|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 15:04 22. Jun 2011 |
|
|
Ale to je v pořádku - většina lidí pořádně neví, kde ten Gruberik vlastně leží.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 21:17 22. Jun 2011 |
|
|
Tak asi se tomu sice zasmějete  , ale je to jen náčrt, jak si to představuju já Dengrass mě možná opraví. První obrázek je představa Redaan Teru. A druhý obrázek je celý svět. S tím že Redaan Ter je tam označen. A hodně zemí patří Imperiu a to sem tak nějak naznačil (to "patří imp"  ) Doufám jsem na nic nezapoměl 
Attachments: |

Thalie.jpg [ 148.04 KiB | Viewed 2704 times ]
|

Svět.jpg [ 606.75 KiB | Viewed 2674 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 21:18 22. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 21:20 22. Jun 2011 |
|
|
Derken- wrote: Copak? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 21:37 22. Jun 2011 |
|
|
Jo to oranžové v první mapě je Dorenský les, to jsem tam zapoměl označit 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 21:46 22. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já myslel, že dle mapy, je poušť atd. přímo na jih od Karathy (pozice Kel-A-Hazru). Ve hře to tak tady odpovídá (kompas atd.)
_________________ .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 21:54 22. Jun 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Já myslel, že dle mapy, je poušť atd. přímo na jih od Karathy (pozice Kel-A-Hazru). Ve hře to tak tady odpovídá (kompas atd.) Jo já si to myslel taky. Ale dle popisu Dengrase a pozici Kel a Hazru, který je uprostřed pouště na řece, je poušt trošku na stranu. Aspon si to myslím. Jinak Karatha taky myslím leží na řece, dle popisu reáliíí. Pokud se nepletu 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 22:13 22. Jun 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Derken- wrote: Copak?  No vypadá to, že nám chybí spousta lokací
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 22:22 22. Jun 2011 |
|
|
Derken- wrote: -RoF- wrote: Derken- wrote: Copak?  No vypadá to, že nám chybí spousta lokací Karathu a okolí jsem sjednotil s Ivory a okolí. Zelené vrsky jsou sjednocené s Belskýma skalama. Gruberik je sjednocený s okolím a větrným údolím. To šedé nad prahvozdem a bažinama je přechod mezi krynem...nějaký ten pás lesa a tak  Jinak jo Lokace co máme jsou snad asi jen 10% celého světa 
Last edited by -RoF- on 22:23 22. Jun 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 22:23 22. Jun 2011 |
|
|
Isil je více na sever .. a gruberik je vice na zapád .. jinak hezky barevny .. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 23:35 22. Jun 2011 |
|
|
Me tak napada, nemel by byt Kel bliz u more kdyz je to pristav?  Jinak moc pekny mapky 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 00:41 23. Jun 2011 |
|
|
Docela hezký, RoFe, akorát je to takový hybrid mezi tím, jak svět vypadá teď a jak má vypadat po plánovaný změně lokací (současný Kel leží na břehu moře, po změně bude ežet tak jak jsi ho nakreslil.
Nicméně poušť je skutečně na jih od Karathy, Krvavý barač je menší a blíž pevnině a Mlžné Ostrovy jsou dál.
K velké mapě: Impériumnemá moc vlastního území, sestává v podstatě jen ze Severního Tyri, Ereidenu, Cailoru a pár dalších krajů na východě, v podstatě řídce osídlených. Athel tvoří ohroný pás ostrovů, na pevnině má jen malé državy. Západní Sorreja je pevninská, Východní (Hin-dangú ostrovy. Tínaiw je jeden velký ostrov. Rudohoří jsou jakési centrální hory světa. Krvehrad je jen jedno místo, žádné území. Na západě Sorreji jsou ještě Neivik a Pegorg, jakési okrajová území Sluneční říše. Targoth je součástí Athelu, jeho nejzápadnější okraj, mírně vyčleněný.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 01:17 23. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
 Sakra posunout nádraží budiž  ale celý město 
_________________ .
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 07:03 23. Jun 2011 |
|
|
A když bude kdo by dělal lokace, tak plánujete udělat tak velký svět?
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Mapa Posted: 09:32 23. Jun 2011 |
|
|
|
Top |
|