-darkvision- wrote:
Pokad to chápu dobře, říkáš že pokad relogneš s tím že počkáš 20sec než logneš, tak se tam znova spawnou koboldi?
Tedy, že tam je velice rychlý spawn?
Co se týče všeobecně stanů tak na Thalii bohužel je pár takových v kterých se zasekneš "jakoby uvnitř"
mno stalo se mi to dnes poprvé, bohužel jsem tam byl sám, a odlognul jsem se proto,že jsem tu četl, že by hráč, který je takto postižen se mohl z tohoto ,,bugu´´ dostat tím, že před nahrátím lokace drží šipku chuze a objeví se mimo tuto texturu.
Ovšem mě se stalo to, že jsem se ocitl celej ve stanu a odtud už mne vysvobodil jen šaman kboltu se svou ohnivou koulí.-))

mno další takový stan je u sněžných skřetů, po výstupu po laně z jeskyně se také objevíte ve stanu a nemáte šanci se z něj dostat, možá by stálo za to, udělat tam nějakej přechod, nebo rovnou ten stan udělat s vchodem.-)
Další problematickej stan je u jezevcu, naprosti jeskyni s uhlím, tam je ten vhcod udělanej n textuře a špatně se na něj naklikává, přitom vchod dos tanu je ok.
Berte prosím toto jen jako přátelskou radu, jinak se mi tu moc líbí a děkuji všem, co mi dají sem nějakej odkaz nebo odpověd s řešením, určitě se nějaké najde:-)