|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Cairon
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:07 01. Jun 2009 |
|
|
Pajule wrote: joo poušt je na pohodu , sem jí v klidu projížděla občas si udělala menší piknik  pěknej klid tam je hezky..doporučuju  Jen bych ti rád Pajulko připoměl, že neexistuje místo na pohodu kde by se ti nic nemohlo stát.., 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:21 01. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Tak já jsem se rozhodl pomoct WB s pouští, tak mi držte palce ať mi to vydrží a nějaké moje lokace se objeví na serveru. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:16 02. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Tretas wrote: Tak já jsem se rozhodl pomoct WB s pouští, tak mi držte palce ať mi to vydrží a nějaké moje lokace se objeví na serveru.  přeji pevného nerva...já když se o to pokoušela , tam sem vzteky málem rozbila comp..ale nějaký věci kolem to odnesly 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:20 03. Jun 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Cairon wrote: Pajule wrote: joo poušt je na pohodu , sem jí v klidu projížděla občas si udělala menší piknik  pěknej klid tam je hezky..doporučuju  Jen bych ti rád Pajulko připoměl, že neexistuje místo na pohodu kde by se ti nic nemohlo stát..,  klid...to prece pozna kazdej, kdo se logne na server... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:49 07. Jun 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Na Thalii mi chybi verejne osvetleni. Jako jeste ve vesnicich bych mozna pochopil ze neni, ikdyz by melo byt i nejake chatrne ve vesnickach ale ve velkych mestech jako je napr. Karatha mi fakt chybi to osvetleni 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:09 07. Jun 2009 |
|
|
Ja vim, ze je moc prace, ale tak v ramci topiku... Chybi mi na webu informace o vsech zmenach, ktere se provedly u kouzel, schopnosti a postav. Ta verze co tam je myslim neni uplne aktualni (kouzla rychlost, call lighting...) a zaroven prislusne topicy byly uz presunuty nekam do kose, kde se to velmi tezko dohledava. Predem dekuji. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:12 01. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
pánové pánové , tak sem prolejzala koš  (dělam si praxi na popeláře  ) a našla sem zajímavej topic viewtopic.php?f=1&t=93 neslibujete nějakou tu společnou akci už skoro ..přemýšlí , kdy že to ten zrádnej wipe byl* rok?  vim , že je moc práce..ale chtělo by to trochu se odreagovat ne?Mohhla by bejt společenská akce třebas na počest dobrodruhům co padli u draka před real rokem ve hře to bude hafec roku ... děkuju tvá mána  //edit : dokonce si všiměte datumu kdy se to psalo Napsal: 19:15 30. Dub 2007 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:48 01. Jul 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Teď to bude asi všelijaké přes prázdiny ale tak v září se snad nějaké DM obětuje ne? Bylo by to super.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:56 01. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, no muzete treba i neco nacnout vy jako hraci, ne ? treba oslavna chalstacka u nejake sochy, ci hrobu (napr knezove by mohli u nejakych vyznamnych predwipovych knezu) urcite , kdzy to bude v IC sekci se nejake Dm najde.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:58 01. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dm nebude nic prozrazovat ale už se na společenské akce něco chystá 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:16 08. Jul 2009 |
|
|
Chybí CEP zbraně v dobrodruhově krámku. Marně se Viktorius shání po pořádném obouručním kladivu. Snad brzy mu drak cestu zkříží a poctí ho soubojem jež mu krásné Drakobijcovo kladivo přinese.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:47 08. Jul 2009 |
|
|
Poriadne CEP zbrane nechýbajú ;D len sa treba zastaviť za správnymi ľuďmi a máš také kladivo, že až oči vyvalíš ;D
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:09 08. Jul 2009 |
|
|
U sto hovad a komárů! Snažíš se nám tu nabůlíkovat, že Viktorius není světem ošlehaný? Pozor na jazyk hříšná ženo!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Enceladus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:56 09. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Rejty wrote: Tak si ty šaty udělejte v toolu a DM vám je dá... Vyrobila jsem šaty v toolsetu a vyexportovala je do *.erf, můžete mi je někdo prosím dát do hry Nimue? Nemůžu se dočkat až je zkusím  . Moc děkuju!
_________________ Nimue
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:08 09. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Enceladus wrote: Rejty wrote: Tak si ty šaty udělejte v toolu a DM vám je dá... Vyrobila jsem šaty v toolsetu a vyexportovala je do *.erf, můžete mi je někdo prosím dát do hry Nimue? Nemůžu se dočkat až je zkusím  . Moc děkuju! Oblec do nich svoji postavu a postavu posli DM. Viz http://thalie.pilsfree.cz/kdoze-jsme-81.htm
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|