|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 21:08 28. Dec 2010 |
|
|
O.o tak pobehala som čosi, ale bodákov nenašla .. a 20? kľudne ak z nich padnú funkčné bodáky  a hádam ma nedajú, no .. prípadne si dúfam stihnem nahádzať boosty  to Ulraen: si mi vravel, že niekde v podtemne sú funkční bodáci, ale že to vieš len ty O.o takže to tak nie je?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 21:21 28. Dec 2010 |
|
|
jachyra wrote: ...kľudne ak z nich padnú funkčné bodáky  ... Bodaci nemaj bodáky, ale zuby  jachyra wrote: to Ulraen: si mi vravel, že niekde v podtemne sú funkční bodáci, ale že to vieš len ty O.o takže to tak nie je? Jo jedno místo je. Ale nejsou tam bodaci, jen kotýlek s polívčičkou kde se mezi vařeným masem a dalšími věcmi právě jeden zub za restart nachází  , ale kdo by tam pořád chodil..
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 21:53 28. Dec 2010 |
|
|
Tak svědomí mi nedalo a opravdu potvrzuji: na povrchu jsem hledal fakt poctivě snad ve všech lokacích, nějaké bodaky jsem našel, ale craftový zoubky z nich nepadaj, jen necraftový jako trofeje. Děkuji Jachyrce za pomoc při zkouškách (jinak bych nezjistil jaky jsou craftový/necraftový - vypadaj nachlup stejně) Tímto moooc prosím Rejtyho, jestli by nešlo do nějaký libovolný nemrtvácký kobky jeden nebo dva exempláře toho bodaka hodit, dříve se na povrchu tuším párek vyskytoval, dnes tedy již opravdu není k nalezení... Díííkýýý...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:27 29. Dec 2010 |
|
|
to bodáci: dakedy sa vyskytovali vždy po zotmení pred zabudnutým chrámom v dorene, bolo ich tam celkom veľa, potvoriek .. asi tak okolo 6? vnútri je rytierov skazy namraky a tiež sa z nich robia zaujímavé veci .. tak kľudne prečo pred chrám opäť nehodiť tých epic bodákov, len už s opravenými zubmi?  moc postáv tak či tak na Thalii nie je, čo by ich ľahúčko dali (môžem sa mýliť samozrejme, už o postavách taký prehľad dávno nemám) to Bahňák: Rado sa stalo a rada pomôžem, kedykoľvek to bude treba  to Urlraen: viem viem, sú to zuby bodáka, ale som lenivá to písať až dvoma slovami 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:03 18. Jan 2011 |
|
|
Peří plivníků se stále nestackuje nešlo by s tím prosím něco udělat ?
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:24 05. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Nevím kam s tím ale alchymie to je.Lektvar ostrosti mi nešel na nalezený rtuťový obouručný meč
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:37 29. Apr 2011 |
|
|
Jen spíš takovej dotaz...když zpracovávám suroviny tak mám třeba moždíř na rychlým panelu a naklikám si to 50x a nemusím pokaždý když dojede zpravcování klikat znova.A teď k problému tímto stylem se mi z 50ks (už zpracovávám bez neúspechu) v invu nastackovalo jen 44 kousků.Je mi to fuk žádná ztráta,ale zajímalo by mě kde je chybka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:14 29. Apr 2011 |
|
|
Jsou dvě možnosti... buď se ti sestackovaly s nějakými staršími surovinami, nebo se ti nepovedly zpracovat.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:16 29. Apr 2011 |
|
|
Ne ne je to tak jak píšu,tu houbu sem měl v invu jedinou a zpracování máš od 4lvl bez neúspěchu.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:52 29. Apr 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Radim wrote: Ne ne je to tak jak píšu,tu houbu sem měl v invu jedinou a zpracování máš od 4lvl bez neúspěchu. V tý naklikávací rychlosti se ti může stát, že klikneš dvakrát na tu houbu, aniž by sis nakliknul ten moždíř...
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:55 25. Jun 2011 |
|
|
Kuciku ty alchymisto jeden,co je prosím tě lektvar crum nebo spíš má něco vůbec dělat? Po konzumaci to ve výpisu to hodí hlášku Crumble-not finished yet
edit: sry už to čtu v novinkách...ještě není hotovej
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:22 29. Jul 2011 |
|
|
"nev" vždy nedělá "efekt nev" z určitých surovin se udělá lektvar "nev" ale místo toho aby dělal co má, tak jen zvýší záchranné hody, OČ a udělá imunitu na mysl ovlivňující kouzla→ ale nic z toho se opravdu neprojeví dále vypíše conflicts 63 84 30 jestli to k něčemu bude
Edit: pravděpodobně to zmrší i fungující "nevy" které se s tím sestackují Edit2: tak ne i puvodni receptura nejak blbne
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:16 08. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ještě jednou co to teda dělá a nedělá? Nějak jsem to neporal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:34 16. Aug 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Otázka na kucika. Hýbalo se nějak s lektvarem bop? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:07 16. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hýbalo se s nim nanejvýš při opravách alchymie
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|