|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 16:33 01. Feb 2008 |
|
|
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 16:43 01. Feb 2008 |
|
|
Presne na tento text cekam jak tu nekdo zacina znevazovat mou postavu jen proto ze venuju ted vic casu hrani kdyz ho ma.Kazdej vidi jen level ale nikdo nevidi RP hru co hraju pac tu pisou jen hraci co vehre skotva znam.Vadi vam to?Skodim vam snad nak?Vase reci jsou ubohe.Stezujete si tu na neco co dela vehre kazdy jen proto ze venujete mene casu a nestihate drzet krok tak je RES spatnej.A co se tyka ze chci uctu me podtave.U tech jezevcu vlezu do jeskyne nikde nikdo jen rozureny stary jezevec tak ho odstranim a udelam dva kroky a vejdou dva hraci.Nikomu nereknu nic spatneho necham je sebrat si koris jdu ven a pri odchodu reknu ze priste staci jen trochu slusnosti a neco ric nikdo vas nechtel okradat.Odpoved jdi dedku!!!Toto je podle tebe spatne chovani?Co hraju tak se snazim skoro kazdemu co potkam pomahat jak pri zraneni ci doprododu za mistrem meste atd... ba naopak se snazim davat tem co potkam a proto se musim ohanet a schanet si zlataky a jine at muzu delat jinejm hracum zabavnejsi hru.Snazim se tu o Q do ktereho se zapojilo zatim sedum hracu a nemame stoho zadne xp hrajeme to pro zabavu ale najdou se tu jasne taci co vidi ale jen ten level a to je spatny protoze ja ho nemam tak ten dedek je spatnej  Thalie ted zere hodne meho casu a po dlouhem odpocinku si hru uzivam posvem jako kazdy a nikomu do niceho nekecam!!!Hraju si sve RP a prokladam to i mlacenim se v dungach pac to ktomu patri a ten kdo tvrdi ze ne jen sam sobe lze.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 16:49 01. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
LDamian wrote: LOL Ja uz mam taky tri dny nahlaseny Acko. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 16:53 01. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
RES wrote: Presne na tento text cekam jak tu nekdo zacina znevazovat mou postavu jen proto ze venuju ted vic casu hrani kdyz ho ma.Kazdej vidi jen level ale nikdo nevidi RP hru co hraju pac tu pisou jen hraci co vehre skotva znam.Vadi vam to?Skodim vam snad nak?Vase reci jsou ubohe.Stezujete si tu na neco co dela vehre kazdy jen proto ze venujete mene casu a nestihate drzet krok tak je RES spatnej.A co se tyka ze chci uctu me podtave.U tech jezevcu vlezu do jeskyne nikde nikdo jen rozureny stary jezevec tak ho odstranim a udelam dva kroky a vejdou dva hraci.Nikomu nereknu nic spatneho necham je sebrat si koris jdu ven a pri odchodu reknu ze priste staci jen trochu slusnosti a neco ric nikdo vas nechtel okradat.Odpoved jdi dedku!!!Toto je podle tebe spatne chovani?Co hraju tak se snazim skoro kazdemu co potkam pomahat jak pri zraneni ci doprododu za mistrem meste atd... ba naopak se snazim davat tem co potkam a proto se musim ohanet a schanet si zlataky a jine at muzu delat jinejm hracum zabavnejsi hru.Snazim se tu o Q do ktereho se zapojilo zatim sedum hracu a nemame stoho zadne xp hrajeme to pro zabavu ale najdou se tu jasne taci co vidi ale jen ten level a to je spatny protoze ja ho nemam tak ten dedek je spatnej  Thalie ted zere hodne meho casu a po dlouhem odpocinku si hru uzivam posvem jako kazdy a nikomu do niceho nekecam!!!Hraju si sve RP a prokladam to i mlacenim se v dungach pac to ktomu patri a ten kdo tvrdi ze ne jen sam sobe lze. Hele RESi hod se do klidu. Kdyby jsi cetl ten muj prispevek poradne, tak by jsi si vsimnul, ze jsou tam smajlici. To jak se k tobe moje postava chovala vychazi z jejiho charakteru. Vetsina lidi se tady do tebe nenavazi jestli hrajes RP hru nebo ne. Pokud jsem te potkal ve hre, tak jsi RP hral a to mi staci. Ja jsem chtel jenom rict, ze je mi fakt jedno jestli mas level jedna nebo 15. My postave je to jedno. A jestli si nekdo chce honit triko tim, ze ma takovej a takovej level, tak to pro me nema zadnej vyznam.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 16:55 01. Feb 2008 |
