Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:17 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 21:55 18. May 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Takze. Dekuji za turnaj vsem co se ucastnili a samozrejme hlavne poradatelum. Jsem rad, ze jsem zasel, i kdyz jsem tam byl spis jako otloukanek. :) Mnoho z tech souboju bylo vazne zajimavych - treba Arto vs Mannaz - vazne napinave. Nektere naopak byly skoro az zbytecne - chtelo by to vymyslet, jak se poprat s tim rozdilem x levelu. I kdyz je fakt, ze Moidrin (necestne - diky pasti) skoro sejmul Mannaze... no proste bylo to moc zajimave a rad prijdu zase. :) :)

Joo a speciálně díky za následnou pitku a rvačku. :)

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 22:13 18. May 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Jo vybornej turnaj, bezva sem se bavil, paradni bitky, trochu ty necestnosti tam byla namiste, opravdu bomba a nasledne bourlive oslavi taky bomba, DIK :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 22:20 18. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Pridavam sa k dakyvzdaniu, :D najdolezitejsie ponaucenie som si odniesol ku koncu : pamatuj ze uzivanie drog nieje bez nasledkov.

joo a specielne reverendovi za jeho moralnu podporu mojich schopnosti v dobe ked som to najviac potreboval. :wink:

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Last edited by Neithan1 on 22:24 18. May 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 22:22 18. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ja dakujem hracom za ucast na turnaji a ostatnym DM za pomoc pri organizacii turnaja. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 22:31 18. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Podakovanie patri aj z mojej strany a to Damianovi ze tu myslienku turnajov opat ozivil, DMkam za sprostredkovanie a vsetko to okolo turnajovej sezony a samozrejme i hracom ktori sa dostavili, skvele som sa bavil, suboje to boli adrenalinove a vyborne , tesim sa na dalsi turnaj :)

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 23:56 18. May 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Děkuji všem za zajímavý turnaj,kde jsem zklamal své přátele.Příště to snad bude lepší :P

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 00:00 19. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

LOL, já se vždy PVP vyhýbal jako čert kříži, takže to byl snad můj první turnaj v životě, takže jsem vůbec netušil pár věcí, ale je fakt, že s těmi útočnými kouzly jste mne hodně zaskočili:) Já to dycky prožívám hrozně emotivně, takže moje prsty se naprosto klepaly a brněly:) Hlavně po tom prvním vítězství:)

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 22:08 19. May 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Diky matlafouskovi za dnesni hru a trpelivost, hlavne dky za skvele ztvarneni sislaveho a trochu senilniho paladina :D

Reply with quote  

PostPosted: 22:30 19. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

vdaka RESovi za skvelu dnesnu prechadzku.. dufam ze pad serveru prezijeme.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 01:43 24. May 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Dormalhirovi, Teheronovi a Moidrinovi za opravdu dlouhou a zajimavou vypravu, diky ktere jsem se snad konecne dostal pres ten zaklety 11. level, na kterem jsem trcel pres dva tydny. :) :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 01:54 24. May 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

LDamian wrote:
Dormalhirovi, Teheronovi a Moidrinovi za opravdu dlouhou a zajimavou vypravu, diky ktere jsem se snad konecne dostal pres ten zaklety 11. level, na kterem jsem trcel pres dva tydny. :) :wink:

tez se pridavam bylo to super,hlavne koralka byla jedinecna,vice takovych vyprav :D

Reply with quote  

PostPosted: 01:54 24. May 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

LDamian wrote:
...pres ten zaklety 11. level, na kterem jsem trcel pres dva tydny. :) :wink:
tomu říkám trčet... já jsem raketově prolétl čtvrtý za měsíc a půl :mrgreen:

EDiT: sakra to jsem OT, takže: děkuji skriptíkům a superveverkám za to jak vylepšujou craft!

Reply with quote  

PostPosted: 17:48 24. May 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

tak tedy s chladnou hlavou musim podekovat druzine a to Gragovi,Gabrielovi a Wallovi za to jaky je na nech spoleh kdyz nekdo zemre v dungeonu.jiste se da pocitat ze nekdo v tezkem dungeonu zemre,ale taky se da spolehnout na ostatni ze jej donesou k nejblizsimu knezi,bohuzel tito lide si asi myslim ze clovek u pocitace ji pije spi,kdyz jsem rekl ze me tlaci cas ze bych potreboval ozivit nejbliz kde to jde jsem si jen vyslech,teda to choavni co to je hruza a oziveni jsem se nedockal.holt asi nejsem jejich kamarad abych stal za oziveni.timto chci podekovat vsem ostatnim co se na me nikdy nevybodli...a nebojte semnou ve druzine se vam tohle stat nemuze,muzete se spolehnout ze ja vas ke knezi dopravim jak jen t pujde....diky a preji hezky den hlavne nekterym nafoukancum co zde hraji.......

Reply with quote  

PostPosted: 18:04 24. May 2008 
Nováček
 Profile

Nesli jsme te normalne do chramu a meli v planu te ozivit v Karathe.Nikomu si o tom,ze musis koncit nepsat,alespon mne ne. Navic se z toho nezblaznime,ozivit se muzeme klidne az se pripojit pozdeji.Tak sis mohl tvoji urazenou scenu do druziny odpustit.

Mas chovani maleho fakana,pravdepodobne jim i jsi.Ale neboj,z toho vyrostes,jestli uz si vyrostl,uz ti neni pomoci a lituju te.... :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 19:53 27. May 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Dík Berserkovi za skvělej zápis :lol: Málem sem se tu udusil chlebem jak sem se smál :D

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]