Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:13 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 78 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pro nováčky a začátečníky
PostPosted: 19:35 29. Apr 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Rady pro nováčky by Bahnak v 1.0a - aneb Bahňákovo desatero pro úspěšný začátek na Thálii.
(Rady určené pro hráče povrchu, nováčkům podtemno výrazně nedoporučuji)

1) Časové XP
Ať už hraješ cokoliv a jakkoliv, snaž se při cestách či dřepění na zadku občas napsat nějakou tu smysluplnou větu.
Vyhledávej společnost ostatních, jednak budeš dostávat více XP a hlavně se poznáš s ostatními hráči a budeš v obraze o dění na Thalii. Zapojuj se do rozhovorů máš li co říct. Hrej svůj charakter a nech časovky ať ti zadarmo zvedají XP a levely.
Každý zkušený hráč na Thalii ti vždy řekne, že nejvíce XPů stejně suma sumárum nakonec napadají z časovek.

2) XP za lokace
Na Thalii obdržíš nějaké ty XP za to že poprvé objevíš nějakou lokaci. Projdi se kolem vesnice, prozkoumej spolu s ostatními nějakou tu cestu, rozhodně to za to stojí. Za každou objevenou lokaci obdržíš XP, čím složitější je na objevení nebo čím obtížnější v ní žijí potvory, tím více XP obdržíš. Jakmile začnou padat vysoká čísla, buď ve střehu, neboť silná potvora je pro nízký level obvykle rychlá smrt.

3) Pevné Q
Ať už neseš někam balík nebo bylinky či podobné věci, ujisti se předem že jsi schopný tento Q splnit.
Balík který máš odnést do 2 hodin o pět lokací dál nestihneš, váží li 100 liber a ty uneseš jen 10.
Nenos balíky do míst které neznáš, hrozí že je nedoneseš včas nebo vůbec nenajdeš.

4) Zlato
Nejvíce peněz na začátek jde vydělat právě poštovními balíky. Nejeden hráč na Thalii tak začínal a věz že se to opravdu vyplatí. Mimojiné tak poznáš svět Thalie a budeš mít širší povědomí o jejím geografickém vzhledu. Ze začátku doporučuji příjmat jen jednoduché trasy jako Ivory, Karatha, Alwariel a Khel. U ostatních míst hrozí že vás při cestování něco sežere.
EDIT: Málem bych zapoměl na opomíjený leč opravdu výdělečný způsob jak přijít k penězům.
Shánějte suroviny pro vyšší levly a craftery. Prodávejte k perzistentnímu obchodníkovi za pár zlatek uhlí či suroviny, které víte že jsou obtížněji dostupné. Prodávejte suroviny hráčům. Nebojte se hráčů zeptat jestli něco nechtějí či neznají někoho kdo by chtěl.
Dá se tak přijít opravdu k hodně penízkům.

5) Trofeje
Vyhrál jsi své první souboje a nedočkavě klikl na pytel s pokladem a ejhle, není tam ani na pívo? Věz že loot v pytlech a truhlách rozhodně není nejvýnosnější způsob jak získat peníze. Kup si u vetešníka stahovací nůž a zmodralé mrtvé NPC "stáhni". Nepůjde to hned všechno, ale něco málo stáhneš. Na noži si můžeš dokonce zakliknout možnost získávat i maso. Získané kůže a maso můžeš prodávat vetešníkovi, maso upéct na ohni a prodat do hospody. Postupem času až budeš zabíjet příšerky které mají svého šéfíka, tak z něj můžeš stáhnout trofej a tu pak prodat za opravdu hodně peněz. Navíc některá NPC zadávají pevný Q "Lovecká sezóna", prostě za trofej náhodně vybraného "šéfa potvor" pak lze získat ČTYŘNÁSOBEK peněz než u vetešníka.

6) Pasti
Pasti jsou na Thalii dynamické. Tam kde včera na truhlách pasti nebyly dnes můžou být a naopak. Berte si do party zloděje, nejen že pasti odstraní, ale může je pak i prodat či sám používat proti potvorám.

