|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:16 26. May 2011 |
|
|
Mně se líbila Eranina zahrada; pěkná pocta jedné prastaré RPG adventuře  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:21 30. May 2011 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:57 30. May 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:42 31. May 2011 |
|
|
Dnes mě dostala dvojice hráčů, která používala vždy a za každé příležitosti jen a jenom měkké i a ještě na to byli hrdí. Slišeli, ribařili, dobri den.... Čichám v tom nějaké spiknutí přátel jednotného i. Na eq se mihnul také takový blbeček, který po dotazu na znalost vyjmenovaných slov a předpony "vy" přiznal, že vichází z teorie že diž piše jen měkké i, tak píše richleji, což je přece super. Neznalost češtiny a občasné chyby jdou skousnout, ale takový přístup je na odstřel 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 21:44 31. May 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:43 31. May 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dávaj ti najevo, že je maj měkký a rádi, kdyby díky tobě mohli začít používat Y. 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:57 31. May 2011 |
|
|
Braenn wrote: ...vichází z teorie že diž piše jen měkké i, tak píše richleji, což je přece super. 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:46 01. Jun 2011 |
|
|
No... já tu gramatiku taky moc nechytám, ale tohle mi taky přijde krapet moc hehe
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:52 05. Jun 2011 |
|
|
No holt někdo rad tvrde a někdo měke 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:08 05. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Toulám se tak Gardulskym a najednou se ve výpisu objeví hláška "bazilisek has joined as a player"
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:01 05. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Toulám se tak Gardulskym a najednou se ve výpisu objeví hláška "bazilisek has joined as a player" Hele to je zneužití ooc informace. Tomu baziliškovi někdo musel říct že seš v močále, to mi přijde jako moc velká náhoda aby lognul zrovna když tam seš 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:44 11. Jun 2011 |
|
|
že jedna z vlajek, které prodává vetešník, nese při bližším prozkoumání tento znak:
Attachments: |

cr92znv.gif [ 17.92 KiB | Viewed 3807 times ]
|
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:45 19. Jul 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Targothské počítání času
_________________ .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:20 19. Jul 2011 |
|
|
Braenn wrote: že jedna z vlajek, které prodává vetešník, nese při bližším prozkoumání tento znak: To je jen dobře, jsem si nedávno dělal takovej průzkum v práci a ukázalo se že NIKDO neví jak vypadá velký státní znak. Nejčastější odpověď: "No přece lev!" Pak má narážka: "No, lev tam je, ale co nějaké orlice?" A odpověď: "Hmmm, orlice... moravská?" (podotýkám že jen jeden z dvaceti moravskou orlici dokázal popsat) A zase já: "...A ta druhá?" Konečná odpověď: "Jaká druhá? Tam žádná další není. Jaká jiná by tam byla? Máš přece Čechy a Moravu ne?" Má konečná odpověď už bohužel zazněla jen v mé hlavě: *"UUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!"*
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:38 20. Jul 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Braenn wrote: že jedna z vlajek, které prodává vetešník, nese při bližším prozkoumání tento znak: To je jen dobře, jsem si nedávno dělal takovej průzkum v práci a ukázalo se že NIKDO neví jak vypadá velký státní znak. Nejčastější odpověď: "No přece lev!" Pak má narážka: "No, lev tam je, ale co nějaké orlice?" A odpověď: "Hmmm, orlice... moravská?" (podotýkám že jen jeden z dvaceti moravskou orlici dokázal popsat) A zase já: "...A ta druhá?" Konečná odpověď: "Jaká druhá? Tam žádná další není. Jaká jiná by tam byla? Máš přece Čechy a Moravu ne?" Má konečná odpověď už bohužel zazněla jen v mé hlavě: *"UUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!"*  žeby to byl Sezky tygr ?
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:03 20. Jul 2011 |
|
|
Narsith wrote: Bahnak wrote: Braenn wrote: že jedna z vlajek, které prodává vetešník, nese při bližším prozkoumání tento znak: To je jen dobře, jsem si nedávno dělal takovej průzkum v práci a ukázalo se že NIKDO neví jak vypadá velký státní znak. Nejčastější odpověď: "No přece lev!" Pak má narážka: "No, lev tam je, ale co nějaké orlice?" A odpověď: "Hmmm, orlice... moravská?" (podotýkám že jen jeden z dvaceti moravskou orlici dokázal popsat) A zase já: "...A ta druhá?" Konečná odpověď: "Jaká druhá? Tam žádná další není. Jaká jiná by tam byla? Máš přece Čechy a Moravu ne?" Má konečná odpověď už bohužel zazněla jen v mé hlavě: *"UUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!"*  žeby to byl Sezky tygr ? Pssst kdepak, tam je určitě Slezský haviř. *kryje se jak se dá*
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|