Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:48 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Proměny
PostPosted: 15:18 02. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Chci se jen zeptat , jestli by třeba čarodějovi nešla nějak " uložit " inteligence... Je to z důvodu toho , že mág má dvě kouzla: Proměň sebe a Proměna.. ale po té , co se v něco z těchhle kouzel promění , spadne mu inteligence a po proměně zpět zase naskočí , ale kouzla , které byly předtím " nameditované " už v políčkách nejsou...
Takže tím pádém jsou tyhle dvě kouzla pro Čaroděje spíše oslabující , než aby mu pomohly.

Reply with quote  

Post subject: Re: Proměny
PostPosted: 15:23 02. Jul 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Když si kouzlem nahodíš inteligenci tak to trošku zmírníš.

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 02. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Shaman88 wrote:
Když si kouzlem nahodíš inteligenci tak to trošku zmírníš.

V normální podobě s Ióunským kamenem mám inteligenci na max , takže kouzlo už mi nic nepřidá , ale třeba když se proměním na zombíka , tak to spadne na minimum a po proměně zpět se to vrátí zase zpátky na max.. Takže políčka , co mám , když mám inteligenci na max při proměně zmizí , a pak se zase objeví ale prázdné bez nameditovaných kouzel.. Takže pomůže v tomhle případě zbytečný medit

Reply with quote  

PostPosted: 15:37 02. Jul 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Zkus si před proměnou i když máš max hodit tu posílenou inteligenci.

Reply with quote  

PostPosted: 15:40 02. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Ok , zkusím

Reply with quote  

PostPosted: 15:53 02. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

Nic nepomohlo ... ani ióunský kámen , ani posílená inteligence.. Po proměně prostě inteligece spadne ať se děje co se děje a po proměně zpět je to práce na 5 minut , než si uvědomím , jaké jsem tam měl kouzla a než to vrátím všechno zpět... Navíc po proměně zpět zmizne jak ióunský kámen , tak i načarovaná inteligence

Reply with quote  

PostPosted: 16:30 02. Jul 2011 
Ďábel
 Profile

XŠevyX wrote:
Nic nepomohlo ... ani ióunský kámen , ani posílená inteligence.. Po proměně prostě inteligece spadne ať se děje co se děje a po proměně zpět je to práce na 5 minut , než si uvědomím , jaké jsem tam měl kouzla a než to vrátím všechno zpět... Navíc po proměně zpět zmizne jak ióunský kámen , tak i načarovaná inteligence

Tam jde o to, že když se proměníš, tak se nepočítá inteligence z věcí (prsten, amulet, kapuce a podobně) proto ty kouzla ze slotů taky vypadnou.
Jen u některých proměn se věci počítají, ale to se asi netýká těch mágových proměn. U druida nebo měnavce se právě něco počítá.

Já když hrál druidku, tak si vždy před proměnou nakouzlil moudrost. Tím jsem nepřišel o dost kouzel ze slotů.

Tobě by pomohlo těch +6 z posilené ingeligence a +2 z iounu, ale prostě to nezachrání vše. Holt s tím musíš počítat ;)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 16:41 02. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

No , jak jsem řekl ... tom čaroději ty proměny spíše škodí než aby mu pomáhaly. Šlo by s tím hrát i RP ale nahazovat si kouzla pořád dokola se mi nechce .. :D Tak proto proměny nepoužívám

Reply with quote  

PostPosted: 16:44 02. Jul 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Musíš to dělat tak že si na ty poslední sloty dáš buffy. Pak se nabuffuješ a proměníš.

Reply with quote  

PostPosted: 09:34 06. Jul 2011 
Obyvatel
 Profile

XŠevyX wrote:
No , jak jsem řekl ... tom čaroději ty proměny spíše škodí než aby mu pomáhaly.

No tady jsem čaroděje ještě nehrál, tak nechci dělat chytrého, ale na všech světech to tak chodí, a všude padaj sloty, i když je proměna třeba z lektvaru atd... prostě to k tomu patří a když používáš přeměnu, tak to musí mít nějaké následky (přeměny dávají dost bonusů, imek atd.) takže to musí být vyvážené. Čaroděj je většinou v boji bez kouzel docela bobek a přeměna to o hodně změní, takže v případě potřeby se může dost hodit.
Jinak abych jen neremcal, tak dam tip jak jsem to dělal ja s magem. Když si volíš kouzla, tak nejdříve dávej utočná a taková, co nevyužiješ před přeměnou. Takže většinu kouzel co pak ztratíš přeměnou si nahodíš ještě před ní, tak prakticky ztratíš kouzla použitá. Jak už bylo řečeno kouzlo navyšující inteligenci funguje i v přeměně, takže ti to nějaká kouzla zachrání. :ewink:

Reply with quote  

PostPosted: 18:02 06. Jul 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

A vždycky tu je možnost přeměny nepoužívat...

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 21:55 06. Jul 2011 
Bůh
 Profile

XŠevyX wrote:
No , jak jsem řekl ... tom čaroději ty proměny spíše škodí než aby mu pomáhaly. Šlo by s tím hrát i RP ale nahazovat si kouzla pořád dokola se mi nechce .. :D Tak proto proměny nepoužívám

No ja jsem čarodeje hrál, celkem dva epicy .. proměny jsem hojně využíval v dungeonech .. i přesto že jsem měl z věci +12 .. kdyz si to vypocitas a tak .. na jednu meditaci i s promenou muzes dat klidne dva dungy .. jde to v pohode, jen si nad tim musis popřemýšlet :ewink:

EDIT: Ionskej a kouzlo, ti dá +6, když to zakouzlíš před promenou a promenis se, i přesto že máš maxlou vlastnost, takže když zrušíš proměnu, tak ti vlastnost klesne jen o 6 ( před promenou mas int 38, boostlou o 12jiz, nakouzlis vlastnost a ionskej, pořád máš 38, zakouzlis přemenu a máš 32 )

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 14:15 07. Jul 2011 
Rytíř
 Profile

-darkvision- wrote:
XŠevyX wrote:

No ja jsem čarodeje hrál, celkem dva epicy .. proměny jsem hojně využíval v dungeonech .. i přesto že jsem měl z věci +12 .. kdyz si to vypocitas a tak .. na jednu meditaci i s promenou muzes dat klidne dva dungy .. jde to v pohode, jen si nad tim musis popřemýšlet :ewink:

EDIT: Ionskej a kouzlo, ti dá +6, když to zakouzlíš před promenou a promenis se, i přesto že máš maxlou vlastnost, takže když zrušíš proměnu, tak ti vlastnost klesne jen o 6 ( před promenou mas int 38, boostlou o 12jiz, nakouzlis vlastnost a ionskej, pořád máš 38, zakouzlis přemenu a máš 32 )

Jojo , a nebo je tu taky možnost , jet dungy přes summony ..

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]