7) Zamčené truhly
Ne všechny truhly na vás čekají s otevřenou náručí. Zloděj v partě je tak opět velmi užitečný. Nerozbíjejte zamčené truhly není li jiného vyhnutí. Věci uvnitř se totiž rozbijí a to co na vás uvnitř čekalo je na kaši.

8) Creep
V okolí Ivory je dost možností jak si zabojovat.
Hrobka s krysami a kostlivci je pro prní levly jako dělaná, dále můžete narazit na jezevce, skřety či vlky.
Pár rad do absolutního začátku:
Nebojujte proti přesile.
Snažte se z houfu vylákat příšerky postupně.
Umíte li kouzlit, kouzlete.
Střelné zbraně obzvláště na začátku jsou velmi užitečné.
Lečte se.
Raději boj prodlužujte a natahujte než do něj vlítnout HRRR a umřít během pár kol.

9) Noc
Nechoďte v noci ven bez patřičného doprovodu. V noci si na vás brousí zuby kdejaký drow či duergar. Nedávejte jim víc šancí než je nezbytně nutné. Kdekoliv mimo hradby města či venice v noci NENÍ BEZPEČNO!

10) CRAFT
Necraftěte. Alespoň ne úplně na začátku. Výbava pro nováčky je dostupná a cenově srovnatelná s craftovými výrobky, alespoň na té nižší úrovni určitě. Craft stojí jednak spoustu peněz (nevydařené pokusy bolí) a jednak při craftu nenabíhají časové XP.
Pokud jste crafter tělem i duší, i tak doporučuji s craftem začít až když si umíte bez problémů sehnat nějaký ten peněžní obnos a hlavně když se umíte dostat k surovinám. Není nic horšího než se týden trápit s klikáním na pec a pak zjistit že se stejně nedokážete probojovat k surovině ze které by potencionálně něco mohlo být. U alchymie doporučuji obrnit se nekonečnou trpělivostí při hledání receptů. Alchymii nováčkům OPRAVDU NEDOPORUČUJI!

Hezkou hru na Thalii.

Reply with quote  

PostPosted: 02:07 30. Apr 2011 
Obyvatel
 Profile

Hele ja se treba nezastavuje a nekecam s kazdym koho potkam, ani nezdravim co neznam. Nemam duvod, ale pokud me nekdo oslovi zastavim se vzdy... Jen ten dotycny musi promlovit

Reply with quote  

PostPosted: 07:37 06. May 2011 
Šlechtic
 WWW  Profile

Narsith wrote:
Shaman88 wrote:
Z vlastní zkušenosti a ze zkušenosti známých, o tom na jakém serveru se udržím rozhoduje první den hraní.
Prostě je začátek těžkej, tak to často nemá smysl. Naopak po jednom dni když to člověka chytne tak už ho pak problémy neodstaví.

Noví hráči - odchovanci moderních her - jsou navíc zvyklí že je hra zabaví i bez toho aby do ní investovali nějakou větší snahu. Tohle na většině nwn světů nefunguje... protože herní možnosti se postupně odemykají s vyšším lvlem a zvláště u RP světů je vyšší lvl těžce časově dosahnutelný....

S tím prvním dnem hraní souvisí i to že hráč když založí svou postavu tak je vlastně ve hře na solo. Prostě sám si musí zorganizovat svou vlastní zábavu, častokrát neví jak se zapojit do dění aby z toho něco měl. Zajimavým řešením je začátečnická guilda do které se může připojit hráč hned při tvoření postavy. (S možností kdykoli odejít). Guilda s nějakým vybavením (třeba guildhousem) a několika velmi aktivními hráči ve vedení, kteří se HNED AUTOMATICKY nového hráče ujmou a hráčskými questy mu ukáží hru, dostanou ho do dění, a prostě ho směřují k zábavě.

