|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:53 25. Dec 2009 |
|
|
Děkuji esuli a šedivcovi za hru 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:57 26. Dec 2009 |
|
|
Já děkuju Infře za trpělivost, jeho Tomasovi hlavně za to, že vydrží kousání od Sharinky. Pak Šedivcovi za hraní Prcka a jejích "ředěných" lektvárků. Jo a ta kniha od Urgolda neměla chybu. 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:04 30. Dec 2009 |
|
|
Rad bych podekoval za predelavku ochocovani zvere, ted aspon nebudou tolik nastavat situace kdy nektery ,,hraci,, budou brecet pres jine za snizene presvedceni a nebo takove smesne flames viz flames. Ale kdyz nad tim tak premyslim, tak bych vlastne mel podekovat spis treba jednomu drowskemu carodeji za zruseni neviditelnosti/stinu pri vybirani pokladu, treba nejen tomu jednomu zlodeji za vypnuti skillu okradani za nehorazne prasarny pri bileni inventaru, tem radoby druidum a hranicarum za novy system v ovladani zvere a zrejme bych mohl pokracovat dal a dal.... Je mi az smutno z toho jak si samotni hraci tu hru dovedou stezovat tim, ze svou lenosti ci svoji blbosti, nebo i tim ze si samotnou hru nedovedou uzivat rikaji o takovehle zbytecne systemy Je hrozne jak se to vsechno riti do podobnych extremu jako uz tak mnohrakrat popisovane Eq. (neni brano jako zesmesneni ci urazka)Holt tam sou lidi mene benevoletni nez tady. At si v tom kazdy najde neco, treba do toho Noveho roku. Sorrow
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Minde
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:29 30. Dec 2009 |
|
|
njn ale své nevýhody ta imka i má.. třeba u mé Piwi bylo porozuení nekdy jedina moznost jak docílit toho abych zvíře nemusel při pruchodu zabit  a Piwi se snaží byt tím drujdem co nezabíjí zvířátka  tudíš mě se ta náhodná imka tak moc nelíbí ... ted abych se bál až pujdu okolo smečky vlku, aby nekteří nebyly nepřátelští a k tomu s imkou :p U bosu mi imka nevadi...u zvirat v jeskyni..no dobra...ale kdyby ikmka nebyla u zvirat volne se pohybujícich venku tak bych mohl i podekovat a nebyl by tenhle příspěvěk oftopic 
_________________ Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:57 03. Jan 2010 |
|
|
Děkuji za včerejší kolizi s Podtemnem =)
bylo to super a hlavně se NĚCO dělo =)))
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:15 03. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ja bych chtel podekovat DM Cairon za prijemne zpestreni hry kdyz jsem v Ivory narazil na Draka a naslednem deni co se delo. A vsem ostatnim s kterymi jsem se pak setkal, ci putoval nekam. Hezky udelane. Jen skoda Arii ze sem si nemohl utrhnout ten jeden osten.  Krucis.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:18 03. Jan 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Jen skoda Arii ze sem si nemohl utrhnout ten jeden osten.  Krucis. Věř, že to co by pak Aria utrhla Rotovi, tak by se mu asi taky nelíbilo Ale děkuju z ten questík  Pro mě fajn spestření a dobrý chaos pro postavu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:55 04. Jan 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chtěl bych poděkovat Arthoriusovi za večerní spestření hry, ikdyž podle toho co se pak stalo, tak se asi moc nebavil  . A pak Earanie Rastialo (ted sem to určitě nějak zkomolil  ) za super zahrání, moc se mi to líbilo. Všem zůčastním ještě jednou velice děkuji.  !! No a abych nezapoměl na Necraaa !! 
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:07 05. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
*priblizi se k nastence v ruce drzic ucho* Jo jo taky dik. Jen doufam ze jsme to nevzali moc zhurta, ale kdyz von se vychloubal ze me malem zabil, coz byla lez. Proradny to paladin.
Jinak taky diky vsem a i diky Pajky, kterou jsem pak potkal v dilnach *premysli jako to telepatii pouzivala*
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:10 05. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jo taky děkuju  doufam , že se neviděli naposhled  budou to zřejmě zajímavá setkání 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:03 05. Jan 2010 |
|
|
Díky skupince. A potom Caironovi za hezkou tečku na konci, v podobě bracha. (To pivo mu tak fakt přines  )
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:44 05. Jan 2010 |
|
|
Velke diky Caironovi za to decko v lese... PS: Nejspis to fungovalo  A budu mit na koleji klid 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:20 08. Jan 2010 |
|
|
Dekuji Ayshe, Rithien, Carcarothovi, Bageshurovi, Arii Orii a Raine za test dungu. Dekuji Caironovi za dohled a Ravangornovi za to, ze nas po padu serveru vytahl ven. Skoda ze to padlo, byli jsme uz temer u cile /ktery by nas tedy nejspis pozabijel, ale kdo vi.../ 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:08 08. Jan 2010 |
|
|
Díky naší renegátské skupince za večer:).
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:55 08. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
LDamian wrote: Dekuji Ayshe, Rithien, Carcarothovi, Bageshurovi, Arii Orii a Raine za test dungu. Dekuji Caironovi za dohled a Ravangornovi za to, ze nas po padu serveru vytahl ven. Skoda ze to padlo, byli jsme uz temer u cile /ktery by nas tedy nejspis pozabijel, ale kdo vi.../  hmm, to byla opravdu skoda, ze jsme to nedojeli... adrenalin letel nahoru, bojovnici skvele bojovali, vyplytvalo se tolik lektvaru, caryfukove padali unavou a nakonec jsme to stejne nedali... a jeste si vsechen loot vzal Cairon, zustali nam oci pro plac. Moc dekuji vsem, byla to vyborna parta, sice nekteri brblali, ale mne se to tam docela libilo. Proste to byl skvely test, ja se vyborne bavila. Jen malokdy me hra tak vtahne do sebe!
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|