|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 09:20 16. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Koho mám nakreslit? Ale jen dámy, chlapy kreslit neumim:/. Agrilku. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 10:14 16. Jun 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Sobik wrote: Thuereg wrote: Koho mám nakreslit? Ale jen dámy, chlapy kreslit neumim:/. Agrilku.  Říkal, že chlapy neumí ne ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:07 16. Jun 2011 |
|
|
de Aers wrote: Sobik wrote: Thuereg wrote: Koho mám nakreslit? Ale jen dámy, chlapy kreslit neumim:/. Agrilku.  Říkal, že chlapy neumí ne ?  Přesně tuhle reakci sem čekal. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 16:20 16. Jun 2011 |
|
|
Elinku nedám, nejsem si jistej, že bych zvládl trefit ty dětský, hobití proporce:D a kdo je Agrilka?:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 17:01 16. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Tak tady je taká oprava... lehká... je to o něco lepší:) Mimochodem... Elverin bude slavná:D Moj profesorka na figurálku tenhle vobrázek vybrala do nějaký knížky o naší škole... Ten ve zbroji a "Láska na bojišti". 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 17:08 16. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nakresli Serafínu, tam se opravdu nemusíš bát jakýchkoliv dětských proporcí
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 17:31 16. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: ...a kdo je Agrilka?  Moje drahá ženuška trpasličí... 
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 17:37 16. Jun 2011 |
|
|
Hádejte kdo to je:
Attachments: |

dvě.jpg [ 38.32 KiB | Viewed 2534 times ]
|
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 17:38 16. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Hádejte kdo to je: A když to neuhodnete tak si to vymyslete, protože já to taky nevim 
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 18:51 16. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: A když to neuhodnete tak si to vymyslete, protože já to taky nevim  Mně to teda připomnělo jednu mojí postavu docela nedávno na návštěvě u kamarádky. 
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 19:16 16. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Naldrard wrote: Thuereg wrote: A když to neuhodnete tak si to vymyslete, protože já to taky nevim  Mně to teda připomnělo jednu mojí postavu docela nedávno na návštěvě u kamarádky.  Niamh?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 19:19 16. Jun 2011 |
|
|
No má to bejt nějaká člověčice s nějakou elfštinou no.... Domalovat tam křídla, zahodit oblečení a strčit jí ty ruce někam jinam tak je to Aria, ale já už Ariu kreslit nebudu, protože pak kreslim moc velký zvrácenosti:D
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 19:46 16. Jun 2011 |
|
|
Cheatere, jak muzes vedet ze Rauvan koupila otrokyni!! 
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 20:03 16. Jun 2011 |
|
|
Hafen wrote: Cheatere, jak muzes vedet ze Rauvan koupila otrokyni!!  Moje tužka je černá. Dělá zvěda v podtemnu.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 18:16 17. Jun 2011 |
|
|
Tak jsem to včera v hospodě dodělal, takže tady je výsledek. Dlouho sem dumal nad tim kdo to teda je.... a nevymyslel. Proto, žádám ženy které jsem zde portrétoval, tedy nějakou elfku a nějakou ženu aby se dobrovolně přihlásili, protože sem měl asi opici a nepamatuju si to 
Attachments: |

dve zenske.JPG [ 74.36 KiB | Viewed 2499 times ]
|
|
|
Top |
|