|
|
Jen aby bylo jasno RESi. Já ti ty levely i ten čas na hru přeju. Co jsem se s tebou setkal, tak mohu dosvědčit, že hraješ RP (byť mi tvá postava nijak sympatická není, těžko říct proč to tak je, ale to je fakt jedno  ). Od té doby, co Rejty napsal, že fakt pracuješ, tak jsem tvůj fanoušek. Dokonce přemýšlím o tom, že si udělám printscreen tvé postavičky a dám si ji na pozadí.. tedy monitoru.  Vždyť ty jsi tam za nás za všechny pracující, co jim vždycky nějaký mizerný študentíci a jiná verbež ulejvačská uteče s levelama! Takže jeď RESi, všem jim to nandej! Zároveň taková malá anketka. Na jaký level myslíte, že se RES dokáže do neděle do 24:00 dostat? Osobně tipuji, že bude mít 12. level a ještě se stihne zúčastnit turnaje! Je to prostě frajer a umí!! PS: RESi, jen tak blbnu. Je pátek, skončila mi práce a na víkend mně chytá chřipka. Tak to ode mně ber jako legraci, nic víc. Jsme tu ve flame, tak se snažím o trochu víc flamovací tón. Navíc vážně ti fandím. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 16:59 01. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
RES wrote: ... Neber vsechno tak vazne. Proste ne kazdymu takovy hrani sedne. To je celkem normalni. Myslim ze nikdo ti tu nema co rikat, jak mas hrat. To, ze jsem malem smichy spadnul ze zidle, kdyz jsem vas videl, je ciste moje vec. Tyhle ustepacny pripominky je treba brat s nadhledem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:03 01. Feb 2008 |
|
|
Presne tak, nebrat si to osobne. Je to jen hra. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:04 01. Feb 2008 |
|
|
stejně dřív nebo pozdějc budu mít největší lvl já, to je takovej zákon NWN, píše se to dokonce i v manuálu k originál hře na straně 200 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:06 01. Feb 2008 |
|
|
Ja to beru ale jen pisu at nejsem vhozen do kose jako hrac co nezna RP a jen se nekde mlati jen to stiham oboji ted noooo...  Horsi to bude jak zacne prace  Na turnaj jdu jen jako divak nemuzu prece s nehratelnym magem do turnaje 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:08 01. Feb 2008 |
|
|
Jooo, to bude duel!!! Photter vs. RES! Komu fandite? Jeste by se mohl pridat Melvik, to by byl souboj na xp a na smrt. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:26 01. Feb 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Já se vrátím k běhání. Já proti permanentním běhavcům nic nemam. Prostě je ignoruju jako by tam nebyli. A pokud by moji postavu nějaký takový pertmanentní běhan zabil asi bych se divil.. protože kolikrát se vám stane, že vaše postava umře sama od sebe?
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
LDamian
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:43 01. Feb 2008 |
|
|
Rejty wrote: Jooo, to bude duel!!! Photter vs. RES! Komu fandite? Jeste by se mohl pridat Melvik, to by byl souboj na xp a na smrt.  Photter uz neni co bejval. A RES je spíš sprinter podle toho jak se prezentuje a ne vytrvalec. Mame jeste nekoho v zaloze? Nejakyho osvedcenyho vytrvalce s nadsenim pro vec nebo naopak ostrilenyho cynika, kterymu uz na svete stejne nic jineho nezbyva? 
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 17:47 01. Feb 2008 |
|
|
_________________ Ora et Labora
|