|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Karogan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:46 09. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
kua a já jsem ještě nikoho nepotkal.. asi se blbě pohybuji Jinak taky moc děkuji za turnaj a hlavne Artoriusovi.
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:12 09. Nov 2009 |
|
|
Chtel bych podekovat DM Ravagorn a hraci Necrooo za trpelivost s pracujici Joane (i se mnou). Chtel bych se omluvit za mensi zmatek, kterej jsem mohl zpusobit...
Jirka
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:37 09. Nov 2009 |
|
|
innfra wrote: Chtěl bych poděkovat, všem se kterými jsem dnes hrál, bylo to super. Rád bych se omluvil Esuliams, za to, že jsem jí zabil, nečekal jsem, že se situace vyhrotí natolik a dopadne to, tak jak to dopadlo, jsem dosti přkvapen, že někdo sebral odvahu se postavit černejm  Ouu to vůbec nebylo hezké. Ale i tak děkuji. Opět mi někdo dokázal, že opatrnost je vždy na místě a že je nejlepší nepodceňovat někoho koho neznáme. Myslím, že Bers opět nezklamal, díky za ukázku vaší arény  Taky bych chtěla poděkovat Korovi (doufám, že je to správně), že se mnou šel do té předem beznadějné akce. Aspoň, že jsme to měli rychle za sebou... A taky doufám, že se my Povrchňané sebereme a začneme spolupracovat,aby ti dole se nás začali taky trochu bát. Vůbec nic není ztracené!
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:47 09. Nov 2009 |
|
|
Dik vsem taky za peknou velkou frakci (vitezum i porazenejm) . . . adrenalin musi bejt  . . .skoda, BU moh mit dole poradnou arenu nacisto, to je prece lepci nez nahore se sazkama - bohuzel se to nak neuskutecnilo co sme zamejsleli 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:13 09. Nov 2009 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Dik vsem taky za peknou velkou frakci (vitezum i porazenejm) . . . adrenalin musi bejt  . . .skoda, BU moh mit dole poradnou arenu nacisto, to je prece lepci nez nahore se sazkama - bohuzel se to nak neuskutecnilo co sme zamejsleli  No jo no.. priste 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:03 10. Nov 2009 |
|
|
Dikys Cairone za srandu a skvělý tapety, který tady jen tak neseženu!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Jatro
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:04 10. Nov 2009 |
|
|
Chci moc poděkovat DM Cairon. Vážně moc dobře sem se bavil. Je vidět,že je na svém místě. 
_________________ Scarllet...."Jsem dcerou Xi'Anovské mrchy Isabell a v mých žilách koluje půldémoní krev po otci Mihiru,uctívače Helgarona.Ooo ano!Sem zplozením zla a nestoudnosti!" Oberon De´Vil.... Magor se sekerou. Čistokrevnej barbar.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:19 11. Nov 2009 |
|
|
Díky tvůrci lokací palác ledu, kde jsou severští válečníci, kněžky ledu a podobně. Je to tam moc pěkné, je to i na docela dlouho, když se připočtou jeskyně předtím a celkem sem si s postavičkou zamakal, než jsme to prošli až po velekněžku. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:13 12. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sem chtel podekovat Kucikovy za perzistentni obchod. Je to dobre udelane a funkcni. je to jedna z mala veci, co mi na Thalii OPRAVDU chybela. Bez tohohle byl craft takovej polovicatej a otvira to cestu dalsim zmenam, ktere by nebyly proveditelne bez tohohle posunuti vpred.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:07 12. Nov 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
LDamian wrote: Díky tvůrci lokací palác ledu, kde jsou severští válečníci, kněžky ledu a podobně. Je to tam moc pěkné, je to i na docela dlouho, když se připočtou jeskyně předtím a celkem sem si s postavičkou zamakal, než jsme to prošli až po velekněžku.  take se mi tam libilo moc  zamrzy, primrznuti na nekterych mistech, strazce palace vypadal hrozive, bylo tam moc pekne - je to snad jediny palac, ktery jsem videla zevnitr na Thalii. Fakt je to tam krasny. Diky Buovi za garde 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:59 14. Nov 2009 |
|
|
Rád bych poděkoval kucíkovi za nové opravy a všem DM, že se stále o nás tak dobře starají a nemají to s námi lehké.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:49 15. Nov 2009 |
|
|
Ravangornovi za velmi pěkné spestření při lovu goril. (připojuje se i Jorg)
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:22 15. Nov 2009 |
|
|
Diky za odehrani toho soudu i veci kolem vsem zucastnenym DM. Bylo to... dukladne a dlouhe... 
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:27 15. Nov 2009 |
|
|
Také děkuji za plnohodnotný soud. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:36 15. Nov 2009 |
|
|
Díky všem že měli trpělivost a vydrželi. Snad se nám povedlo trochu objasnit některé věci kolem spravedlnosti a soudnictví na Thalii. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|