|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: vlastnost vs kraft Posted: 11:01 03. Feb 2011 |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak se projeví zvýšení vlastnosti vhodné pro dané řemeslo. Jsem plátnéř/slévač: Měl jsem odolnost 18/4 dostával jsem 3xp za triviální. Čekal jsem, že při zvýšení na 20/5 dostanu 4xp za triviální, ale jsou to 3xp.
Pokud má jeho postava vlastnost potřebnou pro dané řemeslo velkou, bude dostávat za stejnou práci větší počet zkušeností a tedy trénovat rychleji. Je to tedy nastavéné na min 1xp a max 3xp nebo pro mě budou težší kovy jednodušší a nebudu to ničit. Děkuju
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Last edited by slencak on 01:29 26. Feb 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 12:29 03. Feb 2011 |
|
|
slencak wrote: Ahoj, chtěl bych se zeptat jak se projeví zvýšení vlastnosti vhodné pro dané řemeslo. Jsem plátnéř/slévač: Měl jsem odolnost 18/4 dostával jsem 3xp za triviální. Čekal jsem, že při zvýšení na 20/4 dostanu 4xp za triviální, ale jsou to 3xp.
Pokud má jeho postava vlastnost potřebnou pro dané řemeslo velkou, bude dostávat za stejnou práci větší počet zkušeností a tedy trénovat rychleji. Je to tedy nastavéné na min 1xp a max 3xp nebo pro mě budou težší kovy jednodušší a nebudu to ničit. Děkuju min 1 max 3 xp. S vyššími staty budeš dřív zvládat těžší kovy. Např.: odolnost 18/4 zvládáš kovy tak, že je téměř vždy ukoveš, i když za krok dostáváš 20xp odolnost 10/0 máš problémy, když za krok dostáváš 10xp (ty čísla nejsou přesná, ale takhle to cca funguje)
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 16:40 03. Feb 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Předpokládám, že se počítá ze základu statů?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 16:54 03. Feb 2011 |
|
|
Ano jen základ.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 01:28 26. Feb 2011 |
|
|
Je to jak píšeš. Jen ještě dodám : Aby ses dostal na určitou hodnotu AC musíš dosáhnout skilu v řemeslu. Na 12lvl craftu jsem koval ze stínovky + velmistrovské kůže. Než jsem se dostal na lepší poměr ,dělal jsem jen +3.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 14:41 13. May 2011 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
zachy wrote: Ano jen základ. Co kdyz nekdo pouzije promeny ( druid, menavec ) a vlastnosti se mu zmeni ?
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 14:43 13. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Snekoun wrote: zachy wrote: Ano jen základ. Co kdyz nekdo pouzije promeny ( druid, menavec ) a vlastnosti se mu zmeni ? Není bezpečné se v dílně před strážemi měnit na nějakou potvoru. Nehledě na to, že mám pochybnosti o zručnosti třeba medvědích tlap, co se kovářiny týče.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 14:47 13. May 2011 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
kucik wrote: Snekoun wrote: zachy wrote: Ano jen základ. Co kdyz nekdo pouzije promeny ( druid, menavec ) a vlastnosti se mu zmeni ? Není bezpečné se v dílně před strážemi měnit na nějakou potvoru. No ja se menit nechci jen jsem se spise ptal ze zkusenosti na jinych serverech kde to bezne hraci delali.
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 19:27 13. May 2011 |
|
|
Nejspíš to ten vliv na změnu bude mít, ale kdybych viděl medvěda jak stojí na zadních a kove obouruční sekeru, asi bych neváhal a zautočil 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 19:50 13. May 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
zachy wrote: Nejspíš to ten vliv na změnu bude mít, ale kdybych viděl medvěda jak stojí na zadních a kove obouruční sekeru, asi bych neváhal a zautočil  Ty útočíš na všechno živý lamo sry za spam
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 21:54 13. May 2011 |
|
|
zachy wrote: Nejspíš to ten vliv na změnu bude mít, ale kdybych viděl medvěda jak stojí na zadních a kove obouruční sekeru, asi bych neváhal a zautočil  Náhodou takovej Minotaur kovář. To by bylo eRPé.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 23:51 13. May 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: zachy wrote: Nejspíš to ten vliv na změnu bude mít, ale kdybych viděl medvěda jak stojí na zadních a kove obouruční sekeru, asi bych neváhal a zautočil  Náhodou takovej Minotaur kovář. To by bylo eRPé. Nelze než souhlasit hehe:)
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 01:52 14. May 2011 |
|
|
To jo, zejména až mu stráže v rámci RP budou nasazovat řetězy a povlečou ho do vězení...
Kdo se bude proměňovat v dílnách, bude zatčen za výtržnost nebo podle vyhlášky o zatajování vlastní identity.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 11:16 14. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Proč by nemohl bejt ve fantasy světě kouzelnej mluvící medvědí kovář? V Alwarielu by mohla být medvědí celá dílna.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: vlastnost vs kraft Posted: 11:53 15. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Proč by nemohl bejt ve fantasy světě kouzelnej mluvící medvědí kovář? V Alwarielu by mohla být medvědí celá dílna. DenGrasse mluví očividně v rámci Karathské dílny. Tam platí vyhlášky a nařízení, které rozhodně není na škodu znát, či se v nich orientovat alespoň zhruba. V Alwarielu by to mohlo být jiné, pokud by ten mluvící medvěd byl opravdu medvěd a ne měňavec, či jinak promeněná humanoidní bytost, které má tu možnost pracovat ve své pravé podobě.  Takže pro hráče nepřipadá v úvahu, pokud nehraje za medvěda, provádět řemeslo jako méďa. 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|