|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 12:27 01. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prostě výhody a nevýhody tenkýho klienta. Pokud se řeší všechno na serveru, je to náročný na server (NWN). Pokud se část řeší na klientovi, jde to hacknout (UO).
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 13:05 01. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
PiAn0 wrote: Spis mi vadi ze ti tvurci hry si tohle nejak neošefujou Ale jen pár lidí jsou ti kteří kód daného klienta prolomí. Ostatní to "jen" používají a nejsou natolik chytří, aby to uměli používat a být "neviditelní". Vždycky budou ve střílečkách lidi s hacky, ale vždycky jim dřív nebo pozdějc budou banovány učty. Jo, možná proti nim budem prohrávat, ale nám naše chary zůstanou nafurt.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 16:01 01. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jsem si aspon jednou chtel zahrat dobraka, vis co 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 17:31 01. Jun 2011 |
|
|
Ty hraješ enforcera? Fuuuuuuj. A ještě mít za parťáka růžový torpédo...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 18:46 01. Jun 2011 |
|
|
A jak se jmenuje ta tvoje postava Derkene? A neni to zadne ruzove torpedo  , po ni vzdycky vsichni jdete a na ostatni cleny meho teamu kaslete  takze bych rekl ze je to spis ruzovy terč.
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 19:02 01. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Hey guys, je v tý hře vůbec nějaký prostor na rozkoukání se a ošahání ovládání? Takhle to zní jako "vejdeš a bojuj"  tak abych věděl 
_________________ .
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 19:08 01. Jun 2011 |
|
|
PiAn0 wrote: Jeste ke hre: Aby v tom meste nebyl jen chaos a vsichni posobe hned nestrileli a zabijeli se navzajem, tak nemuzes ostatni zranovat ani zabijet, dokud nejsou soucasti mise nebo nejsou v tvoji grupe, takze to ze se vsude okolo strili atd te nezajima dokud tvoji grupe neni pridelena mise kterou pak jedes udelat. Bud je mise kde jen casove musis splnit ukol bez nepratel a nebo je ktobe pridelena grupa nepratel a pak je to odost tezsi. Pak je rozdil ze jako policajti jedete k nejakemu vysetrovani a ta nepratelska grupa vam to ma prekazit a nebo naopak nepratele neco podnikaji a policije jim to ma prekazit a pak proste jde uz jen o to se postrilet  Ale zase to jakou grupu proti sobe v misi dostanes je o nahode  v pozdnich vecernich hodinach tech grup neni tolik 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 19:49 01. Jun 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Hey guys, je v tý hře vůbec nějaký prostor na rozkoukání se a ošahání ovládání? Takhle to zní jako "vejdeš a bojuj"  tak abych věděl  v podstatě je to vejdeš a bojuj ale naštěstí po tobě většina hráčů nemůže sstřílet pokud zrovna neplníš misi, vyjímkou jsou hráči na které je vypsaná odměna, ti můžou do všech a všichni do nich maličký tutoriál tam je, vysvětlí základy misí a hra v něm tuším nepřiděluje oponenty
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 23:43 01. Jun 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Dneska sem roznesl na kopytech bandu Čechů za grázla a hned mě chtěli do klanu tak sem to využil jen to jsou policajti.Samo všichni na skypu takže supr organizace.Pokud někdo chcete jistě přiberem 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 01:24 02. Jun 2011 |
|
|
Dostal mě tým enforcerů Rambo a Rocki. Ano i s tim i na konci. Dvakrát staloun v jednom týmu, to pak jeden skoro nemá šanci.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 10:20 02. Jun 2011 |
|
|
Me nejaci Cesi Enforceri nabizeli clan v socialu, ale ja jsem nechtel k nekomu cizimu  Jinak kdyz nekdo nabere max prestiz coz je 5 tak v tu chvili taky muze po vsech strilet a vsichni do nej a je videt na mape  uz jsem to nedavno mel a dneska asi taky budu mit pokud nesrazim nejake chodce  To pak klidne to RP muzem zahrat kdyz budete videt kde jsem a moznost pome strilet 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 10:48 02. Jun 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Jo jo už sem včera pár takovej sundal,jeden z nich byl třeba Dark v mým týmu 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 11:58 02. Jun 2011 |
|
|
hlavně je za to dvojnásobná odměna v pračce peněz, hend jsem z nalootěnejch 5k měl 10k. Jen se cestou k "prádelně" nesmíte nechat zabít.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 14:04 02. Jun 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Už stahuju, kdo mě pak zasvětí ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 14:38 02. Jun 2011 |
|
|
Me stve ze to fakt nemuzu hrat pres den  to mam z toho spis tahovku pak s latency ktera stoupa az na 1000ms a ramku mam uplne vpohode jen ta Latency mi furt zloby a obcas i fps u clienta mi klesne dost. Jedine proste pozde v noci mi to bezi vpohode. A vubec netusim proc, protoze hracu co jsem koukal tam je stejne jak pres den tak v noci.
|
|
Top |
|