|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:00 20. Jan 2010 |
|
|
Tsssss nic nebude, aby spíš dotyčnému něco neusekla. A hehe tohle je dobré 
Attachments: |

29806_1236311607_large.jpg [ 147.53 KiB | Viewed 2541 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:19 20. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Možná to tu už padlo, ale připomnělo mi to:
Medvěd se probudí po dlouhém zimním spánku a je hrozně nadrženej. Slíbí si, že vojede první zvíře co potká. Kousek od jeskyně potká ježka a tak ho rychle popadne, jenomže ježek se stočí do klubíčka. Medvěd kouká kam by mu ho vrazil a po chvilce vztekle řve: ,, Ježku kde to máš ? Řekni mi kde to máš! ,, ,,Neřeknu !" ,, Čím jsi to řekl ? Sakra čím jsi to řekl !!"
A ještě jeden o zvířátkách
Na louce u lesa se pase koza, najednou z lesa vyrazí medvěd, skočí na kozu a začne jí ojíždět. Koza se otočí a povídá ˝Hm, teda medvěde, ty seš ale ďábel a jak ho máš velkýho a chlupatýho˝. ˝Ježiši, já zapomněl sundat veverku˝.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:50 21. Jan 2010 |
|
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:34 22. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Novy druh zbozi pro Cinska bistra, az se nauci mluvit anglicky :
Attachments: |

hot dog.jpg [ 62.96 KiB | Viewed 2536 times ]
|
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:24 23. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:52 23. Jan 2010 |
|
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:23 24. Jan 2010 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:43 24. Jan 2010 |
|
|
Dle mě je to fotomontáž 
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:21 24. Jan 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Modrovousice wrote: Dle mě je to fotomontáž  Jasně že je 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:24 24. Jan 2010 |
|
|
Modrovousice wrote: Dle mě je to fotomontáž  Jo, ještě jsem neviděl člověka, co by sebou nosil takovou bublinu.  Ale vážně, mohlo se to klidně stát. Řidič si neuvědomil (nevšimnul), že to má dlouhou hlaveň a chtěl zastavit až u něj a hlaveň mu projela skrz okno. Naprosto běžná nehoda... 
|
|
Top |
|
Alis
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:33 24. Jan 2010 |
|
|
Sapal wrote: Modrovousice wrote: Dle mě je to fotomontáž  Jo, ještě jsem neviděl člověka, co by sebou nosil takovou bublinu.  Ale vážně, mohlo se to klidně stát. Řidič si neuvědomil (nevšimnul), že to má dlouhou hlaveň a chtěl zastavit až u něj a hlaveň mu projela skrz okno. Naprosto běžná nehoda...  jo jo, ani tam není vidět červenej šátek který by tam měl být. Tudíž si řidič mohl myslet, že tam hlaven není(nemusel hned poznat, že je to dělo  )
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:04 24. Jan 2010 |
|
|
Alis wrote: Sapal wrote: Modrovousice wrote: Dle mě je to fotomontáž  Jo, ještě jsem neviděl člověka, co by sebou nosil takovou bublinu.  Ale vážně, mohlo se to klidně stát. Řidič si neuvědomil (nevšimnul), že to má dlouhou hlaveň a chtěl zastavit až u něj a hlaveň mu projela skrz okno. Naprosto běžná nehoda...  jo jo, ani tam není vidět červenej šátek který by tam měl být. Tudíž si řidič mohl myslet, že tam hlaven není(nemusel hned poznat, že je to dělo  ) dyt to je USA tam bych se tomu vubec nedivil a buuuch vi esi tam naky cerveny satky maj 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:50 24. Jan 2010 |
|
|
Cheche, rudé šátky v USA... no nevím nevím. Ale jak Amíky znám, jedná se jistě o způsob jak ze státu vytáhnout odškodné  .
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:00 24. Jan 2010 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:03 24. Jan 2010 |
|
|
|
|
Top |
|