|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:25 17. Feb 2010 |
|
|
Díky Raině za nekončící a vyčerpávající otravování. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 05:20 19. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
chci moc podekovat jedne hracce za dnesni nocni hru,ona vi snazila sem se byt mirna........  hold uz je Isabell takova nooo 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:31 20. Feb 2010 |
|
|
Děkujem Ghorinovi a Victorovi za přepadení. Nechte si od Ghorina poreferovat, jak umím být vděčný. Hrnek a Grrg
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:48 20. Feb 2010 |
|
|
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:06 20. Feb 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
 to bych neřekla..!:D ale díky Luelle páč bych chudáka corletha pak nestíhala stoprocentně  pak všechny thalije vykopla a já tam ještě zůstala to bylo taky fajn...jinak všechny ty efekty chci domů!  také děkuju znovu koktavé meg  a pánovi co tam byl s ní a ještě jedna malá ufnukaná smaragdooková 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
LordCorleth
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:30 20. Feb 2010 |
|
|
Díky Meg a Pajky za hru posledních dní 
_________________ Corleth, unášen proudem osudu
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:51 20. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Díky za turnaj. Vyvedena akcicka. Dík patří všem co tam byli. A díky i neznámému dm co me jen tak neodbylo pak. Ps. Asi ste vsici nevideli co Verens delal u terce - ale slo mu o to, ze tam dobehl s sipama v ruce - obehl to aby neprekrocil kladu - a ty sipy trefil do terce (tak jak mu Aria rikala) 
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:57 20. Feb 2010 |
|
|
Já bych neraději Uncorovi a tobě Necroo nakopala zadek  .
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:17 21. Feb 2010 |
|
|
Tak děkuji všem za dnešní půlnoční hru a chci se omluvit za Eařinu náladu. Neměla to ted jednoduchý. Takovou párty musíme udělat ještě někdy jindy hehe...
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:42 21. Feb 2010 |
|
|
Fajn napínavej turnaj - i ten výtržník byl docela dobrý zpestření super "mejdan" moc jsem si to užila, nekonečná pohádka, skvělá hra, moc jsem se bavila 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:04 21. Feb 2010 |
|
|
LordCorleth wrote: Díky Meg a Pajky za hru posledních dní  ja jsem opravdu rada,ze neustale potkavam hrace jez maji neomezenou fantazii a smysl pro rp okoreneni hry ,s takovymi si vzdy rada zahraji  dekuji chci podekovat i Luelle za spestreni dnesni hry ps-Meg toho uz ma tolik nad hlavu,ze uz to snad nestiham ani ja a obcas se pekne bojim i za ni 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:48 21. Feb 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Díky za turnaj. Vyvedena akcicka. Dík patří všem co tam byli. A díky i neznámému dm co me jen tak neodbylo pak. Ps. Asi ste vsici nevideli co Verens delal u terce - ale slo mu o to, ze tam dobehl s sipama v ruce - obehl to aby neprekrocil kladu - a ty sipy trefil do terce (tak jak mu Aria rikala)  Quote: [CHAT WINDOW TEXT] [Sat Feb 20 21:34:35]Aria Oria: Hmm ano vystřelit 10 šípů do nejmenšího terče, nepřešlápnout a nepoužít kouzla Takže vystřelit a ne trefit.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:36 21. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
-RoF- wrote: Necrooo wrote: Díky za turnaj. Vyvedena akcicka. Dík patří všem co tam byli. A díky i neznámému dm co me jen tak neodbylo pak. Ps. Asi ste vsici nevideli co Verens delal u terce - ale slo mu o to, ze tam dobehl s sipama v ruce - obehl to aby neprekrocil kladu - a ty sipy trefil do terce (tak jak mu Aria rikala)  Quote: [CHAT WINDOW TEXT] [Sat Feb 20 21:34:35]Aria Oria: Hmm ano vystřelit 10 šípů do nejmenšího terče, nepřešlápnout a nepoužít kouzla Takže vystřelit a ne trefit. Nj, jenze Verensovi si odkejvala nejdrive trefit, takze tohle, tos rikala az pak a to uz nevnimal. V hlave se mu shromazdovalo jak to cely vyhraje, protoze to trefi 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:00 21. Feb 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já děkuju neecroovi , byla sem se na tom turnaji jen mrknout,bya sem moc utahaná na to něco dělat, ale Verens mi opravdu složil  já doufala,že se někdo takovej najde a našel  takže děkuju na chvilkové odvolání unavy a všeho bolavého  aspoň s jednim z účastníků byla sranda 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:47 21. Feb 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Luelle wrote: Fajn napínavej turnaj - i ten výtržník byl docela dobrý zpestření super "mejdan" moc jsem si to užila, nekonečná pohádka, skvělá hra, moc jsem se bavila  také díky za turnaj i za oslavu po, bavila jsem se výtečně. Jen se stydím, že to ten můj andílek vyhrál... Verens nezklamal, jsem moc ráda, že tam byl 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|