|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 11:34 28. May 2011 |
|
|
Nejlepsi je jak kdyz se k tomu autu priblizis tak uz to slysis z povzdali  tohle je moje postavycka a jeji auto, jmenuje se FionaGall  opovazte se ji nekdo ublizit 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 11:56 28. May 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak já sem právě dokončil registraci a po obědě se zkusím dostat do hry.PiAn0 na tebe se už těším,za fízla hrát nebudu 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 12:15 28. May 2011 |
|
|
Ono si rikam ze bude docela problem se vsichni dostat na jeden servr  abych to upresnil, jsou tam 4 hlavni servry, ja jsem na tom EU2 ten servr se deli na tri lokace, jedna je obchodni kde se nebojuje, nema omezenou kapacitu a jen se tam nakupuje a vsechno okolo, a pak dve lokace ve meste kde se bojuje, kazda ta lokace ma asi 30 dalsich pod servru a na kazdy podserver je max 100 hracu, takze kdyz odchazis z obchodniho jinam tak te to proste hodi na nejakych z tech 30 servru ve meste, pokud mas ostatni ve friends tak se muzou ktobe pripojit primo na ten servr ktery si sel ale jen pokud tam je volne misto a neni tam max 100 hracu coz se posledni dobou pres den docela casto stava  V pozdnich vecernich hodinach to problem nebude. Jeste ke hre: Aby v tom meste nebyl jen chaos a vsichni posobe hned nestrileli a zabijeli se navzajem, tak nemuzes ostatni zranovat ani zabijet, dokud nejsou soucasti mise nebo nejsou v tvoji grupe, takze to ze se vsude okolo strili atd te nezajima dokud tvoji grupe neni pridelena mise kterou pak jedes udelat. Bud je mise kde jen casove musis splnit ukol bez nepratel a nebo je ktobe pridelena grupa nepratel a pak je to odost tezsi. Pak je rozdil ze jako policajti jedete k nejakemu vysetrovani a ta nepratelska grupa vam to ma prekazit a nebo naopak nepratele neco podnikaji a policije jim to ma prekazit a pak proste jde uz jen o to se postrilet  Ale zase to jakou grupu proti sobe v misi dostanes je o nahode  v pozdnich vecernich hodinach tech grup neni tolik 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 12:21 28. May 2011 |
|
|
Radim wrote: Tak já sem právě dokončil registraci a po obědě se zkusím dostat do hry.PiAn0 na tebe se už těším,za fízla hrát nebudu  Tak tak, my s Vejkem té tvé asi ublížíme  Já už mám na účtě prvních 10k vůbec nevím co kde jak ještě. Stále se rozhlížím, ale je to bomba.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 13:53 28. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
První zklamání, nový zbraně jsou časově omezený, za těžce vydělaný fňufňáčky si jde kupovat kvéry který zmizej za 10 dní -.-
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 14:32 28. May 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokralik wrote: První zklamání, nový zbraně jsou časově omezený, za těžce vydělaný fňufňáčky si jde kupovat kvéry který zmizej za 10 dní -.- Klasika u většiny "free" her... v BF Heroes se věci kupovali taky na čas, Combat Arms třeba též, jde prostě o to, že tě tím nutí, co nejvíc hrát .. pak mají zaručeno, že jim hraje tolik a tolik lidí skoro stabilně.. a tím pádem můžou mít reklamy atd. a vydělávat  čekám jen až někdo hodíte hlášku, že za reál prachy se tam dá koupit to a to 
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 14:56 28. May 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: čekám jen až někdo hodíte hlášku, že za reál prachy se tam dá koupit to a to  to samozřejmě jde, na to ani nemusíš čekat 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 15:22 28. May 2011 |
|
|
Moje maličkost
Attachments: |

chica loca.jpg [ 60.6 KiB | Viewed 2815 times ]
|
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 15:49 28. May 2011 |
|
|
Neprijde mi to tak hrozne s temi zbranemi, oni nejsou zas tak drahe a pozdeji si takove penize vydelas jen za jednu misi. Horsi je to s oblecenim a auty ty uz jsou hodne drahe ale ne casove omezene  ty zbrane si jakoby jen pujcujes.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 23:09 28. May 2011 |
|
|
Dneska jsem dosáhl mise za 1500. Mazec. Ale na auto to je pořád málo  Ve hře se daj auta kupovat, když si auto ukradnu, nemohu si ho nějak přivlastnit? To asi nejde co? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 23:34 28. May 2011 |
|
|
No privlastnit, tim ze ho ukradnes tak ho privlastneny mas  dokud ho ridis a si vnem, kdyz ho pak rozbijes nebo nekde nechas tak ho zase nemas zejo  ale myslim ze obcas jdou ty kradena auta nekde prodavat, me s ejednou za tu policajtku podarilo nasednout do auta ktere nekdo predtim ukradl a odjel jsem snim na takove parkoviste a dostal jsem za to penize ze jsem ho jakoby vratil.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 23:36 28. May 2011 |
|
|
Kdybyste radši logovali do hry, at mám koho mučit... 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 00:13 29. May 2011 |
|
|
Ja jsem dneska lognul  zitra klidne lognu znova 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 00:31 29. May 2011 |
|
|
Já taky dneska lognul  a žádné mučení nebylo
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 08:47 29. May 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Hej boží, ten editor postav vypadá fakt luxusně, už jen kvuli němu to asi zkusím 
|