|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 09:08 29. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Moje šereda po finálních úpravách
Attachments: |

APB 11.jpg [ 87.91 KiB | Viewed 2775 times ]
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 11:54 29. May 2011 |
|
|
hej ale ten makeup se ti docela povedl  teda pokud si ho delal a nemel si to v zakladu  teoreticky by si tam kazdy mohl udelat avatara sve postavicky tady na th 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 11:58 29. May 2011 |
|
|
PiAn0 wrote: No privlastnit, tim ze ho ukradnes tak ho privlastneny mas  dokud ho ridis a si vnem, kdyz ho pak rozbijes nebo nekde nechas tak ho zase nemas zejo  ale myslim ze obcas jdou ty kradena auta nekde prodavat, me s ejednou za tu policajtku podarilo nasednout do auta ktere nekdo predtim ukradl a odjel jsem snim na takove parkoviste a dostal jsem za to penize ze jsem ho jakoby vratil. Tak jako to, když nasednu do auta tak ho někam mohu odvést a dostanu za to prachy, který si pak musím někde jinde zas vybrat, to vím. Spíše mi šlo o to, že bych ukradl auto a někde si ho dal do garáže nebo tak, ale to hold asi nejde no  Heleď a když si koupím auto, tak vždy na každým tom parkovišti u těch automatů se mi spawne jen to moje jo? Btw. Víte někdo jak se střílí z auta? Ještě jsem na to nepřišel 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 12:01 29. May 2011 |
|
|
Jo tam se ti spawne tvoje kdyz ten automat pouzijes, jinak ja jsem ti uz psal ve hre ze z auta se strili Déčkem  ale treba s brokarnou se z auta neda strilet protoze bys ji v jedne ruce neudrzel pri strelbe
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 12:05 29. May 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
bože to zní hustě....asi začnu sosat 
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 17:14 29. May 2011 |
|
|
PiAn0 wrote: Nejlepsi je jak kdyz se k tomu autu priblizis tak uz to slysis z povzdali  tohle je moje postavycka a jeji auto, jmenuje se FionaGall  opovazte se ji nekdo ublizit  Tak jsem dneska viděl to tvoje růžový strašidlo v akci  teda asi 20 vteřin než tě sestřelili 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 19:36 29. May 2011 |
|
|
Jaky sou HW naroky tydle veci ??? Na netu sem to sice nasel, ale nejak se mi to nepozdava, ze to je az tak krute narocny  Co moje Celeronka D 2.8Ghz, XP SP3, 4x512MB RAM, GeForce 5700 256MB - to bude asi pekna slideshow co  Jo a jinac, kdyz je rec vo tydle hre - zkousel tu nekdo to online GTAcko ???
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 19:40 29. May 2011 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Jaky sou HW naroky tydle veci ??? Na netu sem to sice nasel, ale nejak se mi to nepozdava, ze to je az tak krute narocny  Co moje Celeronka D 2.8Ghz, XP SP3, 4x512MB RAM, GeForce 5700 256MB - to bude asi pekna slideshow co  Jo a jinac, kdyz je rec vo tydle hre - zkousel tu nekdo to online GTAcko ??? vždycky přeháněj, na nízkých detailech, obzvlášť věcech jako dohled, efekty výbuchů a podobných cipovin, ta hra nemá velké nároky je zas fakt že se vším na max to vypadá pěkně
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 20:20 29. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: PiAn0 wrote: Nejlepsi je jak kdyz se k tomu autu priblizis tak uz to slysis z povzdali  tohle je moje postavycka a jeji auto, jmenuje se FionaGall  opovazte se ji nekdo ublizit Tak jsem dneska viděl to tvoje růžový strašidlo v akci  teda asi 20 vteřin než tě sestřelili  to ani nevim ze si byl na stejnym servru  a ja dneska mise nedelal jen jsem lovil zlocince na ktere byla vypsana odmena, jeden se zakempil na strese s granatometem  a dobrou pulhodinu se k nemu nemohl nikdo dostat, jsme tam nemeli snipera a jeden hrac se dokonce pokusel na tu strechu vyskocit autem 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 20:34 29. May 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 22:17 30. May 2011 |
|
|
Tak co zlouni, uděláme ten gang? Případně s nějakým tím RP, třeba vysvětlit nějakému enforcerovi pěkně vb přesile a ručně, čí že to město je *kouká na Viktora*
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 22:18 30. May 2011 |
|
|
zkusit to muzes  my jsme ctyri v parte, mam na tebe pripravenou omracovaci pistolku a pouta uz 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 22:56 30. May 2011 |
|
|
muj kámoš se stovkou kulek v zásobníku říká, že tak blízko abys tyhle SM hračky mohl použít se nedostaneš
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 23:52 30. May 2011 |
|
|
Pěkný svinstvo tyhlety omračovadla .. pak pouta a člověk se pomalu nedočká ani respawnu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 07:42 31. May 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
aspon hranej zájem jste mohli projevit  .. ta si to budu hrát samotinký 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|