|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 21:19 20. Jun 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
nezapíchnu do tábora značku ze silnice ale tebe hlavou napřed Sobe 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 23:15 20. Jun 2011 |
|
|
No jo! Schválně jestli tam ještě bude!
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:02 28. Jun 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak mě Dark přesvědčil a beru kolínko u Krkovičky tak si to zapiš Rejty.Jo a ledničku s jídlem co přivezem omotáme řetězem abys nám ji nevyžral,když si psal ať si dávám bacha.Mě by pak ukamoval zbytek strávníků a za to mi jeden plnej pupek nestojí 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:42 28. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Což mi připomíná, že možná beru i ženu (podle aktuální nálady).
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 18:00 28. Jun 2011 |
|
|
kucik wrote: Což mi připomíná, že možná beru i ženu (podle aktuální nálady). Její, nebo tvojí? .))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 09:23 29. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bývá to na sobě závislé. Ale přesněji na obou 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:16 01. Jul 2011 |
|
|
Tak co? Vyrábíte / sháníte už usilovně zbraně a kostýmy? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 13:34 03. Jul 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Docela dobrý připomenutí  ,už bych se mohl do něčeho pustit,aby bylo čím máchat.Kostým letos kašlu,až se budou zabíjet králíci a že jich je hodně bude hafec kůží a z těch pak něco zrobím a příští rok to sebou vezmu.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:01 06. Jul 2011 |
|
|
Sekerku mám, jen se bojim že je trochu moc tvrdá. Přinejhorším si půjčím jinou. A ještě přemejšlim nad kladivem, když bude čas a nálada ho vyrobit. Se štítem počítám že mi ho nějaká dobrá duše pujčí. Myslim že ho sliboval Bahňák. Jo a můžu vzít malou kuši, ale jsem línej vyrábět šipky, postaral by se o ně někdo?  Kostým asi nijak hrotit nebudu, jamajskej plášť, košile a fousy. Brnění si vyrábět nebudu.  Dotaz na Bahňáka: Jak si udělal ty fousy?  K fotce: Na sekeře leží trojúhelník, kterej má cca 23 cm.
Attachments: |

06072011593.jpg [ 235.01 KiB | Viewed 5058 times ]
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:13 06. Jul 2011 |
|
|
Jinak kdo bere hudební nástroje? Bude tam třeba tamburína, bubínek, nebo něco dalšího? Jak jsem slíbil, já beru jednu starší kytaru.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 23:44 06. Jul 2011 |
|
|
Vousy jsem vygooglil. Je na to třeba zajít do OBI a koupit za 20 Kč konopí v oddělení instalatérství a pak dle návodu našít na kus hadru.
Pokud mě hlava dubová nezklame tak beru svou tamburínu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 23:18 07. Jul 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
oddělení instalatérství neexistuje, je to oddělení sanity... sousední oddělení mého 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 23:50 07. Jul 2011 |
|
|
Anebo, prostě tam kde prodávají potrubí k vodovodu a podobný zhovadilosti... Na nějakým LARPovým Eshopu si lenivci můžou koupit trpasličí vousy i s parukou.
Krata se vrací do SPAMové nálady?
Jinak musím ještě sepsat co mi na sraz chybí za věci k hraní her... Ale zas moc toho nebude. Na různých místech jsem to už nastínil, tak to raději už plácnu i offic: Letošní letní sraz se těšte na spousty her. Loňský LARP se sice osvědčil, ale zabral polovinu dne už jen přípravami, takže letost to bude pestrá všehochuť běhání, halekání a bumbání. Loni drowové na srazu přepadli Ivoru a stavěli jsme si Ivoru novou, letos se společně podíváme do zákulisí Charxxassu - tématika je tedy více než jasná: Podtemno.
(co by jste od bubáckýho DM taky čekali že...)
Nikoho do převleku za černou tlamičku nenutím, nicméně rád vedle sebe podobně černým krémem na boty zapatlané jedince uvítám. Bičování se bát nemusíte (i když kdoví, Nomis cosi nadhodil že donese biče), pavouky si prosím nechte doma (Bahňák je arachnofobik, není to ironie?)
Hudební nástroje, vodní dýmky, jídlo, pití a ženy jsou vítané v jakékoliv míře. Domácí mazlíčky (psy, opice, děti či manželky) sebou vemte taky, jen nezapomeňte na náhubky pokud mršky koušou.
Těším se že letos dojedu na akci o nějaký den dříve, akorát to nevím jistě, neboť zaměstnavatel v otázce mé dovolené zůstává nadále tajuplně záhadný.
Otázky co a jak na vás čeká tady nechci vidět, vše se zavčasu dozvíte z vašich příjmačů.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 17:55 08. Jul 2011 |
|
|
Žádný, že si kostým nevezmete! Budu ho mít i já!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 19:29 08. Jul 2011 |
|
|
Možná bych taky přijel, rád bych poznal lidi... Ale moc bych si toho nevzal, přecijen bych jel vlakem přes celou republiku.... no uvidím
|
|
Top |
|