Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:09 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: zabugovanej stan koboltu u ivory
PostPosted: 14:00 18. Jul 2012 
Nováček
 ICQ  Profile

Pěkný den, chtěl bych se s Vámi podělati o jeden z buggů v lokaci tábotu koboltů u ivory.
Po vymlácení všech žijících v této osadě se jistě pujdete podívat do beden, které jsou vedle stanu.
Dejte pozror při příchodu k zadním bednám, pač se Vám může stát, že Vaše postava zavadí o stan a už se z něj nedostane. Při následném logu do hry, třeba i po 20s se naspawnují všichni osadníci, kteří Vás jistě rychle přivítají ohněm a šipkami z kuší.

s pozdravem kamarád koboltů:-) :wall:

Reply with quote  

Post subject: Re: zabugovanej stan koboltu u ivory
PostPosted: 15:59 18. Jul 2012 
Bůh
 Profile

Pokad to chápu dobře, říkáš že pokad relogneš s tím že počkáš 20sec než logneš, tak se tam znova spawnou koboldi?
Tedy, že tam je velice rychlý spawn?

Co se týče všeobecně stanů tak na Thalii bohužel je pár takových v kterých se zasekneš "jakoby uvnitř"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 18:09 18. Jul 2012 
Velmistr
 Profile

Řešení:
Buď nechodit sám (sama) a v případě zaseknutí použít na druhou postavu předmět bytosti "následuj".
cca po 20 sekundách se z postavy stane mocný mág s teleportem :)

Nebo při procházce kolem problematického místa si v dostatečné blízkosti nechat nějaké NPC (přátelské/nepřátlské) a stát se pomocí "následuj" opět mocným mágem.

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 02:08 19. Jul 2012 
Nováček
 ICQ  Profile

-darkvision- wrote:
Pokad to chápu dobře, říkáš že pokad relogneš s tím že počkáš 20sec než logneš, tak se tam znova spawnou koboldi?

Co se týče všeobecně stanů tak na Thalii bohužel je pár takových v kterých se zasekneš "jakoby uvnitř"

mno stalo se mi to dnes poprvé, bohužel jsem tam byl sám, a odlognul jsem se proto,že jsem tu četl, že by hráč, který je takto postižen se mohl z tohoto ,,bugu´´ dostat tím, že před nahrátím lokace drží šipku chuze a objeví se mimo tuto texturu.

Ovšem mě se stalo to, že jsem se ocitl celej ve stanu a odtud už mne vysvobodil jen šaman kboltu se svou ohnivou koulí.-)) :wall:

mno další takový stan je u sněžných skřetů, po výstupu po laně z jeskyně se také objevíte ve stanu a nemáte šanci se z něj dostat, možá by stálo za to, udělat tam nějakej přechod, nebo rovnou ten stan udělat s vchodem.-)

Další problematickej stan je u jezevcu, naprosti jeskyni s uhlím, tam je ten vhcod udělanej n textuře a špatně se na něj naklikává, přitom vchod dos tanu je ok.

Berte prosím toto jen jako přátelskou radu, jinak se mi tu moc líbí a děkuji všem, co mi dají sem nějakej odkaz nebo odpověd s řešením, určitě se nějaké najde:-) :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 02:14 19. Jul 2012 
Nováček
 ICQ  Profile

-darkvision- wrote:

Spawn je ok. alespon low lvly mají kam chodit:-), to bych nechal :D

Reply with quote  

PostPosted: 13:50 19. Jul 2012 
Bůh
 Profile

Amberia wrote:
mno další takový stan je u sněžných skřetů, po výstupu po laně z jeskyně se také objevíte ve stanu a nemáte šanci se z něj dostat, možá by stálo za to, udělat tam nějakej přechod, nebo rovnou ten stan udělat s vchodem.-)

Myslíš ten stan na severu. Zlobři a ta ruda jak tam je?
Tam se to chce naučit, dá se to tam vytríčkovat. Když vylezeš po lanu. Objevíš se ve stanu jak píšeš.
Takže stojíš uprostřed, kolem sebe stan a před sebou máš "jakoby východ" .. namáčkneš se doleva co to nejvíc jde a dáš "alt+f4" .. logneš a vyhodí tě to ze stanu ven.
Napoprvý to třeba netrefíš, ale párkrát si to zkusíš a naučíš se to.
Já kdykoliv se tam zaseknu tak relog v tom daným místě ve stanu mi vždy pomůže a vyhodí mě ven.

(je dost možný že i ten stan u koboldů bude mít své místečko)

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]