|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 22:28 19. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: G-ladiator wrote: No, má zlikvidovat magický mind-effect. Vytí vlka se mezi ně zřejmě nepočítá. Vytí vlka se počítá mezi mind-effecty. To že mind blank ruší jen magické sis vycucal z prstu. Ruší všechny. To jsem si vycucal z popisku.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 23:04 19. Jun 2011 |
|
|
Pokud clarity strach odstraní a slabší vyčištění mysli ne tak je to chyba.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 23:04 19. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Aha, opravdu? popisek říká: Quote: This spell renders all allies within the area of effect immune to mind-affecting spells and effects. All negative mind-affecting effects are also removed from the target creatures. zdůrazním Quote: All negative mind-affecting effects are also removed from the target creatures. Buď neumíš číst (odpovídáš na foru, tkaže to asi nebude tímhle) nebo jsi se někde spletl. Která z možností je pravdivá?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 23:45 19. Jun 2011 |
|
|
Z wiki: Quote: Lesser mind blank This spell renders the target creature immune to mind-affecting spells and spell-like effects, and removes all negative effects caused by such spells. Vyvodil jsem z toho tedy, že vrrčí vytí není ani spell, ani spell-like effect a tedy se na něj Lesser Mind Blank nevztahuje EDIT: Popis, který jsi postnul(a?) je na Mind Blank (ne Lesser MB), který by podle popisku měl chránit před všemi mind-affecting efekty, nejen těmi kouzelnými jako Lesser MB.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 23:49 19. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Guys klid... pokud to není chyba, tak se to rád dozvím, ale není třeba se o to hádat
_________________ .
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 23:54 19. Jun 2011 |
|
|
Já se nehádám, vyjasňuju slušnou formou, jak jsem se dostal k názoru, že to bug není.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 23:58 19. Jun 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jedinej rozdíl mezi mind blankem a lesser mind blankem je v oblasti působení  a spell like effect je jakákoliv schopnost která ustí v něco co funguje jako kouzlo například to jejich vytí
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 00:00 20. Jun 2011 |
|
|
Jak jsem psal, vycházím z popisků, kde podle mě je rozdíl i jinde. Jestli je to ve hře jinak, to už nevím 
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 00:05 20. Jun 2011 |
|
|
Neni to ofi stránka ale jen wiki...vycházet z toho že je to jinak formulovaný ale to samý je jen hloupý hraní si se slovíčky a naprosto zbytečný troling  Ehm zpět k topicu, jo to vyčištění zdaleka nefunguje jak má a přiznám nevím jestli se to dá opravit kdyby jo bylo by to fajn no 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 00:06 20. Jun 2011 |
|
|
Na wiki je přepis popisku ze hry (alespoň tedy předpokládám a doufám  )
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 00:08 20. Jun 2011 |
|
|
No comment fakt 
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 00:13 20. Jun 2011 |
|
|
Ani nevím, jak bys to chtěl komentovat. Zítra si to ověřím ve hře, ale nevidím důvod, proč by někdo parafrázoval popisek toho kouzla, když ho může za 1) přepsat 2) jsou na té wiki popisy přepsané i s třeba s chybami, na které je pak upozorněno v poznámkách
Jinak v PnP pravidlech jsem Lesser Mind Blank nenašel, pouze ten obyč. verzi Mind Blank, která ochrání jednu osobu před jakoukoliv formou ovlivnění mysli včetně čtení myšlenek atp. a také před věšteckými kouzly.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 00:14 20. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
*kouká na oba Mind Blanky* ok, takže to fungovalo správně... fajn.. jsem (ne)chtěl slyšet 
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 04:42 20. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
mandos wrote: Neni to ofi stránka ale jen wiki...vycházet z toho že je to jinak formulovaný ale to samý je jen hloupý hraní si se slovíčky a naprosto zbytečný troling  wiki je správná na 100% vše co tam je popsáno, funguje tak jak je to tam popsáno oficiální stránky i popisky jsou shit a je v nich víc bugů než kolik by zvládl udělat tým thalie na svém modulu za dalších 10 let jeho rozvíjení popisky ve hře jsou lol a nikdy nic nefungovalo tak jak je v nich napsáno rozdíl mezi mind blank a lesser mind blank je v targetu, lesser lze seslat na jednoho, normální je plošný a funguje na všechny parťáky v dosahu gladiator máš nejspíš pravdu, já citoval mind blank, ne lesser mind blank
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Slabší vyčištění mysli Posted: 07:06 20. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Prasokralik wrote: rozdíl mezi mind blank a lesser mind blank je v targetu, lesser lze seslat na jednoho, normální je plošný a funguje na všechny parťáky v dosahu
Srovnal bych to s hastem a MH, učinek se taky nemění. Jediné co se mění jsou targety. Určitě by to mělo být stejné
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|