kann Ordoberg se chystá vystoupit na nejbližším zasedání radnice a požadovat zvýšení ochrany obchodních cest. Nikdo však nevěří, že něco zmůže, vojáků je málo a království má svých problémů dost.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla... Posted: 09:33 02. Aug 2011 |
|
|
OneIceOne wrote: Quest session I.
Datum konání: 3. 8. 2011 Maximální level: 16 Počet hráčů: 3 - 6 Místo začátku: Karathská radnice
Informace: Přihlasit do questu se můžete tak, že mi do středy pošlete pm, kde mi jeden ze skupiny napíše jména účastníků, obratem dostane zprávu, že s nimi počítám/nepočítám. Postavy začínají Quest session na Karathské radnice, úderem 19:00 začíná IC dění.
IC pozadí: Delší dobu je možné zaslechnout zvěsti mezi obchodníky z Karathy. Prý se zase ukázala nějaká organizovaná skupina lapků, kteří přepadají výpravy a karavany putující Krynskými horami. Jeden z obchodníků, kupec Kann Ordoberg se nechal slyšet, že to překročilo všechny meze, když byla nedávno oloupena a zmasakrována jeho obchodní karavana. Za vším prý stojí lapka jménem Yaphan. Kann Ordoberg se chystá vystoupit na nejbližším zasedání radnice a požadovat zvýšení ochrany obchodních cest. Nikdo však nevěří, že něco zmůže, vojáků je málo a království má svých problémů dost. Organizačně se to rozpadlo, protože je sraz, kdo dorazí ic na místo, má možnost se zapojit do questu.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla... Posted: 11:38 05. Aug 2011 |
|
|
Quest session II. - Temný rituál
Datum konání: není stanoveno Maximální level 24 Počet hráčů: 2 - 5 Místo začátku: není stanoveno
Informace:
Quest session II. je určený pro skupinu, která se mi přihlásí. Vůdce skupiny musí být paladin nebo kněz dobrého boha nad 10. level. Na quest mám vyhrazený čas příští týden út-čt od 18 hod. Počítejte s tím, že se muže hrát kolem 4 hodin. Do neděle 18:00 hod. mi můžete posílat PM, kde si přihlásíte svou skupinu, pokud bude víc skupin, někoho si vyberu.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla... Posted: 19:30 10. Aug 2011 |
|
|
Quest session III.
Datum konání: není stanoveno Maximální level 30 Počet hráčů: 2 - 5 Místo začátku: není stanoveno
Informace:
Quest session III. je určený pro skupinu, ve které se vyskytují zlé charaktery, které kradou, zabíjejí, není jim nic svaté, nemají problém s nemrtvými atd. Quest je tedy pro evil orientovanou skupinu, která se mi přihlásí. Na quest mám vyhrazený čas příští týden po 20:30-00:00, út 18:00 + čt od 18 hod. Počítejte s tím, že se bude hrát kolem 4 hodin. Do neděle 18:00 hod. mi můžete posílat PM, kde si přihlásíte svou skupinu, pokud bude víc skupin, někoho si vyberu. Do PM napište, kdo jste, pokud máte delší historii.
Jednotlivce neakceptuji.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla... Posted: 21:38 14. Aug 2011 |
|
|
OneIceOne wrote: Quest session III.
Datum konání: není stanoveno Maximální level 30 Počet hráčů: 2 - 5 Místo začátku: není stanoveno
Informace:
Quest session III. je určený pro skupinu, ve které se vyskytují zlé charaktery, které kradou, zabíjejí, není jim nic svaté, nemají problém s nemrtvými atd. Quest je tedy pro evil orientovanou skupinu, která se mi přihlásí. Na quest mám vyhrazený čas příští týden po 20:30-00:00, út 18:00 + čt od 18 hod. Počítejte s tím, že se bude hrát kolem 4 hodin. Do neděle 18:00 hod. mi můžete posílat PM, kde si přihlásíte svou skupinu, pokud bude víc skupin, někoho si vyberu. Do PM napište, kdo jste, pokud máte delší historii.
Jednotlivce neakceptuji. Nekoná se, nikdo neměl zájem.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|