|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
dira_v_bubnu
|
Post subject: Identifikování věcí Posted: 10:00 29. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat, kolik je potřeba zhruba minimální Lore na to, abych si identifikoval například nějaký svitek nebo poškozenou koženou zbroj (nevim jak se to přesně jmenuje, tak prosim za prominutí  )? Mám teď asi 9 (jsem na dost malym levelu), ale i tak to prostě nepoznám, i když naprosto ten samej mám už identifikovanej v batohu (použil jsem na to lektvar). Díky za odpověď na možná pro někoho hloupou otázku. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:02 29. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Velikost potřebného skillu je závislá na ceně předmětu podle téhle tabulky: http://nwn.wikia.com/wiki/Lore
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:02 29. Jun 2011 |
|
|
Neviem ci je to nak upravene, ale normalne sa bere cena predmetu a na zaklade tej potrebujes vysku znalosti na identifikaciu. Vid tabulku na http://nwn.wikia.com/wiki/Lore. EDIT: kucik predbehol 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:06 29. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
OK, díky, já jen jestli to tu neni nějak upravený.
Jo a jestě jeden dotaz, i když to je mimo identifikování, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat další topic... Mohl by mi někdo prozradit. pokud to tedy neni tajný, jaký je tu zhruba nejvyšší DC zámku nebo pasti? Zatim jsem narazil na zámek asi 53 nebo tak nějak.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:08 29. Jun 2011 |
|
|
dira_v_bubnu wrote: OK, díky, já jen jestli to tu neni nějak upravený.
Jo a jestě jeden dotaz, i když to je mimo identifikování, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat další topic... Mohl by mi někdo prozradit. pokud to tedy neni tajný, jaký je tu zhruba nejvyšší DC zámku nebo pasti? Zatim jsem narazil na zámek asi 53 nebo tak nějak. Zatím jsem nejvíc viděl myslím kolem 75 TO, zámek/past.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:16 29. Jun 2011 |
|
|
kucik wrote: Velikost potřebného skillu je závislá na ceně předmětu podle téhle tabulky: http://nwn.wikia.com/wiki/LoreTak to je nějaké čudné. Jestli píše že má znalosti 9 a tu koženou zbroj neprokoukne, tak ta cena na Thalii určitě neodpovídá, pač za tu koženou dle tabulky jsem teda nikdy nedostal 1000zl A to ani z mágem kterej má int na max...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:34 29. Jun 2011 |
|
|
Myslím že důležitá je kupní cena. Né prodejní.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Identifikování věcí Posted: 10:47 29. Jun 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Myslím že důležitá je kupní cena. Né prodejní. Taky si to myslím. Ta rozbitá kožená zbroj může mít hodnotu třeba 2500 zlatek a obchodík za tu zbroj dá jen třeba 400 zlatek. Bphužel na znalosti se bere hodnota 2500 zlatek a je na to třeba znalosti 10 a on to s 9 neurčí.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|