Ano z tim plně souhlasim. Založil bych spiše nejakou Akademi pro novačky.Kde by byly oslabene NPC potvory a novačci by nechcipali na každem kroku a v klidu si vyzkoušeli taktiku boje a lovu.V klidu by si tam mohli třeba udělat 2-3 lvliky,zorientovat se co a jak a pak vyrazit do světa. Samozřejmě bych to nechal jen na jejich volbě...jestli chtěji podstoupit Akademi nebo se rovnou vrhnout do viru udalosti na Thali.V Akademi by to levelovani samozřejmě bylo o trochu pomalejši než venku ale davalo by to zaroveň možnost setkani novačku.Samozřejmosti by bylo že po dosahnuti toho 2 nebo 3 lvl by už žadne expy nikdo nedostaval :)
S Bziikovou představou nesouhlasím. Takto bychom si tu vychovali hráče, kteří umí jen lovit, ale do společnosti jsou nepoužitelní. Naopak se mi velice líbí myšlenka spolku pro začínající hráče.

Když jsem si založil Elandru, chodila po Ivory, zkoumala, co dostane koupit v obchodech (tehdy měla velikou radost, když si koupila deštník). Chybělo mi právě to, aby se jí někdo ujal. Někdo živý, koho by se mohla ptát jako malé dítě. Kdo by jí poradil, jak může vydělat peníze, kde a jak se může učit novým kouzlům, zda je ta která cesta bezpečná, jak se dostat do Alwarielu atd. Takové všední záležitosti mohou být pro začínajícího hráče velký problém a na jejich řešení se dá rozehrát spousta pěkných RP situací (to jsou ty hráčské questy). RP hra by měla být založena rozhodně spíš na komunikaci postav/hráčů, ne na mlácení oslabených NPC.

To, že nováčci umírají na každém kroku, bych pak vyřešil stanovením minimální ztráty expů při smrti s možností jít do minusu, takže umírající nováček by měl za chvilku -50000 expů bez reálné možnosti to někdy doexpit, a musel by buď odejít, nebo si založit novou postavu a hrát patřičně pud sebezáchovy, protože právě ten postavu před smrtí poměrně dobře ochrání.

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]

Reply with quote  

PostPosted: 08:32 06. May 2011 
Šlechtic
 Profile

Chtělo by to tu Bahnákovu vezri - osekat, doplnit a zúhlednit a dat na stránky Thalie .... jako startovni matros by to nemuselo být vůbec nsškodu

Reply with quote  

PostPosted: 09:14 06. May 2011 
Bůh
 Profile

S tím že pasti jsou na thalii dynamické nesouhlasím. Nikdy jsem neviděl past na jiném místě než bývá obvykle. A pamatuju si pasti v mnoha a mnoha lokacích, vždy přesné místo nebo truhla, kde past je. Občas se objeví nějaká navíc na nějakém lootu, děje se tak velmi zřídka a past stojí za houby ;)

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 19:10 30. May 2011 
Šlechtic
 WWW  Profile

Kde se lze s někým potkat

Sepsal jsem 9 míst mimo Podtemno, kde se podle mých zkušeností nejčastěji vyskytují hráčské postavy (a tedy je naděje se tam s nimi setkat). Vychází z mých zkušeností (z toho, kde se moje postavy někdy s někým setkaly), takže uvítám každé doplnění, upřesnění či opravu.

Tento seznam je určen především nováčkům, kteří se chtějí IC s někým setkat, seznámit apod.

1. Karatha - dílny (u severní brány vejít do Svazu Karathských obchodníků a vzadu vpravo po schodech dolů).
Provozování řemesel je (vedle návštěvy barvíře) jedna z činností ve městě, kterými bytosti tráví mnoho času. Většině z nich přitom nebude vadit, když si s nimi někdo přijde popovídat. Naopak jim pomůže narušit nudný stereotyp řemeslné činnosti. Karathské dílny jsou již tradičně setkávacím místem číslo 1.

2. Karatha - u severní brány.
Nejvýznamnější dopravní uzel. Setkávají se zde cesty do Ivory, z chrámové čtvrti, z dílen a z náměstí. Skoro každý, kdo je na cestách nebo se na ně hodlá vydat, tudy musí projít. Navíc je to hned před Svazem Karathských obchodníků, kam a odkud rovněž mnoho bytostí chodí.

3. Karatha - náměstí (včetně úseku před magickou univerzitou a interiéru hostince U Modrého racka).
Další významný dopravní uzel. Náměstí je centrem Karathy, a tedy jedním z jejích nejrušnějších míst. Nachází se zde hostinec, radnice, magická univerzita a nástěnka a na náměstí je možné se posadit na lavičky a sledovat fontánu.

