|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 16:41 27. Jan 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Tento předmět nemůžeš použít. Tuhle hlášku mi to vyhazuje po připojení a po každém přejití přechodu. Na postavu jsem už pár dnů nedával nové předměty, žádný nevypisuje, že nemám dostatečný lvl. Dalo by se nějak zjistit proč to dělá?
acc: orcbutcher postava: Jorg syn Jargena
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 17:22 27. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Máš v invu předmět, kterej nemůžeš použít. Nečekaně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 21:53 27. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nebude to něco s quickslotem? Ze zkušeností vím že tohle se stává třeba po relogu v přeměně například za trola, vhyodí to nejrůznější věci z quickslotu s tím že "tento předmět nemůžeš použít"
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 21:15 30. Jan 2011 |
|
|
Tak už jsem přišel na to, který předmět mi to dělá. Sekerky mám v invu dobré 2 měsíce a nic mi to nedělalo. Najednou (pouze ten jeden balík ostatní jsou v pohodě) mi to začne psát že jsou až od 31 lvlu. Je to v pořádku?
Attachments: |

Bez_nazvu.jpg [ 88.78 KiB | Viewed 3814 times ]
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 13:41 01. Feb 2011 |
|
|
určitě jsi je koupil u překupníka, kterej upravil lvl nošení podle nesmyslně určený ceny za balík.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 16:15 01. Feb 2011 |
|
|
tao kan wrote: určitě jsi je koupil u překupníka, kterej upravil lvl nošení podle nesmyslně určený ceny za balík. Jo, to mě napadlo. Ale proč se to objevilo až cca 2 měsíce od koupě..? A není 31 lvl nějak moc na sekerky +5?
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:31 06. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, proč nemůže můj pulčík (Rogue) použít rybářský prut? Žádné restrikce na sobě prut nemá, tak nevim. Chyba mezi židlí a klávesnicí?
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:40 06. Jun 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
není pulčík moc malej na prut? myslím, že jsem to kdysi řešil....to byly časy....nakonec jsem to brat tak že Šmelička je rasista a nemá rád male děti 
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:41 06. Jun 2011 |
|
|
dira_v_bubnu wrote: Ahoj, chci se zeptat, proč nemůže můj pulčík (Rogue) použít rybářský prut? Žádné restrikce na sobě prut nemá, tak nevim. Chyba mezi židlí a klávesnicí? je na něj moc velkej, prut je standardně quarterstaff, tedy velká zbraň půlčíci a gnomové mohou používat jen malé a střední zbraně
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:44 06. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Prasokralik wrote: dira_v_bubnu wrote: Ahoj, chci se zeptat, proč nemůže můj pulčík (Rogue) použít rybářský prut? Žádné restrikce na sobě prut nemá, tak nevim. Chyba mezi židlí a klávesnicí? je na něj moc velkej, prut je standardně quarterstaff, tedy velká zbraň půlčíci a gnomové mohou používat jen malé a střední zbraně Aha, takže si asi nezarybařim, co? Nebo je tu nějaká varianta? Nějakej malej proutek na mřenky?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:46 06. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Myslím, že alternativa není. Nějakej nápad, na jakej předmět to pro ty půlčíky dát?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:50 06. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Co třeba Club s nějakym pěknym vzhledem, případně Whip (ale tam by se nějak musela odstanit prerekvizice exotic). Jinak mě zatim nic nenapadá 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:51 06. Jun 2011 |
|
|
kucik wrote: Myslím, že alternativa není. Nějakej nápad, na jakej předmět to pro ty půlčíky dát? vyměnit quarterstaff jako base předmět za base předmět magic staff, ten můžou používat i půlčíci. elegantní řešení 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 14:52 06. Jun 2011 |
|
|
Jo, v magic staff je vzhled klacku a dá se držet v jedné ruce.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Tento předmět nemůžeš použít Posted: 15:02 06. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Prasokralik wrote: kucik wrote: Myslím, že alternativa není. Nějakej nápad, na jakej předmět to pro ty půlčíky dát? vyměnit quarterstaff jako base předmět za base předmět magic staff, ten můžou používat i půlčíci. elegantní řešení  Paráda, to mě nenapadlo
|
|
Top |
|