Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:59 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla...
PostPosted: 11:43 31. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Tady budou doplněná pravidla, který se budou řídit účastníci Quest sessions...

Bude doplněno...

Reply with quote  

Post subject: Re: Quest sessions - vyhlašování termínu, pravidla...
PostPosted: 12:15 31. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Quest session I.

Datum konání:
3. 8. 2011
Maximální level:
16
Počet hráčů:
3 - 6
Místo začátku:
Karathská radnice

Informace:
Přihlasit do questu se můžete tak, že mi do středy pošlete pm, kde mi jeden ze skupiny napíše jména účastníků, obratem dostane zprávu, že s nimi počítám/nepočítám. Postavy začínají Quest session na Karathské radnice, úderem 19:00 začíná IC dění.

IC pozadí:
Delší dobu je možné zaslechnout zvěsti mezi obchodníky z Karathy. Prý se zase ukázala nějaká organizovaná skupina lapků, kteří přepadají výpravy a karavany putující Krynskými horami. Jeden z obchodníků, kupec Kann Ordoberg se nechal slyšet, že to překročilo všechny meze, když byla nedávno oloupena a zmasakrována jeho obchodní karavana. Za vším prý stojí lapka jménem Yaphan. Kann Ordoberg se chystá vystoupit na nejbližším zasedání radnice a požadovat zvýšení ochrany obchodních cest. Nikdo však nevěří, že něco zmůže, vojáků je málo a království má svých problémů dost.

Reply with quote  

PostPosted: 09:33 02. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

OneIceOne wrote:
Quest session I.

Datum konání:
3. 8. 2011
Maximální level:
16
Počet hráčů:
3 - 6
Místo začátku:
Karathská radnice

Informace:
Přihlasit do questu se můžete tak, že mi do středy pošlete pm, kde mi jeden ze skupiny napíše jména účastníků, obratem dostane zprávu, že s nimi počítám/nepočítám. Postavy začínají Quest session na Karathské radnice, úderem 19:00 začíná IC dění.

IC pozadí:
Delší dobu je možné zaslechnout zvěsti mezi obchodníky z Karathy. Prý se zase ukázala nějaká organizovaná skupina lapků, kteří přepadají výpravy a karavany putující Krynskými horami. Jeden z obchodníků, kupec Kann Ordoberg se nechal slyšet, že to překročilo všechny meze, když byla nedávno oloupena a zmasakrována jeho obchodní karavana. Za vším prý stojí lapka jménem Yaphan. Kann Ordoberg se chystá vystoupit na nejbližším zasedání radnice a požadovat zvýšení ochrany obchodních cest. Nikdo však nevěří, že něco zmůže, vojáků je málo a království má svých problémů dost.

Organizačně se to rozpadlo, protože je sraz, kdo dorazí ic na místo, má možnost se zapojit do questu.

Reply with quote  

PostPosted: 11:38 05. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

Quest session II. - Temný rituál

Datum konání:
není stanoveno
Maximální level
24
Počet hráčů:
2 - 5
Místo začátku:
není stanoveno

Informace:

Quest session II. je určený pro skupinu, která se mi přihlásí. Vůdce skupiny musí být paladin nebo kněz dobrého boha nad 10. level. Na quest mám vyhrazený čas příští týden út-čt od 18 hod. Počítejte s tím, že se muže hrát kolem 4 hodin. Do neděle 18:00 hod. mi můžete posílat PM, kde si přihlásíte svou skupinu, pokud bude víc skupin, někoho si vyberu.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 10. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

Quest session III.

Datum konání:
není stanoveno
Maximální level
30
Počet hráčů:
2 - 5
Místo začátku:
není stanoveno

Informace:

Quest session III. je určený pro skupinu, ve které se vyskytují zlé charaktery, které kradou, zabíjejí, není jim nic svaté, nemají problém s nemrtvými atd. Quest je tedy pro evil orientovanou skupinu, která se mi přihlásí. Na quest mám vyhrazený čas příští týden po 20:30-00:00, út 18:00 + čt od 18 hod. Počítejte s tím, že se bude hrát kolem 4 hodin. Do neděle 18:00 hod. mi můžete posílat PM, kde si přihlásíte svou skupinu, pokud bude víc skupin, někoho si vyberu. Do PM napište, kdo jste, pokud máte delší historii.

Jednotlivce neakceptuji.

Reply with quote  

PostPosted: 21:38 14. Aug 2011 
Rytíř
 Profile

OneIceOne wrote:
Quest session III.

Datum konání:
není stanoveno
Maximální level
30
Počet hráčů:
2 - 5
Místo začátku:
není stanoveno

Informace:

Quest session III. je určený pro skupinu, ve které se vyskytují zlé charaktery, které kradou, zabíjejí, není jim nic svaté, nemají problém s nemrtvými atd. Quest je tedy pro evil orientovanou skupinu, která se mi přihlásí. Na quest mám vyhrazený čas příští týden po 20:30-00:00, út 18:00 + čt od 18 hod. Počítejte s tím, že se bude hrát kolem 4 hodin. Do neděle 18:00 hod. mi můžete posílat PM, kde si přihlásíte svou skupinu, pokud bude víc skupin, někoho si vyberu. Do PM napište, kdo jste, pokud máte delší historii.

Jednotlivce neakceptuji.

Nekoná se, nikdo neměl zájem.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]