4. Karatha - barvíř (u západní brány).
Zde tráví hodně času především ženy, ale chodí tam i řemeslníci přešívat čerstvě vyrobené zbroje.

5. Ivory - veranda před hostincem U Krkovičky/před východní bránou.
V Ivory se schází především dobrodruhové. Většinou přes Ivory jen prochází nebo se jdou vyspat do hostince, ale pokud budete mít štěstí, můžete se s některým z nich seznámit a může vám ukázat kus světa.

6. Alwariel - před hostincem U Mrzutého šotka (hned u přístavu).
Zde máte šanci potkat všechny, kdo právě dorazili z Karathy do Alwarielu, kdo se z něj chystají do Karathy (ti si s vámi určitě popovídají při čekání na loď) i místní obyvatele, kteří se jdou do hostince najíst nebo si odpočinout.
Většinu z nich můžete potkat i jinde po Alwarielu, ale před hostincem je největší pravděpodobnost setkání.

7. Eranina zahrada (pro nováčky nedostupná; existuje bezpečná cesta, ale moc složitá na jednořádkový popis)
Je až překvapivé, kolik bytostí hledá v Eranině zahradě soukromí, a když zjistí, že už tam někdo je, otočí se a jedou pryč. Eranina zahrada poskytuje krásu a bezpečí, což je kombinace ve zbytku světa celkem zřídkavá, a to sem přitahuje spoustu cestujících z celého světa, takže rozhodně nejde o opuštěné místo.

8. Karatha - Vojenská akademie Brana Rozvážného - aréna
9. Alwariel - dílny

Dodatky:
1. Důležitý je také čas. Největší šance na setkání s někým je v době 19.00-21.00 reálného času (možná i později, ale tak pozdě jsem zatím nehrál, takže to nemohu posoudit).

2. Nejlepší příležitostí k seznámení jsou společenské akce, o kterých se mohou postavy dočíst na nástěnkách v Ivory a Karathě. Vedle toho se ovšem koná spousta dalších akcí domluvených na poslední chvíli, o kterých se nikde nepíše.

Last edited by davidsoft on 18:33 21. Jun 2011, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 00:16 03. Jun 2011 
Obyvatel
 Profile

Jsem novy proctu si poctive forum i web. Lognu do hry a jdu si koupit nuz na stahovani. Jdu do lesa a lovim.
Lan se rozplyne a antylopa taky aniz bych mel moznost je nozem nejak zpracovat. Jdu tedy lovit hady, veverky, jezevce.
Ani jednou se mi nepodarilo ziskat maso. Obcas jen kuzi. Mam v pameti ze se nuz nejak nastavuje po precteni fora ale neprijdu na to jak.
Pisu tedy tell nejakemu hraci jak se ziskava maso. Odpoved : kup si nuz a pouzij.
Rikam mu ze to nefunguje. Ptam se tedy z jake zvere se maso ziskava ? Odpoved : ze vseho co je z masa a kosti. Oponuju mu ze to neni pravda viz. vysoka zver. On mi odpovida ze pro lan a antylopu to neplati. Asi nejsou z masa kdo vi ?
Prida vam to logicke ?

Nezoufam jdu do lesa. Na foru jsem si precetl ze se daji sbirat byliny. Supky hupky do lesa na sber. Mam docela dost bylin. V Ivory i bylinkarka pise ze byliny shani. Tak ji je prinesu a ona mi rekne
ze zadne nechce ( mam nejakou koprivu, jitrocel, materidousku, houby atd ... ) Ani mi nerekne jake chce.
Ptam se tedy proc nepise bylinkarka jake konkretni byliny vykupuje ? Od hracu se dozvidam ze pry ve meste prekupnik. Mozna by me mohla bylinkarka alespon nekam nasmerovat.

