|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:10 08. Jan 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Xantipa wrote: LDamian wrote: Dekuji Ayshe, Rithien, Carcarothovi, Bageshurovi, Arii Orii a Raine za test dungu. Dekuji Caironovi za dohled a Ravangornovi za to, ze nas po padu serveru vytahl ven. Skoda ze to padlo, byli jsme uz temer u cile /ktery by nas tedy nejspis pozabijel, ale kdo vi.../  hmm, to byla opravdu skoda, ze jsme to nedojeli... adrenalin letel nahoru, bojovnici skvele bojovali, vyplytvalo se tolik lektvaru, caryfukove padali unavou a nakonec jsme to stejne nedali... a jeste si vsechen loot vzal Cairon, zustali nam oci pro plac. Moc dekuji vsem, byla to vyborna parta, sice nekteri brblali, ale mne se to tam docela libilo. Proste to byl skvely test, ja se vyborne bavila. Jen malokdy me hra tak vtahne do sebe! jop taky dik vsem vyse jmenovanym - kvuli takovymhle dungeonum todle prece hraju 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:26 09. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Diky za turnaj. Hezky udelane a bavil jsem se, ac jsem nezvladl souboj. Taktez diky i Ghorinovi. *de stradat nove taktiky po tom co vse videl*EDIT: A taky bych se vsem rad omluvil za mou nevedomost ze sem tam vyvolal co sem vyvolal. Pokad vam to zkazilo nejak atmosferu, omlouvam se tedy. Nikde jsem se nedocetl ze to je nemrtvy, ted to alespon vim. Ps. Stalo se stalo, tak to dle toho taky ted dal zahraji, preci jen jsem mistr prevleku 
Last edited by Necrooo on 21:38 09. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:41 09. Jan 2010 |
|
|
Moc dekuji za turnaj, bylo to super, ze nekdo zase udelal nejakou tu zabavu. Timto chvalim Arii pred nastoupenou jednotkou! Jinak jsem moc rad, ze i kdyz hraju Merakha celkem tvrde, tak to vsichni zvladate a berete to ciste IC a nikdo se neurazi jako hrac. Je to super, bal jsem se jit s nim na turnaj, abych nezkazil zabavu.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:29 09. Jan 2010 |
|
|
Ano, také děkuji za turnaj. Je opravdu úžasné, jak si někteří umí vytvořit turnaj pro svoji postavičku.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:30 09. Jan 2010 |
|
|
Tak jsem myslel, že bude teda nějakej ten odpor proti podtemnu, jak jsi sliboval, ale dík teda za dalšího eviláka, příště si taky založím evil monka, abych to všem nandal, jak dole tak nahoře. I když teda komu to nandavat, když je nakonec sám vymlátíš 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:13 09. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já sem se mihla až dýl,ale díky  no a holt co es dá dělat..někdo si to umí postavit,ale proti tomu cni nenaděláte 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:48 09. Jan 2010 |
|
|
ESU + INFRA: Ok, ok... jen jsem si myslel, ze to zvladate... Jinak pokud tento turnaj (ktery navrhla i poradala Aria a ja si tak mohl konecne prijit zahrat) byl postaveny pro mou postavu, tak pristi tyden bude turnaj pro 21. level... to mam tak akorat... 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:49 09. Jan 2010 |
|
|
Taky děkuju za hojnou účast a fajn souboje byla sranda. Jinak hmmm nevím vyhrát mohl každý, rozslosování bylo dle mě férové. Třeba Merbur, málokdo by to do něj řekl, ale on na nižším lvlu obsadil dle mě krásné 4 místo.
PS: Pokud bude dost sponzorů, nebráním se pořádat další turnaje s různým zaměřením. Ted bych rád něco čistě pro mágy.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 09. Jan 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
LDamian wrote: Dekuji Ayshe, Rithien, Carcarothovi, Bageshurovi, Arii Orii a Raine za test dungu. Dekuji Caironovi za dohled a Ravangornovi za to, ze nas po padu serveru vytahl ven. Skoda ze to padlo, byli jsme uz temer u cile /ktery by nas tedy nejspis pozabijel, ale kdo vi.../  Taky se přidávám a moc děkuji za tenhle večer.Sice sem byl nějakej přizabitej a vůbec nemluvil,ale skvěle sem si to užil.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:53 10. Jan 2010 |
|
|
děkuju Ayshi Crowley I., Bageshurovi a Adriasovi za parádní hru.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:01 10. Jan 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
artaxas wrote: děkuju Ayshi Crowley I., Bageshurovi a Adriasovi za parádní hru. Jo taky děkuju no  Aysha taky něco hrála krom toho counterspellu?  Sem ji nějak přehlédl. Tak byla to docela sranda, akorát ted se můžu tak možná zahrabat.  :D
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:25 10. Jan 2010 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
1)Taky bych chtěl poděkovat za dnešní skvělý turnaj fakt sem se dost bavil 2)rád bych také poděkoval hráči Zuzza (jestli to píšu dobře  a její postavě Joana skterou jsem strávil zbytek času doteď vážně úžasný večer moc díky 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:02 10. Jan 2010 |
|
|
Taky díky za turnaj, i když mě Damian docela slušně vytočil a Israel ještě víc, když to označil jako nerozhodný. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:07 10. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Alviara wrote: artaxas wrote: děkuju Ayshi Crowley I., Bageshurovi a Adriasovi za parádní hru. Jo taky děkuju no  Aysha taky něco hrála krom toho counterspellu?  Sem ji nějak přehlédl. Tak byla to docela sranda, akorát ted se můžu tak možná zahrabat.  :D take dekuji. Jo Aysha tam hrala, ale tys to nemohl videt, protoze si byl v batuzku 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:35 11. Jan 2010 |
|
|
Dekuji Arii ,Raine a Kratovi za vcerejsi prijemny vecer.......necekala jsem i jine DM nez Cairona:P
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|