|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:08 26. Jun 2011 |
|
|
Bahňáku doporučil bych ti tento film: http://www.csfd.cz/film/259321-enthiran/Jednou večer jsem si ho pustil a doslova jsem nechápal, přišlo mi to celkem mazec a každých 10 minut jsem si říkal WTF jak mohl někdo něco takovýho natočit..... - Ale je to hodně hustej film musím říct zpětně, jen abys měl plnohodnotný zážitek nesmíš žádné scény přeskakovat....
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:03 26. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Thuereg wrote: Prasokralik wrote: když už jsem u toho csfd, na vyhledávání filmů je to dobré, já tam našel tohle http://www.csfd.cz/film/260774-fung-wan-ii/nesedne to každému, ale já čínskou fantazy rád Klan létajících dýk je docela pěknej filmek:) by se ti moh líbit. storm warriors nejsou tak rozvlečený, klan nebyl špatný film ale z tohohle typu ho považuju za nejhorší
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:59 26. Jun 2011 |
|
|
Sci-fi mám rád, ale ne každé mi sedne. Jsem fanda star wars. Líbí se mi filmy s velkým rozpočtem (5 element, ostrov, avatar), filmy s dobrým scénářem (moon, válka světů, den trifidů) a nebo sci-fi s kopou humoru (nedám dopustit na galaxy quest a návraty do budoucnosti). Žeru predátory, vetřelce a první dva díly terminátora. Star trek fanda nejsem, ale poslední filmový počin star treku se mi líbil hodně (má to spád jako kráva). Z novejch filmů mi sedla i světová invaze: bitva o L.A. (scénář hodně k nule ale opět spád jako prase + mega hodně peněz nacpanejch do efektů) Daleko raději se ale podívám na nějaký zajímavý film, něco co člověka donutí přemýšlet. Nedávno jsem zkoukl "čas probuzení" (1990) a hodně jsem smekl. Mohu doporučit rváčuv deník (1995), kluci nepláčou (1999), štěstí na dosah (2006),pozemšťan (2008) obchodník se smrtí (2005) nebo mé milované Gran Torino (2008) To jsou všechno filmy které člověka nepustí od začátku do konce. Když odpočinek tak u komedií: všechny Sendlerovky, bláznivé střely a žhavé výstřely, clerks, dogma, yes man, zombieland, vybíjená, pařba ve vegas, kopačky, a svérázy národních lovů  U toho si každej odpočine dle libosti.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:19 26. Jun 2011 |
|
|
Bahnak wrote: ... Gran torino je moc pěknej filmek. Jinak zkus to serenity. Má to zajímavej příběh, humor a spoustu dalšího;)
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:22 26. Jun 2011 |
|
|
Serenity doporučuju, ale až po zkouknutí původního seriálu (Firefly)
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:32 26. Jun 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Serenity doporučuju, ale až po zkouknutí původního seriálu (Firefly) Ke mě se seriál dostal až pozdějc. Film se dá pochopit i bez něj, každopádně i ten seriál je velmi kvalitní.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:02 26. Jun 2011 |
|
|
Pochopit se dá, ale znát to, co mu předcházelo, je lepší 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:00 27. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Thuereg wrote: Prasokralik wrote: když už jsem u toho csfd, na vyhledávání filmů je to dobré, já tam našel tohle http://www.csfd.cz/film/260774-fung-wan-ii/nesedne to každému, ale já čínskou fantazy rád Klan létajících dýk je docela pěknej filmek:) by se ti moh líbit. storm warriors nejsou tak rozvlečený, klan nebyl špatný film ale z tohohle typu ho považuju za nejhorší teaser Storm Warriors
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:36 27. Jun 2011 |
|
|
Určo bych připomenul Battlestar Galactica. Koukal jsem, že jí někdo jmenoval asi na třetí stránce, ale aby to nezapadlo, i pro nový příchozí:). Na seriál Caprica, který se odehrává tuším 50 let před první Battlestar, jsem nekoukal. Možná Ghost to osvětlí, co?
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:02 27. Jun 2011 |
|
|
Neosvětlí, na Capricu nekoukal.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:18 27. Jun 2011 |
|
|
Tak dneska jsem byl na Lidicích.
K tomu mužu říct jen to, že je to opravdu Velkej film, ale slabším povahám ho nedoporučuju. Další z hodně kvalitních českejch filmovejch počinů.
|
|
Top |
|
Bas
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:14 27. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Tak dneska jsem byl na Lidicích.
K tomu mužu říct jen to, že je to opravdu Velkej film, ale slabším povahám ho nedoporučuju. Další z hodně kvalitních českejch filmovejch počinů. Výborně udělanej....hodně se jim povedl
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:41 27. Jun 2011 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 04:03 28. Jun 2011 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/239613-warriors-way-the/tohohle filmu jsem viděl jen dvě minuty a už vím, že ho můžu směle doporučit dokonce i na bahnakově oblíbeném csfd ho chválí
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 06:37 28. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Bahňáku doporučil bych ti tento film: http://www.csfd.cz/film/259321-enthiran/Jednou večer jsem si ho pustil a doslova jsem nechápal, přišlo mi to celkem mazec a každých 10 minut jsem si říkal WTF jak mohl někdo něco takovýho natočit..... - Ale je to hodně hustej film musím říct zpětně, jen abys měl plnohodnotný zážitek nesmíš žádné scény přeskakovat.... Shamane! K čemu jsi mě to donutil?! V kategorii úchylárna desetiletí je tohle jednoznačný kandidát... Vezměte terminátora, řízněte to zohanem, přidejte indické videoklipy, znovu řízněte matrixem a jste tak na deseti procentech úchylnosti kterou tento snímek oplývá. G-ladiator wrote: Serenity doporučuju, ale až po zkouknutí původního seriálu (Firefly) Tak pořád nevím co si o tom mám myslet. Je to hodně seriálové a popravdě koukat jak se celej film frajeři tahají s holčinou co umí mlátit jak Chuck Noris na druhou, jen bohužel nemlátí, je takový "divný". Posledních deset minut filmu se děje konečně něco co se mělo dít od začátku, takže jsem prostě nechápal proč to v tomto tempu neběželo celou stopáž... Jinak story trpí dost nelogickejma kickama stejně jako vesmírná loď plující rychlostí rozbité ukrajiny. Nedoporučuju pro lidi s normálním IQ, neboť vysvěltlení že se musí ve vesmíru dostat z bodu A do bodu B mezi nimiž leží území hrdložezů je hodně úsměvné, stejně jako když si frajer sundá skafandr ve chvíli kdy se půl minuty prochází po "mrtvé planetě" o které nic nikdo neví... Ale alespoň jsem se díky těmto bohužel nechtěným vtipům dostatečně nasmál... Film dost shazují naprosto neoriginální repliky které vyžírají snad tucet filmů, charismatický záporák se nekoná, hned od první vteřiny co se objeví na plátně je nebezpečnej asi jako štěně v košíku. Herecké výkony se taktéž nekonají, kapitánovi ani ostatním jejich roli nežeru ani vteřinu, buď nechutně přehrávají a nebo netuší co vlastně melou, nejčastěji to tak připomíná vesmírné karaoke bez hudby...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|