|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:55 18. May 2008 |
|
|
Takze. Dekuji za turnaj vsem co se ucastnili a samozrejme hlavne poradatelum. Jsem rad, ze jsem zasel, i kdyz jsem tam byl spis jako otloukanek.  Mnoho z tech souboju bylo vazne zajimavych - treba Arto vs Mannaz - vazne napinave. Nektere naopak byly skoro az zbytecne - chtelo by to vymyslet, jak se poprat s tim rozdilem x levelu. I kdyz je fakt, ze Moidrin (necestne - diky pasti) skoro sejmul Mannaze... no proste bylo to moc zajimave a rad prijdu zase.  Joo a speciálně díky za následnou pitku a rvačku. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:13 18. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Jo vybornej turnaj, bezva sem se bavil, paradni bitky, trochu ty necestnosti tam byla namiste, opravdu bomba a nasledne bourlive oslavi taky bomba, DIK 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:20 18. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Pridavam sa k dakyvzdaniu,  najdolezitejsie ponaucenie som si odniesol ku koncu : pamatuj ze uzivanie drog nieje bez nasledkov. joo a specielne reverendovi za jeho moralnu podporu mojich schopnosti v dobe ked som to najviac potreboval. 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 22:24 18. May 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:22 18. May 2008 |
|
|
Ja dakujem hracom za ucast na turnaji a ostatnym DM za pomoc pri organizacii turnaja. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:31 18. May 2008 |
|
|
Podakovanie patri aj z mojej strany a to Damianovi ze tu myslienku turnajov opat ozivil, DMkam za sprostredkovanie a vsetko to okolo turnajovej sezony a samozrejme i hracom ktori sa dostavili, skvele som sa bavil, suboje to boli adrenalinove a vyborne , tesim sa na dalsi turnaj 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:56 18. May 2008 |
|
|
Děkuji všem za zajímavý turnaj,kde jsem zklamal své přátele.Příště to snad bude lepší 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:00 19. May 2008 |
|
|
LOL, já se vždy PVP vyhýbal jako čert kříži, takže to byl snad můj první turnaj v životě, takže jsem vůbec netušil pár věcí, ale je fakt, že s těmi útočnými kouzly jste mne hodně zaskočili:) Já to dycky prožívám hrozně emotivně, takže moje prsty se naprosto klepaly a brněly:) Hlavně po tom prvním vítězství:)
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:08 19. May 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Diky matlafouskovi za dnesni hru a trpelivost, hlavne dky za skvele ztvarneni sislaveho a trochu senilniho paladina 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:30 19. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
vdaka RESovi za skvelu dnesnu prechadzku.. dufam ze pad serveru prezijeme.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:43 24. May 2008 |
|
|
Dormalhirovi, Teheronovi a Moidrinovi za opravdu dlouhou a zajimavou vypravu, diky ktere jsem se snad konecne dostal pres ten zaklety 11. level, na kterem jsem trcel pres dva tydny. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:54 24. May 2008 |
|
|
LDamian wrote: Dormalhirovi, Teheronovi a Moidrinovi za opravdu dlouhou a zajimavou vypravu, diky ktere jsem se snad konecne dostal pres ten zaklety 11. level, na kterem jsem trcel pres dva tydny.  tez se pridavam bylo to super,hlavne koralka byla jedinecna,vice takovych vyprav 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:54 24. May 2008 |
|
|
LDamian wrote: ...pres ten zaklety 11. level, na kterem jsem trcel pres dva tydny.  tomu říkám trčet... já jsem raketově prolétl čtvrtý za měsíc a půl EDiT: sakra to jsem OT, takže: děkuji skriptíkům a superveverkám za to jak vylepšujou craft!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:48 24. May 2008 |
|
|
tak tedy s chladnou hlavou musim podekovat druzine a to Gragovi,Gabrielovi a Wallovi za to jaky je na nech spoleh kdyz nekdo zemre v dungeonu.jiste se da pocitat ze nekdo v tezkem dungeonu zemre,ale taky se da spolehnout na ostatni ze jej donesou k nejblizsimu knezi,bohuzel tito lide si asi myslim ze clovek u pocitace ji pije spi,kdyz jsem rekl ze me tlaci cas ze bych potreboval ozivit nejbliz kde to jde jsem si jen vyslech,teda to choavni co to je hruza a oziveni jsem se nedockal.holt asi nejsem jejich kamarad abych stal za oziveni.timto chci podekovat vsem ostatnim co se na me nikdy nevybodli...a nebojte semnou ve druzine se vam tohle stat nemuze,muzete se spolehnout ze ja vas ke knezi dopravim jak jen t pujde....diky a preji hezky den hlavne nekterym nafoukancum co zde hraji.......
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Sokar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:04 24. May 2008 |
|
|
Nesli jsme te normalne do chramu a meli v planu te ozivit v Karathe.Nikomu si o tom,ze musis koncit nepsat,alespon mne ne. Navic se z toho nezblaznime,ozivit se muzeme klidne az se pripojit pozdeji.Tak sis mohl tvoji urazenou scenu do druziny odpustit. Mas chovani maleho fakana,pravdepodobne jim i jsi.Ale neboj,z toho vyrostes,jestli uz si vyrostl,uz ti neni pomoci a lituju te.... 
_________________ Krus Kolohnát - smrdutý půlork
Farim - trpasličí bojovník
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:53 27. May 2008 |
|
|
Dík Berserkovi za skvělej zápis  Málem sem se tu udusil chlebem jak sem se smál 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|