|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Scully
|
Post subject: Útočiště nezabralo Posted: 08:00 18. May 2011 |
|
|
Stala se mi takováto příhoda, byl jsem v lokaci kamenných obrů nahoře v chrámu. Měl jsem ovládnutého obra. Byli jsme hned u vstupu a boss zřejmě hodil propuštění a obra jsem přestal ovládat. Měl jsem invis, ale stál jsem moc blízko obra, takže mě viděl a pustil se do mě. Byl jsem nakouzlený, takže mi toho moc neudělal a tak jsem v celkem v klidu opustil chrám. Obr se dostal za mnou také ven. Tak jsem si hned zakouzlil útočiště. To se povedlo, ale obr do mě bušil dál a ještě jsem se sekl u dveří, takže mi nakonec došly ochrany a obr mě zabil. Mělo by útočiště zafungovat vždy a byl to bug? V případě, pokud by útočiště mělo fungovat vždy, je možné eliminovat smrt? Bohužel mě v té chvíli nenapadlo udělat výpis logu, tak nevím, jestli by se dal ten stav zjistit z logu serveru.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 08:05 18. May 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Bugovalo, buguje a bude bugovat. Holt s tim musí hráči počítat. Už jsme se setkali i se situací, kdy PC reagovalo "Mě ale vůbec nezajímá že má GS, já ho vidím". Takže když ti to bugne, tak nečekej od nikoho slitování
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 08:15 18. May 2011 |
|
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 14:25 18. May 2011 |
|
|
davidsoft wrote: Bylo to "Útočiště", nebo "Lepší útočiště"? Utočiště má hod na vůli ne? esli prokoukneš nebo ne...?
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 14:49 18. May 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Když jsme zkoušeli novou verzi utocistekdysi fungovala relativne spolehlivě. Pokud jsi stal pri kouzleni hned vedle tak to obcas nezabralo. je to vec se kterou se musi pocitat.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 15:36 18. May 2011 |
|
|
Na lepší útočistě se nikdy nedalo spolehnout. Ani před úpravami.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Scully
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 18:17 18. May 2011 |
|
|
Bušil do mě obyčejný kamenný obr, soustředění mám dost vysoké (45) a Elina má docela vysoký lvl čaroděje, tak jsem nečekal, že lepší útočiště nezabere. Proti NPC po úpravách útočiště se mi to stalo teď poprvé. Vím, že přechodem do nové lokace to nemusí fungovat, ale když ho nakouzlím přímo v lokaci s NPC, tak jsem myslel, že tohle je spolehlivé.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 19:27 18. May 2011 |
|
|
Ještě co já vim tak hapruje utočiště s vylepšenou neviditelností.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Scully
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 19:33 18. May 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Ještě co já vim tak hapruje utočiště s vylepšenou neviditelností. To vím, na to si dávám pozor. Pokud mám lepší neviditelnost, po nakouzlení GSka ihned zmizí. Zajímavé je, že pokud mám GS a nakouzlím v.neviditelnost, tak mi zůstanou obě kouzla.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 20:34 18. May 2011 |
|
|
Scully wrote: Thuereg wrote: Ještě co já vim tak hapruje utočiště s vylepšenou neviditelností. To vím, na to si dávám pozor. Pokud mám lepší neviditelnost, po nakouzlení GSka ihned zmizí. Zajímavé je, že pokud mám GS a nakouzlím v.neviditelnost, tak mi zůstanou obě kouzla. Mě se stávalo ,že když jsem měl ii a nakouzlil si GS ....NPC po mě šly jako by se nechumelilo. To asi myslel Theurg
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Útočiště nezabralo Posted: 20:47 18. May 2011 |
|
|
Scully wrote: Thuereg wrote: Ještě co já vim tak hapruje utočiště s vylepšenou neviditelností. To vím, na to si dávám pozor. Pokud mám lepší neviditelnost, po nakouzlení GSka ihned zmizí. Zajímavé je, že pokud mám GS a nakouzlím v.neviditelnost, tak mi zůstanou obě kouzla. zůstanou, ale Gs už nefunguje. Gs a II proste haprujou. Sice při nakouzlení Gs padá ii, ale nejsem si jist zda to furt nebuguje, mám pocit že jo. Ale ted už mága nehraju tak je mi to jedno 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|