|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Skrytí zisku xp Posted: 17:28 02. Feb 2008 |
|
|
Naskyta se moznost skryt xp, ktere vase postava ziskava a kolik ji ma celme a potrebuje na dalsi uroven.
Vyhody: - nebude se furt honit za xp, ale hrat pro hru samotnou - nebude to nutit dodelavat levely, pokud postave chybi urc. xp - nebude se chodit na potvory kvuli tomu, ze je tam vic xp nez tam
Nevyhody: - nekomu se proste libi, jak tam ty xp skakaji - nemusi se odchytat spravny ziska xp vzhledem k obtiznosti potvory a jine chyby
Co si o tom myslite? hlasujte v ankete a piste Vase napady.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 17:29 02. Feb 2008 |
|
|
Ja som totalne za. Konecne by sa hralo pre hru a zabavu a nie pre xp.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 17:33 02. Feb 2008 |
|
|
Asi není překvapení, že jsem hlasoval proti (ale samozřejmě se přizpůsobím).
Podle mne to, že se nebude chodit na potvory kde je nejvíc expů není výhoda. Zkušení hráči co tu už hráli si to pamatují a nezkušení (noví) budou mít buď drsnou nevýhodu nebo si to zjistí ooc. Kromě toho podle mne by postava měla mít možnost poznat, že bojem s tímhle se naučila něco nového, zatímco boj s tímto je už nuda, stále to stejné a žádná výzva.
A to, že nepůjde otestovat, zda je za potvory přiměřeně expu je pro mne také důležité. Pokud se objeví nějaký problém, hráči na něj nemají jak přijít.
Nakonec zřejmě hlavní předpokládaná výhoda, že se lidi nebudou hrnát za levelem. No pokud chci vysoký level, tak se za ním poženu ať už expy uvidím nebo ne. Jediné co to odbourá je to, že občas v noci nezústanu déle o hodinu o dvě, abych to doklepl. To podle mne není až tak velká výhoda. Celkově bych nechal expování jak bylo, už tak je to dost obtížné.
Ale jak říkám, přizpůsobím se, není to pro mně podstatné. Však si to většinou dopočítám a pokud to vážně jiným pomůže k lepší hře...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 17:34 02. Feb 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Mě se líbí jak tam ty expy skáčou  takže jsem hlasoval pro ne i když by mě to asi pomohlo kdby tam neskákaly
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 17:41 02. Feb 2008 |
|
|
Som proti ... a myslete si omne co chcete. Hral sem uz ze skrytymi xp a vobec to neprinuti hrat viac pre "zabavu" - fakt neviem co si pod tym slovom predstavuju niektory ludia.
Navyse bez spetnej odozvy sa nedaju ani odladovat chyby.
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 17:47 02. Feb 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Dal jsem ano, ale spíš bych to pustil jen laboratorně a pozoroval to, protože si nedokážu představit, jak na to budou všichni reagovat. Ale jsem pro nové věci, takže ano. btw: Zajímá mě, jestli se budou vyskytovat extrémy s kalkulačkou vedle myši, co každou minutu budou mačkat 3+  edit: *kliká na START->SPUSTIT->"calc"*
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Krata
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:00 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dal sem taky ne  , nemohl bych se pak radovat z exp za nějakýho bose a to by mi chybělo 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:34 02. Feb 2008 |
|
|
*jen krouti hlavou*Jen tak dal a jiste vam to prinese urodu jakou zasejete.Myslite ze kdyz hrac neuvidi kolik ma xp ze mu to zlepsi hrani?Tak proc tu rovnou nedate vsem hracum 5L smazete lokace s hustejma dungama a bude to stejny.Priznavam se ze mam rad tazeni za monstrama pac se u toho clovek taky pekne vyblbne a zapoti kdyz ho prohani nepratele ale to neznamena ze nemam rad RP hru  Take rad vidim jak ma postava se zlepsuje a muze si troufnout na silnejsi ale ted to tady asi bude tak jak rikam.Bude tu spousta sladouckeho ovoce v podobje bajecnejch dungu kam se ale vsak nikdo nikdy nepodiva z novejch hracu pac se jit treba podivat na vlkodlaky bude trvat tak 2 roky hrani a to si myslim je docela skoda 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:35 02. Feb 2008 |
|
|
A jakej na to ma vliv skryti xp?
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:36 02. Feb 2008 |
|
|
Toto je i k systemu a pisu tu svuj nazor ze ja stim nesouhlasim ale delejte jak myslite.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:37 02. Feb 2008 |
|
|
To by mne taky zajimalo? Jedine o co sa jedna je to ze neuvidis kolko xp ziskas a kolko prave mas, nic ine. Postup bude stale rovnaky ako keby si tie xp videl, len si myslim, ze to odbura psychologicky efekt honby za xp.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:39 02. Feb 2008 |
|
|
Jsem PROTI. A jsem už z toho unavenej na rozmazávání důvodů proč.
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 18:42 02. Feb 2008 |
|
|
Ja sam jsem dal, ze nevim. Docela jsem z toho v rozpacich.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 19:15 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
necet sem nic krom prniho Rejtakovo prispevku  a rovnou ze mi to je fuk.  Zvyk sem si na novej styl hrani, prachy si nejak sezenu i kdyz je to bida a mejt palubu lode teda nechci *smeje se* Jestli maj, nemaj videt je mi to putna...vidim tam spis vyhodu aspon neni to dohaneni lvlu kvuli nekolika drobnym XP, vecinou to stejne konci tragicky, hra bude asi vic zajimavejsi. Tem komu to vadi se taky nedivim. Aspon clovek vi na cem je. klido mistotoho muzou bejt hvezdicky  bude to vesely  edit: daanri ma pravdu stim psycho honenim XP a kdo rika, ze ne keca 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Skrytí zisku xp Posted: 20:32 02. Feb 2008 |
|
|
Sem proti, mam ty xp rad a ve hre mi nejak nevadej, skoro bych rek ze bud clovek hraje pro zabavu uz ted a nebo mu skryti xp nijak nepomuze.
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|