|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Mapa Posted: 04:08 26. May 2011 |
|
|
Existuje nějaká alespoň orientační mapa zahrnující ostatní země kolem dosavadního světa? Bylo by fajn nakreslit novou, kdyby se náhodou někdo z týmu nudil. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 15:05 28. May 2011 |
|
|
Proč by to měl být někdo z týmu? a proč by měla být vystavená na webu?  Může se tak zviditelnit jeden nebo skupina kartografů, kteří by pak kopii mapy prodávali 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 15:10 28. May 2011 |
|
|
zachy wrote: Proč by to měl být někdo z týmu? a proč by měla být vystavená na webu?  Může se tak zviditelnit jeden nebo skupina kartografů, kteří by pak kopii mapy prodávali  S těma kartografama mě to taky napadlo. Nemuselo by to být špatný úkol. Dát někomu vydělat, když sestaví mapu některých částí světa a nebo klidně celou a ještě třeba s popiskama. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 15:39 28. May 2011 |
|
|
Kdysi jsme dělali mapu pomocí screenu lokace zhora a jejich pospojováním v Photoshopu. Je to práce jako na kostele, aby okraje seděly, ale vypadá to hezky. Variantou je vyfotit jen malé mapky, které si každý může zobrazit klávesou "m". Méně práce, méně podrobné, ale pro "kudy se dostanu do" celkem přehledné. Na focení lokací doporučuji kamerový mód od Romy, dokáže oddálit lokaci až.. no, až nahoru:) A točit prakticky neomezeně, mimo jiných vychytávek. http://nwvault.ign.com/View.php?view=ot ... il&id=1358
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 15:48 21. Jun 2011 |
|
|
Jo udělejte mapu - alespon pro města.... Hodilo by se na nošení balíků, u poloviny měst nevím ani kde leží....
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:01 21. Jun 2011 |
|
|
tady na stránkách http://thalie.pilsfree.cz/zemepis-povrchu-87.htm máš kreslenou mapu, podle které se dá krásně orientovat, navíc cesty jsou značené ukazateli + v případě nejasností se optej jiných postav (lépe postav zkušenějších hráčů)...koneckonců jsou to všecko rodilí Tháliijci, takže by mohli vědět, jak se dostat např. do Doubkova nebo Gruberiku PS: podrobnou mapou by ses okrádal o to vzrůšo z cestování 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:02 21. Jun 2011 |
|
|
Jo podle té mapy jsem se snažil z tartenu dojít do gruberiku. Po 4 pokusech kde jsem umřel jsem to vzdal....
Podle mapy je napravo nahoře nad tartenem a směrovky na cestách mi ukazovali smerem na západ... zmatek.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:09 21. Jun 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Shaman88 wrote: Jo podle té mapy jsem se snažil z tartenu dojít do gruberiku. Po 4 pokusech kde jsem umřel jsem to vzdal....
Podle mapy je napravo nahoře nad tartenem a směrovky na cestách mi ukazovali smerem na západ... zmatek. To je tím, že mapa je kreslená před změnou pozic některých měst. Tehdy byla přesná, dnes už ne.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:24 21. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Jo podle té mapy jsem se snažil z tartenu dojít do gruberiku. Po 4 pokusech kde jsem umřel jsem to vzdal....
Podle mapy je napravo nahoře nad tartenem a směrovky na cestách mi ukazovali smerem na západ... zmatek. já sem tam podle mapy došla  sice už je to tak 2 měsíce zpátky, ale došla! 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:32 21. Jun 2011 |
|
|
Terbee wrote: Shaman88 wrote: Jo podle té mapy jsem se snažil z tartenu dojít do gruberiku. Po 4 pokusech kde jsem umřel jsem to vzdal....
Podle mapy je napravo nahoře nad tartenem a směrovky na cestách mi ukazovali smerem na západ... zmatek. já sem tam podle mapy došla  sice už je to tak 2 měsíce zpátky, ale došla!  Tak to nevím podle čeho si šla .. ale podle mapy bys měla dojít tedy úplně jinam 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:38 21. Jun 2011 |
|
|
No jo, dej ženě mapu ... není divu, že jsi došla podle špatné mapy správně. 
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:48 21. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
drake127 wrote: No jo, dej ženě mapu ... není divu, že jsi došla podle špatné mapy správně.  spíš je chytřejší než vy dva dokupy a umí se v mapě orientovat
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 16:58 21. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: drake127 wrote: No jo, dej ženě mapu ... není divu, že jsi došla podle špatné mapy správně.  spíš je chytřejší než vy dva dokupy a umí se v mapě orientovat  Ten byl dobrej .. teď jen nevím co si myslet o Tobě, pokads to myslel vážně , když tvrdíš že někdo si najde na mapě bod A a dojde tam i přesto že v reálu (ber jako ve hře) ten bod A je ve skutečnosti na druhé straně, že se umí orientovat v mapě .. tak dle mě tedy ne. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 17:21 21. Jun 2011 |
|
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 17:31 21. Jun 2011 |
|
|
Pri cestovani podle ty mapky uz jsem taky jednou umrela nekde v pustinach 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|