|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:16 21. Nov 2009 |
|
|
Tak tohle byla vážně výborná akce. Dík patří organizátorům i všem ostatním, kteří tam byli. Šaty i výzdoba byly skvělé, ale i RP jednotlivých hráčů... Moc sem si ten večer užila. DÍKY! Esu
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:09 21. Nov 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:08 21. Nov 2009 |
|
|
A já zase nečekala jaký bude mít ta přehlídka dopad na moji servírku  . Pro mě to byl velmi zajímavý večer. Dva muži Eaře chtěli koupit šaty. Jeden tak skutečně udělal a dokonce byla Eara překvapena tím jak se k ní paní Baronka chovala. Bůhví co se z toho vyvine  a už se těším na ples jen přeji Bertoldovi aby ples stihl a i kdyby nestihl tak se na něj zlobit nebudu. Tak dneska večer v paláci všichni  a snad i s Bertoldem.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:17 21. Nov 2009 |
|
|
dekuji DM Ravagornovi že vyřešil me potíže nejspíše s pádem servru, moc děkuji... Je to kus práce pořešit vždy všechny problemy ktere pady zpusobi a malokdy je nekdo docení, já tedy hodně a jeste jednou dekuji
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:26 21. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pridavam se s diky Ravagornovi
_________________ nwn
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:32 21. Nov 2009 |
|
|
Hallowed to be Ravangorn
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:32 21. Nov 2009 |
|
|
Diky moc za dnesni ples... pro BUa to sice byla otresna zkusenost a bude ples hanit kde bude moc... Ale ja jako hrac jsem se velmi bavil a musim pochvalit i to, jak byly udelane lokace... nadhera... 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:20 21. Nov 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Děkuji všem hráčům za vytvoření atmosféry plesu. A taky Caironovi co to všechno zařizoval  . Moc se mi to líbilo. Elvin se po dlouhý době zase opil 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:29 22. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
chci moc poděkovat všem za ples nejvíce Caironovi , bylo to fakt úůůůůžasný!!!zvláš mě pobavil nailes a Elvinovo (prasečího mága) boty! to opradu nevíc..škoda jen že se to pro postavy dopadlo špatně,ale mě se to moc líbilo..takže děkujů!!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:38 22. Nov 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:41 22. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jojo ten ples byl uzasnej....Dekuji predevsim Caironovi ale take Miawill,Nimue,Essuliams,Zoe a Simonovi a samozrejme zbytku. Ples byl povedeny a Artik si zatancil rovnou s trema damama takze ho to bavilo....Navic ztracena kniha byla taky fajn a co se tyce Simona a hledani knezu pro neho taky bylo zabavne Artik nevedel kam driv skocit:D A Cairone mel si pravdu...nic nevylepsi konec plesu nez poradne lyncovani  "Hodte ho do vody at se topi!" Pak taky Diky Carcymu a Ravagornovi za to Ocisteni od duchu v chramu...taktez zabavne a hlavne pro Artika poucne:D Tesim se na dalsi zazitky:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Last edited by venomeq on 01:58 22. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:47 22. Nov 2009 |
|
|
Taky bych rád poděkoval za úžasný večer i za to, že jsem chtěl někomu donést tu lítajcí věc i když jsem nevěděl o co jde, protože jsem se s elvinem opil 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:39 22. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nikda predtim jsem si toho nevsiml. Takze predpokladam ze zmena. Dnes jsem byl v dungu si pro uhli a ohledl mrtvoly, no stojim a koukam ze veci so beru sou modry. Tak jsem si vse urcil. Pokad jste to pres noc zasunuli do modulu, tak bych timto chtel podekovat, ze alespon vyuziji svuj skill.
Dekuji Dm i Wb. Celemu tymu za vse co pro Thalii delaji. Dekuji.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:03 22. Nov 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
take dekuji Caironovi za krasne lokace, ktere jsem si na plese prohlizela. Faaakt nadhera, Zoe se tedy nejvic libila zimni zahrada.  Dekuji Buovi za to jak umi delat ostudu dobre jsem se na tom bavila, sice jak to Zoe zjistila, tak mu hned dala sovi moudrost, ale myslim, ze bylo pozde  Skoda jen, ze nikoho nenapadlo, zvysit mu inteligenci... Dekuji hraci Simona, za to jak krasne trapil Zoe. Dekuji vsem, co se ucastnili jeho leceni.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:10 22. Nov 2009 |
|
|
No a já děkuji Bertíkovi za romantickou noc v paláci která byla přerušená elfkou hledající knihu  a následně sprdnutím od Arie. Pro mojí servírku to byla ůžasná noc jako z pohádky. Servírka co byla pozvaná na ples do paláce samotnou baronkou. Cítila jsem se jako Popelka. Strašně jsem se bavila.  Jen škoda že to smutně dopadlo a nebyl čas promluvit si s paní Baronkou. Doufám že se někdy ples bude zase opakovat.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|