|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
dira_v_bubnu
|
Post subject: Vetešník v Ivory Posted: 09:50 01. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zdravim, vetešník v Ivory má být nějaký učitel, ale když se chci něco naučit, zahlasí jen něco jako BUG1: neznamý učitel (popis si ted nepamatuju přesně, nejsem u hry, abych se na to mohl podivat poradne)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 10:00 01. Jun 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Ten tě naučí možná tak jak brát lidi na hůl  ,ale na učení povolání sou jiný NPC.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 10:35 01. Jun 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ja si myslím, že by klidne mohl učit zlodeje:)
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 11:42 01. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Alvarion wrote: Ja si myslím, že by klidne mohl učit zlodeje:) Za to bych se taky přimlouval, protože táhnout se do Karathy pro prvních pár levelů (třeba prvních 5) a ještě při tom stačit 3x umřít je docela drsný, obzvlášť, když skoro každej trouba učí na potkání čaroděje a tak. Nakonec se mi povedlo najít učitele v Karathe, ale asi až po tom, co jsem neúspěšmě otravoval asi tak 10 lidí. Většina z nich na mě vůbec nereagovala nebo mi řekli, že toho šupáka nedávno vyhnali z města. EDIT: To mi připomíná. Nechtěl by někdo sepsat nějaký seznam (třeba dát na nástěnku v Ivory), kde se dají odchytit základní učitelé pro tu kterou třídu? Něco jako jejich inzeráty nebo tak něco? Dost by to usndnilo nově příchozím život. Mnozí možná namítnou, že to neni potřeba, protože se buď může člověk někde poptat (v tom případě bych uvítal, kdyby něco takovýho mohl poradit třeba hostinský), nebo si ho dotyčný musí prostě najít. V tom případě je to dost na nervy, když přijde úplně nový člověk, vůbec to tu nezná a má hledat nějakýho učitele, kterej neni jen tak vidět (např. Druid, Barbar, Zloděj, ...). Tim se 99% lidí na to radši vyprdne a půjde jinam. Radim wrote: ..., ale na učení povolání sou jiný NPC. To sice jo, tak v tom případě ať je mu tahle možnost z nabídky odebrana, protože to pak jen zbytečně mate.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 12:11 01. Jun 2011 |
|
|
A já jsem si myslel že na to každy doteď nahlížel jako na žert 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 12:22 01. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sorrow wrote: A já jsem si myslel že na to každy doteď nahlížel jako na žert  Ne, ne. Někteří berou Alvariona jako skutečnou žijící osobu. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:46 01. Jun 2011 |
|
|
dá se v Práze někdy vyučit zlodějem? Poraďte, nebo se budu muset ptát náhodných chodců 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:47 01. Jun 2011 |
|
|
tao kan wrote: dá se v Práze někdy vyučit zlodějem? Poraďte, nebo se budu muset ptát náhodných chodců  no to se musis podivat do novin, jestli tam nekdo nema inzerat, ze vyucuje zlodeje 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:51 01. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Daanri wrote: tao kan wrote: dá se v Práze někdy vyučit zlodějem? Poraďte, nebo se budu muset ptát náhodných chodců  no to se musis podivat do novin, jestli tam nekdo nema inzerat, ze vyucuje zlodeje  Myslite si, že jsem se ptal takhle okatě a debilně  Hledal jsem nějakýho zručnýho zámečníka, kterej by mi mohl poradit. Copak hned každej, kdo má třídu "zloděj" musí krást? Bože 
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:59 01. Jun 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
tao kan wrote: dá se v Práze někdy vyučit zlodějem? Poraďte, nebo se budu muset ptát náhodných chodců  Zajdi do parlamentu.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 14:27 01. Jun 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ale prd do Parlamentu.Na hrad tam tě to Vašík naučí 
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 15:02 01. Jun 2011 |
|
|
Najdi si mě. Já jsem kleptomancer level 99 
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:03 01. Jun 2011 |
|
|
dira_v_bubnu wrote: V tom případě je to dost na nervy, když přijde úplně nový člověk, vůbec to tu nezná a má hledat nějakýho učitele, kterej neni jen tak vidět (např. Druid, Barbar, Zloděj, ...). Zrovna učitelé druidů jsou k nalezení velmi snadno. Stačí si jen přečíst reálie, kde v okolí žijí druidé, a pak se poptat, kudy se tam jde.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:24 01. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
davidsoft wrote: dira_v_bubnu wrote: V tom případě je to dost na nervy, když přijde úplně nový člověk, vůbec to tu nezná a má hledat nějakýho učitele, kterej neni jen tak vidět (např. Druid, Barbar, Zloděj, ...). Zrovna učitelé druidů jsou k nalezení velmi snadno. Stačí si jen přečíst reálie, kde v okolí žijí druidé, a pak se poptat, kudy se tam jde. OK to beru. To byl jen příklad. Nejsem druid, tak jsem pro něj učitele nehledal. Ale překvapilo mě, že kouzelník nebo čaroděj má učitele na každym rohu. Očekával jsem, že v Ivory, která je doporučená pro nováčky, by mohla být alespoň zmínka o tom, že by mohli nějací zloději existovat, případně kde. Navíc mě překvapilo, když jsem se ptal v Karathě, kde by podle realií měl sídlit velice silný spolek zlodějů, že jsem nenašel nikoho, kdo by mi poradil. A to jsem běhal fakt 3 dny po městě a prohledával každou skulinu. Ale asi jsem naivní (a všem kteří to tak nevidí se tímto omlouvám), když jsem předpokládal, že by mohl být třeba nějaký lapka v hospodě (třeba jen po setmění) nebo alespoň někdo v chudinské čtvrti Karathy, který by mohl aspoň nasměrovat, kam dál. 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:54 01. Jun 2011 |
|
|
To jestli v Karathě sídlí spolek zlodějů přece neznamená, že jejich náhončí bude stát na náměstí a vykřikovat, že nabíraj nový čelny.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|