|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Thuereg
|
Post subject: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 14:36 05. May 2011 |
|
|
Chci se zeptat jak to s timhle je? Nejednou se mi stalo, že si po restartu naběhnu do hvozdu že si něco vydělám, prosekám se skrz vopičáky až nakonec a tam je to vymlácený. Nemyslim, že neni stará. Jsou tam skvrny po krvi(ze stahování) a vybraný bedny. Pak sem tam jednou aj hráče přistihl.. řek že je pusto a odlogl na konci dungu. Nebudu zatim jmenovat. Enem mě zajímá esli to náhodou neni krapet proti pravidlum, protože mě tohle dovede naštvat.
edit: Mám na mysli, že jsou pobitý vopice jen na poslednim nebo posledních dvou spawnech.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 23:31 05. May 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
hmmm neni to normalni vec ze si prskavky chodi do dungu v GS a klepnou jen bose? Me uz se to stalo parkrat ze najdu jen skvrny u bose a dung plny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 23:38 05. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rozhodne mi to neprijde normalni. Asi pro tyhle experty prischystame nejaky prekvapko.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 02:08 06. May 2011 |
|
|
kucik wrote: Rozhodne mi to neprijde normalni. Asi pro tyhle experty prischystame nejaky prekvapko. Pnlě z tim souhlasim.Porad lepši pořadne překvapko pro takoveho z prominutim vychcanka než zase nejake restrikce povolani.Sam hraji maga ale tohle by mě v životě nenapadlo,takle si kazit hru 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 08:28 06. May 2011 |
|
|
Proč nejmenovat???
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 09:16 06. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Protože dotyčný sem pak přijde, začne nadávat a rejpat do Theurega, jak to vůbec není pravda a rázem je flame na střeše. Zapomněl jsi že jsme na thalie foru?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 10:03 06. May 2011 |
|
|
Ja bych to resil jednoducho - ak narazite na takehoto experta spravte screen, poslite DM a DM nechto riesi strhnutim lvl takemuto expertovi. Oni sa pak naucia hrat tak ako sa ma.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 12:14 06. May 2011 |
|
|
Daanri wrote: Ja bych to resil jednoducho - ak narazite na takehoto experta spravte screen, poslite DM a DM nechto riesi strhnutim lvl takemuto expertovi. Oni sa pak naucia hrat tak ako sa ma. Co jednoho....ja bych mu klidně sejmul 5 lvl dolu a vyčistil jak bankovni konto tak i celej inventař. Kuli takovym typkum pak dochazi k tomu že některa povolani tady na Thali jsou prakticky nehratelna 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Last edited by Narsith on 12:16 06. May 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 12:15 06. May 2011 |
|
|
A kdo to byl? *zvědavě* 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 17:46 06. May 2011 |
|
|
-RoF- wrote: A kdo to byl? *zvědavě*  Nepovim
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 03:30 08. May 2011 |
|
|
Mohla by nějaká chytrá hlava vysvětlit, co je špatného na tom, proběhnout dung v invisu, sundat bose, sebrat trofej s pokladem a zase zmizet?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 04:29 08. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Mohla by nějaká chytrá hlava vysvětlit co je špatného na pasti, která v půlce dungu invis sundá?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 08:12 08. May 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Projít to v invisu a kuchnout bosse není nic špatnýho ne?Já tehle topic pochopil tak,že dotyčný se odlogne u bosse a při logu ho rovnou kuchne a tradááá třeba v invisu pryč.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 09:38 08. May 2011 |
|
|
Jeanes wrote: Mohla by nějaká chytrá hlava vysvětlit, co je špatného na tom, proběhnout dung v invisu, sundat bose, sebrat trofej s pokladem a zase zmizet? Radim wrote: Projít to v invisu a kuchnout bosse není nic špatnýho ne?Já tehle topic pochopil tak,že dotyčný se odlogne u bosse a při logu ho rovnou kuchne a tradááá třeba v invisu pryč. Ale ano je to špatné  . Je to myslím tak půlrok, co mě za to pokáral Rejty a od té doby to nedělám.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Odlog u spawn pointu bosse Posted: 10:54 08. May 2011 |
|
|
Radim wrote: Projít to v invisu a kuchnout bosse není nic špatnýho ne?Já tehle topic pochopil tak,že dotyčný se odlogne u bosse a při logu ho rovnou kuchne a tradááá třeba v invisu pryč. Jánevím, ale probíhat dung když za potvory máte kolem 2xp, na tom nevidím nic špatného. Ale nalognout a odlougnout u bosse to je již jiná.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|