|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:25 19. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Boom v jednoduchosti je kouzlo
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:32 28. Apr 2011 |
|
|
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 19:16 28. Apr 2011 |
|
|
Je na čase vás barbary seznámit s trochou té opravdové hudby... http://www.youtube.com/watch?v=EsCyC1dZ ... re=relatedTohle je umění. I když metal je taky fajn 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:22 28. Apr 2011 |
|
|
Já upřednostnuji historickou hudbu OD ginevry až po Asonanci a takový třeba teraz se mi docela líbý tohle : http://www.youtube.com/watch?v=fetYxr0fMrs
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:01 28. Apr 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
|
de Aers
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 08:14 29. Apr 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:05 29. Apr 2011 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 08:57 30. Apr 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 10:31 30. Apr 2011 |
|
|
Já nedávno nahodil v práci oldies I will survive - Gloria GaynorNaldrard wrote: Cheche na tohle říkala mamka, že je už aj na nu tvrdé  Místo zpěvu chrčení 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 11:01 30. Apr 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Cheche na tohle říkala mamka, že je už aj na nu tvrdé  Místo zpěvu chrčení  No dobře, tak z jiného soudku. http://www.youtube.com/watch?v=Sp6vqtO57I4
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 11:25 30. Apr 2011 |
|
|
Naldrard wrote: -RoF- wrote: Cheche na tohle říkala mamka, že je už aj na nu tvrdé  Místo zpěvu chrčení  No dobře, tak z jiného soudku. http://www.youtube.com/watch?v=Sp6vqtO57I4Tak tak tihle se jí líbí  Ale když už si mi připoměl ty tvrdší kapely, tak tohle je hoodně dobré Amon Amarth - Free Will Sacrifice
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:14 01. May 2011 |
|
|
Naldrard wrote: Dobry Boze..malem me to schodilo ze zidle.)))....
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:53 01. May 2011 |
|
|
marii wrote: Naldrard wrote: Dobry Boze..malem me to schodilo ze zidle.))).... A to ses tak lekla nebo tak smála? No každopádně něco od Hellacopters Everything is on TVA něco od Poetů Dreaming Wide Awake
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:49 01. May 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
marii wrote: Naldrard wrote: Dobry Boze..malem me to schodilo ze zidle.))).... http://www.youtube.com/watch?v=feXRh2sCOhca tohle s tebou dělá co? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:09 01. May 2011 |
|
|
|
Top |
|