|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hafen
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:25 28. Apr 2011 |
|
|
Umaz kridla, obarvi na sedo, smaz ty remeny na ehm ehm korzetu (?) a mas Alaunavin 
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:25 28. Apr 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Thuereg wrote: Tak neodeslal. prej to bylo moc velký... Snad někoho nepohoršim, i když tady?  Šmankote babičko! Kam sem to vlezla!? Ale pravda je že opět můžu tiše závidět talent kreslit....
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:26 28. Apr 2011 |
|
|
Hodně povedené... Dotáhněte tu dvojici do podtemna, doupě rozkoše čeká na nové zaměstnance.
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:26 28. Apr 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
náhodou je to pěkný, líbí se mi to víc jak samotná aria, tohle mi příjde lepšejší(technicky?)
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 07:30 29. Apr 2011 |
|
|
Naldrard wrote: Spokojenost?  Kdo to kreslil? Vypadá to pěkně.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:21 05. May 2011 |
|
|
Tak sem se trochu nudil ve škole. Neni to nic moc, ale tak bylo to kreslený spěšně.
Tohle je drowka co dostala novej bič.
Attachments: |

drowka1.JPG [ 73.69 KiB | Viewed 2626 times ]
|
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:22 05. May 2011 |
|
|
A tohle je zase z cesty vlakem do Pardubek a zpět, táákže z víkendu. To je drowka co vyzkoušela svuj novej bič 

drowka2.JPG [ 124.38 KiB | Viewed 2627 times ]
|
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:34 05. May 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Chele a to zvládáš takhle kreslit jentak, že se ti prostě chce někam cestou ? Hustý.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:36 05. May 2011 |
|
|
Taky sem na střední o hodinách jen tak kreslila...bohužel už mám jen pár těchle obrázků...ale byly jich spousty...hlavně ze dnů, kdy jsme měli chemii  edit: jinak pěkně Theuregu 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:44 05. May 2011 |
|
|
de Aers wrote: Chele a to zvládáš takhle kreslit jentak, že se ti prostě chce někam cestou ? Hustý. Kreslit mě vcelku baví a možná se i chlubit  každopádně dřív bych tohle nikdy nedal a i teď je v těch kresbách strašná halda chyb počínaje perspektivou těl končeje tou anime hlavičkou, protože nejsem pořádně schopen nakreslit reálnou. Snažim se to nějak napravit a když si nad něco sednu na dlouho tak to občas aj svedu, ale to už mě zas tak nebaví. jen mám strach, že na to abych dokončil školu se to budu muset naučit  edit: Jinak dle mého soudu by tohle zakrátko zvlád nakreslit snad každej. Já nejsem žádnej talent od přírody. To sou léta cviku.
Last edited by Thuereg on 15:48 05. May 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:47 05. May 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Prd chlubení, prostě postuj další co máš, je to paráda. Já sem třeba rád, když nakreslim domeček jednim tahem  A ty teda studuješ uměleckou nebo tak něco ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:48 05. May 2011 |
|
|
de Aers wrote: Prd chlubení, prostě postuj další co máš, je to paráda. Já sem třeba rád, když nakreslim domeček jednim tahem  A ty teda studuješ uměleckou nebo tak něco ? Elv povidala, že by taky ráda tak až se zas budu nudit ve škole tak se vyjímečně vrhnu na oblečenou postavu.  Sem dokonce vystudovanej. přesnějc mám umělecky zamřenej učňák za sebou. Te´d sem se vrátil do školy a mrvim si maturitu. Uměleckou
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 17:57 06. May 2011 |
|
|
Tak jsem slíbil tu Elverin a dnes byla ve škole větší nuda než jsem čekal tak vzniklo tohle. Má moc krátký nohy. Elverin má jistě hezčí a delší takže za to se omluvuju.
Edit: Jak na to koukám. keby se mi líp povedlo zachytit předklonění těla tak by to možná ani tak nevypadalo. Ale jo jsou moc krátký:(

Elverin1.JPG [ 93.25 KiB | Viewed 2638 times ]
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 19:50 06. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
připomíná mi trpošku theu  je to hezký, sám bych to líp nesved ale zapracuj na proporcích, přeci jen když máš talent tak ho prohlubuj 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 19:59 06. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: připomíná mi trpošku theu  je to hezký, sám bych to líp nesved ale zapracuj na proporcích, přeci jen když máš talent tak ho prohlubuj  Šak sem řikal že by potřebovala delší nohy. Vono by to udělalo hodně, ale vono to vylezlo až když to bylo barevně a ta pastelka prostě gumovat nejde:D Ale zkusim to
|
|
Top |
|