|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:01 31. May 2011 |
|
|
Ok, jdu se do toho pustit:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:03 31. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Napiš, kam mám dodat tu hudbu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:03 31. May 2011 |
|
|
..pokud někdo máte hudbu, s převažujícím jedním nástrojem, instrumentální a vhodnou do hry, budu ráda za poslání.
kucik: Braenn(zavinac)seznam.cz, nebo nějaké úložiště či letecká pošta.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:40 02. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bodlo by u povrchňanských balíků přidat do rozhovoru upozornění na nutnost mít tu 10% zálohu.. ono to tam vesměs chybí a občas to mate (zvlášť začínající nováčky bez peněz).
_________________ .
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:37 03. Jun 2011 |
|
|
Jo, to je trochu matouci, on si clovek mysli, ze i kdyz to nestihne, tak si furt prijde na nejake drobne, ale ve skutecnosti mu jen vrati zalohu.
Tusim, ze sveho casu sem takhle hezky pohorel, kdyz jsem neco dorucoval z Karathy za more.
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:09 03. Jun 2011 |
|
|
Chybí mi zde něco - třeba příkaz na zabití sama sebe když už krvacím. Standartní situace u mě - 30 sekund něco zabijím a pak 2 minuty krvácím... ztracený čas....
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:11 03. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Chybí mi zde něco - třeba příkaz na zabití sama sebe když už krvacím. Standartní situace u mě - 30 sekund něco zabijím a pak 2 minuty krvácím... ztracený čas.... Tato situace má několik řešení, napadají mě tato: 1) Nechodit na lov sám, ale s družinou, která tě v takovém případě zachrání a vyléčí (nebo dorazí  ). 2) Založit si moudřejší postavu, která nebude páchat sebevraždy a bude chodit lovit tam, kde to zvládá. 3) Ty dvě minuty zpytovat svědomí, co jsi to se svou postavou prováděl, že umírá.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:00 03. Jun 2011 |
|
|
davidsoft wrote: Shaman88 wrote: Chybí mi zde něco - třeba příkaz na zabití sama sebe když už krvacím. Standartní situace u mě - 30 sekund něco zabijím a pak 2 minuty krvácím... ztracený čas.... Tato situace má několik řešení, napadají mě tato: 1) Nechodit na lov sám, ale s družinou, která tě v takovém případě zachrání a vyléčí (nebo dorazí  ). 2) Založit si moudřejší postavu, která nebude páchat sebevraždy a bude chodit lovit tam, kde to zvládá. 3) Ty dvě minuty zpytovat svědomí, co jsi to se svou postavou prováděl, že umírá. Jenže mi nevadí to že umřu, ale to že čekám 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:45 11. Jun 2011 |
|
|
Shromáždila jsem většinu hudby v počtu kolem 30 na jeden nástroj, takže mám několik technických dotazů a jednu prosbu:
- vadí někomu, že většina té hudby není čistě jednonástrojová? Tím nechci říct, že bych za jedny housle vpašovala orchestr, jiné nástroje tvoří bud doprovod, nebo pozadí, ale ten konkrétní vždy má převahu a měl by ho být schopen zahrát jeden člověk - tedy ne smyčcové kvarteto.
- kolik si tak představujete hudebních skladeb na jeden nástroj (jak moc to sežere místa, je to místem a velikostí nějak omezené?)
- v jakém rozmezí dle bodů umění budou skladby bardovy otevřeny? Po bodu, po pěti bodech...? Mám jich vážně dost - a v jakém umění bude limit pro poslední skladbu? 30? 35? Zase by byla škoda, aby se k některým nikdo nedostal...
- A k prosbě - mám dost hudby od klavíru, loutny, kytary i harfy - krom houslí a trochu i flétny. Prošla jsem kde jaký cizí server s volnou hudbou, postahovala kde co, tak to zkusím i tady - nemáte někdo, nevíte kde ještě získat?
p.s. můžu ji sem hodit jako odhaz na stáhnutí, pokud má někdo touhu ji před dm vyposlechnout a přidat nějaký názor, přání..
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:09 11. Jun 2011 |
|
|
Po pokecu se zemanen Janosem v Tartenu mě napadá - skutečně tam fungují domy k pronájmu, případně kde se dají najít náhledy? 
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:18 11. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jo, ajo. Ja musim udelat nahledy...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:19 11. Jun 2011 |
|
|
Ahá... no těším se na náhledy, až budou, tak budou 
_________________ .
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 05:54 13. Jun 2011 |
|
|
kucik wrote: jo, ajo. Ja musim udelat nahledy... Domy fungujou, jen to chce přehodit ten spánek:) Pořád se tam dá spát jen když máš únavu nad určitý procenta jako venku u ohniště.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:56 13. Jun 2011 |
|
|
Chybí mi možnost vyvolávat různé nemrtvé příslušným kouzly 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:05 16. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Výkup trofejí v Alwarielu. to opravdu v Lothianově městě není jediný koželuh? O.o
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|