Opet nezoufam jsem velky kluk na foru preci pisou ze se daji dorucovat baliky za docela slusne penize !
Mezi tim se stavim v Ivory v hostinci. Vsimnu si ze hostinsky ma volbu ze se koukne na veci co vlozim do stolecku. Hledam stolecek. Nemuzu najit. Projdu cely pult zleva do prava a drzim tabulator a asi jsem slepy - nenasel jsem.
Vzdavam to jdu hledat dorucovani baliku. V Ivory jsem nenasel ( mozna tam je ale jdu jinam ), razim lesem rikam si ze kdyz pujdu po ceste musim dojit do nejakeho mesta jineho.
Dojdu do Tartenu. Jdu do hospody a hle velitel strazi. Zeptam se ho tedy jestli ma nejaky balik. On mi rika ze ma a ze mi da 1291 gp kdyz to dorucim do tri hodin, kdyz ne da mi jen desetinu. Super chci balik !
A ouha ... nikde neni volba aby mi balik dal. Projdu vsechny moznosti a nikde nic.
Jsem novacek , napisu tell nekomu poradi mi. Pisu tedy dotaz nahodnemu hraci. On mi rika jasan je tam volba jedna mas pro me nejaky balik. Pisu mu ze sice ano o baliku mi kapitan rika ale nejak neni volba jak skocit do inventare ? Po chvilce co mu doslova prepisuji odpovedi se dozvidam ze musim mit 1/10 ceny baliku. NPC to nikde nepise kdybych se nezeptal nemam moznost se to dozvedet.
1/10 ceny nemam protoze jsem nedavno umrel a musel jsem zaplatit vsechny penize za oziveni.
Pro dnesek toho mam dost a jdu spat. Dobrou noc.

Reply with quote  

PostPosted: 07:21 03. Jun 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Snekoun wrote:
...

Stahování:
Stáhnout jde opravdu dost věcí. Ano, je divné že zrovna laň, veverka či kanec nejdou. Ale zase můžeš stahovat vlky, jezevce, krysy, kostlivce... :-)
Možnost zároveň stahovat s kůží maso si musíš nastavit na noži "použitím nože".
Pokud se v NWN setkáš s tím, že máš něco použít, znamenáto: Klikni na to pravým myšítkem a v kruhovým menu odmáčkni použít, podívej se do výpisu co to udělalo případně čekej co to udělá. Na Thalii je spouste předmětů co se "používají". Třeba duše, emo hulka, kostky atd...
Používají se i předměty s kouzly apod.
"Použitím" nože tak můžeš přepínat mezi získávat/nezískávat maso.
Defaultně je nůž nastaven na "nezískávat maso", takže jde jen o to použití.
Maso lze prodat syrové vetešníkovi (i když taky dodnes nechápu proč chce vetešník syrové maso) a nebo nad hořícím ohništěm udělat steak a ten prodat hostinskému za zlatky.

Sběr bylinek:
Bylinkářka občas něco shání. Občas ale ne. Je možný že před chvílí něco sháněla a jen tě někdo předběhl. V jejím prokecu se proklikáš k tomu jestli něco chce nebo ne. Bylinky ale daleko efektivněji můžeš za daleko více peněz prodávat PC hráčům - alchymistům.

Balíky:
Pro nízkého levla nejefektivnější způsob vydělávání peněz (pokud tedy nehrajete prostitutku).
I v Ivory je balíkař, hledal jsi špatně.
Ano, za balík se nejdříve platí 1/10 jeho ceny.
Ne, četl jsi špatně, o té 1/10 ceny předem v rozhovoru NPC říká.
Doporučuji pro úplné nováčky nosit balíky jen Karatha-Ivora.
V Karathě je balíkářů hned několik a daj se obíhat i mezi sebou.
Dražší balíky jsou do a mezi pouštním městem a Alwarielem, ale doporučuji si předem tyhle místa trochu projít, protože když pak hledáš místo kam doručit balík, tak obvykle nestihneš balík doručit a přijdeš o penízky.

Reply with quote  

PostPosted: 07:29 03. Jun 2011 
Obyvatel
 Profile

Mozna u jineho NPC v jinem meste NPC rika o 1/10 ceny ale v Tartenu ne. Logni a dojdi se tam podivat nez odpovis s takovou jistotou.
Pokud by to bylo jak pises, nepsal bych to sem.
Kazdopadne to co jsem prozil jeden vecer na thalii jsem sem napsal aniz bych si vymyslel. Psal jsem to jen pro zamysleni.

