|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Hemi
|
Post subject: Odpor Posted: 20:39 16. May 2011 |
|
|
Je normální zabít jen tak hráče který je přeměněn v Klepetnatce, nepokouší se nikoho zabít a ještě píše do chatu protože chce hrát RP? Myslel jsem že se tu hraje aspoň na odpor...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 20:42 16. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jen tak klepetnatce? Proč ne taky bych tě zabil. Bez odporu? Ne, to je porušení pravidel.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 20:51 16. May 2011 |
|
|
Utocil jsem, protoze se na me zkratka ritil klepetnatec. Kdyby zastavil... budiz, tak bych nestrilel. Ze jsem nenahodil odpor je moje chyba. Neuvedomil jsem si to. Za to se omlouvam a prijmu trest. Nebylo cilem te zabit. Bohuzel padl kritik a bud to samo stacilo, aby jsi z ,,nezranen" rovnou umrel, nebo jsi shodil promenu -> spadly ti hp a proto jsi umrel.
Chtel jsem te pak vzkrisit, ale okamzite jsi odlognul. (To taky podle pravidel neni uplne koser).
Mrzi me, ze jsem zapomnel nahodit odpor, ale jinak nevim, co bych menil.
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
Hemi
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 20:59 16. May 2011 |
|
|
Za ten odlog se omlouvám, nebylo to myšleno abych nebyl okraden nebo tak něco, bylo to spontání vypnutí, kvůli tomu že mě to naštvalo...
Btw: Jo, tu přeměnu jsem shodil, protože jsem nevěděl co mám dělat aby jsi do mě přestal střílet (a to jsem tam stál na místě, když jsi do mě vystřelil už tak 4tý šíp a ta druhá postava vytahovala meče tak sem to shodil (fakt jsem nevěděl co jiného dělat když mě chcou zabít dvě postavy bez odporu), dostal kritik a umřel...
Last edited by Hemi on 21:03 16. May 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 21:01 16. May 2011 |
|
|
Hemi wrote: Je normální zabít jen tak hráče který je přeměněn v Klepetnatce, nepokouší se nikoho zabít a ještě píše do chatu protože chce hrát RP? Myslel jsem že se tu hraje aspoň na odpor... Holt nemůžeš čekat nějakou jednoduchou interakci. Když běžela postava proměněná na Ettina v Ivory, taky sem klik odpor a sejmul ho. Tohle nemá ve vesnici co dělat, pokud někde není třeba mág nebo tak, to bych bral ež to vyvolal on. A odlog po smrti je taky čudný  . A to že neklikl odpor, občas se stane.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Hemi
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 21:05 16. May 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Hemi wrote: Je normální zabít jen tak hráče který je přeměněn v Klepetnatce, nepokouší se nikoho zabít a ještě píše do chatu protože chce hrát RP? Myslel jsem že se tu hraje aspoň na odpor... Holt nemůžeš čekat nějakou jednoduchou interakci. Když běžela postava proměněná na Ettina v Ivory, taky sem klik odpor a sejmul ho. Tohle nemá ve vesnici co dělat, pokud někde není třeba mág nebo tak, to bych bral ež to vyvolal on. A odlog po smrti je taky čudný  . A to že neklikl odpor, občas se stane. Já ve vesnici nebyl.
|
|
Top |
|
Hemi
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 21:16 16. May 2011 |
|
|
Ale stejně mi nedochází co má mág / měňavec / cokoli s proměnou dělat když na něho naběhne hráč že ho zabije, on shodí přeměnu a zabije ho další nekontrolovaná rána utočníkovy postavy (což je asi tak trochu tenhle případ).
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 21:23 16. May 2011 |
|
|
Byl sem primo u toho ... stacil sem rict jen "Bacha" a v zapeti padnul vod toho, se kterym sem se bavil kritik. Nakouzlenej klepetnatec u Ivory nebo ledni medved, kterej si sam votvira dvere. Fakt mi to nepride normalni ... Este by moh nastoupit slibovanej mluvici medved crafter s kladivem v tlape a bylo by to spravny panoptikum  Myslim ze vyse zminovany se nemuzou divit killnuti a plakat na forum. Navic byla snaha o zvednuti, ale 15 vterim nato byl odlog 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 21:24 16. May 2011 |
|
|
Hemi wrote: Já ve vesnici nebyl.
To byl jen příklad  . Prostě se nemůžeš divit, že tě někdo sejme. Páč jak píšeš hraješ RP, ale někdo se třeba nedívá na jména nad postavou. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Hemi
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 21:35 16. May 2011 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Byl sem primo u toho ... stacil sem rict jen "Bacha" a v zapeti padnul vod toho, se kterym sem se bavil kritik. Nakouzlenej klepetnatec u Ivory nebo ledni medved, kterej si sam votvira dvere. Fakt mi to nepride normalni ... Este by moh nastoupit slibovanej mluvici medved crafter s kladivem v tlape a bylo by to spravny panoptikum  Myslim ze vyse zminovany se nemuzou divit killnuti a plakat na forum. Navic byla snaha o zvednuti, ale 15 vterim nato byl odlog  Jasně že si můžete říct že jsem odlogl proto abyste mě neokradli nebo tak něco, ale bylo to kvůli tomu že jsem si myslel že mě tam necháte, protože když umřete tak vůbec nevíte jestli má cenu čekat 5 minut nebo pul hodiny, protože prostě nevíte co se tam děje, kdybyste mi napsali do tellu že mě zvednete, nebo něco abych věděl že mám počkat, tak neodlognu ale v te chvili mě nenapadlo že postava co mě zabije mě bude chtít i oživit, proto jsem nečekal a vypnul hru... -> neviděl jsem smysl tam zůstávat
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Odpor Posted: 22:00 16. May 2011 |
|
|
Nestihnul jsem tellnout. Okamzite jsem sel k telu abych ho vzkrisil, ale kdyz jsem to zkusil, dostal jsem jenom hlasku, ze uz hrac odlognul. Chvili jsme tam jeste cekali, jestli ti treba jen nespadla hra.
Prestal bych, kdybych videl, ze uz je postava zranena (hlidal jsem si to), nebo kdyby padlo v chatu neco, na co by se dalo reagovat, prip. kdyby utikala. Ale to jsou proste kdyby. Jeden hrac druhymu do hlavy nevidi.
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|