Jo a to jaka jdou stahovat zvirata je tedy jeste vic nelogicke nez to ze PC porad beha. Pro ty co tu hraji dele je to samozrejma vec ale pro novacky ne.

Jo a ten kdo pojmenovaval strom kastan at se vrati na zakladni skolu doplnit si prirodopis :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 07:57 03. Jun 2011 
Ďábel
 Profile

Snekoun wrote:
.....

Nic proti, ale řešíš vcelku detaily. :roll:
A příjde mi že se ptáš asi špatných hráčů :)

Jinak to stahování té zvěře, kdysi dávno se na to upozorňovalo. Já upozornoval i na to, že jisté druhy zvěře nejsou nikdy nemocné, a tak je druid nemusí léčit. Ale stejně se to asi nijak neřešilo. Jsou prostě důležitější věci. Tohle jsou dle mě drobné detaily.

A s těma bylinkama. Každá bylinkářka a nebo alchymistka v Ivory, Karathře a tak dále, chce jen vybrané byliny a myslím, že jen jednou za restart.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 08:22 03. Jun 2011 
Šlechtic
 Profile

Snekoun wrote:
Ani jednou se mi nepodarilo ziskat maso. Obcas jen kuzi.

Musis si dat stahovaci nožík na lištu a kliknout na něj myšítkem a zapne se ti získávat maso. Maso je mam dojem téměř automaticky získatelné. Většina hrdinů je odkojena na jezvčím mase:)

Reply with quote  

PostPosted: 08:32 03. Jun 2011 
Šlechtic
 Profile

Snekoun wrote:
Jo a ten kdo pojmenovaval strom kastan at se vrati na zakladni skolu doplnit si prirodopis :lol:

....Mno..a ten kdo pise ANTYLOPA...by si mel jit do skoly doplnit Cesky jazyk :lol: :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 09:12 03. Jun 2011 
Obyvatel
 Profile

marii wrote:
Snekoun wrote:

....Mno..a ten kdo pise ANTYLOPA...by si mel jit do skoly doplnit Cesky jazyk :lol: :wink:

Diky za opravu ted me to taky bije do oci :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 09:13 03. Jun 2011 
Šlechtic
 WWW  Profile

Bahnak wrote:
I v Ivory je balíkař, hledal jsi špatně.
Při doručování balíků je nejlepší mít zkušený doprovod. Jednak ví, kde najít "balíkaře", jednak je schopen ohodnotit, zda se daný balík vyplatí a zda je v dané situaci doručitelný, a jednak (což je nejdůležitější) si po cestě máte s kým popovídat, a získáte tak spoustu vědomostí (a postava i zkušeností).

P. S.: A nejlepší je mág/bard, co umí neviditelnost, protože s ním pak může nováček doručit balíky i na nebezpečnější místa.

Reply with quote  

PostPosted: 09:16 03. Jun 2011 
Obyvatel
 Profile

-RoF- wrote:
Snekoun wrote:
.....

Nic proti, ale řešíš vcelku detaily. :roll:
A příjde mi že se ptáš asi špatných hráčů :)

Jinak to stahování té zvěře, kdysi dávno se na to upozorňovalo. Já upozornoval i na to, že jisté druhy zvěře nejsou nikdy nemocné, a tak je druid nemusí léčit. Ale stejně se to asi nijak neřešilo. Jsou prostě důležitější věci. Tohle jsou dle mě drobné detaily.

A s těma bylinkama. Každá bylinkářka a nebo alchymistka v Ivory, Karathře a tak dále, chce jen vybrané byliny a myslím, že jen jednou za restart.

Pokud si myslis ze to jsou detaily. Ja kdyz si vemu ze jsem si precetl uzasne realie. Doporuceni hrani RP a pak se hned na rozjezdu setkam s timhle.
Je to neduh vsech serveru ze se nad tim mavne rukou nez aby se to opravilo a radeji se udelaji dalsi nove lokace s chybama.
Jinak kdyz nekam lognu tak se koukam a vse prohlizim. Dalsi vec co me dostala je kdyz si prectes popisky pracovnich ponku v dilne. Doporucuji pro zlepseni nalady.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 78 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]