|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:39 28. Jun 2011 |
|
|
No vidíš a mě ten seriál přišel o mnoho kvalitnější, než Spartacus. Seriál, film opravdu dost věcí nevysvětloval a tak trochu počítal s tím, že postavy už znáš.
Nelogičnosti mohou být, ale tak tragicky, jako jsi popsal ty výkony, bych to neviděla.. inu, zkus ten seriál, tam se dost vysvětlí i o té mlátící holce a i o všem ostatním..
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:35 04. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
http://www.csfd.cz/film/243168-zaslana-posta/Tenhle film nemá chybu. Knihu jsem bouhžel nečetl, ale přesto v tom je Pratchetův rukopis vtisknutý jako nic jiného. Možná je i dobře, že jsem knihu neznal, připadal jsem si jako bych četl další z jeho knih, jen mi běžela na monitoru. Kdo se tenhle film odváží kritizovat, nechť zhyne strašlivou smrtí, jeho děti ať čeká doživotní smůla a jeho dopisy ať nikdy nedojdou.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:42 04. Jul 2011 |
|
|
Moc dobré. A víš co? Zkus i divadlo. Teď jsem byla minulý týden na Stráže! Stráže!
Neuměla jsem si představit, jak můžou takovou knížku odehrát na divadelních prknech.. a musím říct, že naprosto dokonale. A když přinesli na scénu Erola, diváci šli z židlí:)) Doporučuju! Viděla jsem v divadle i Maškarádu a jednu hru s Čarodějkami, ale... proti tomuhle slabý odvar.
Snad jen, jak to tak bývá, patricij a Smrť nic moc a v druhé půlce se snažili zbytek děje obsáhnout až moc zhusta.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:38 04. Jul 2011 |
|
|
Braenn wrote: Moc dobré. A víš co? Zkus i divadlo. Teď jsem byla minulý týden na Stráže! Stráže!
Kde je hráli ti oni, cos viděla, prosím? Já jen, že v Divadle v Dlouhé, jež by bylo osobně Terrym prověřenou zárukou kvality, se do Stráží nepustili. Zároveň ale znám několik amatértyjátrů, které je zkouší. Takže na který zajít? Jinak film Zaslaná pošta je vynikající, ohromně mi seděla výprava jako z 19. století. Ovšem rozhodně si nestěžuju ani na Barvu kouzel, skoro stejně zdařilou, stejně dvojdílnou, stejně jako na roztomilého Otce prasátek. Mimochodem: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1093 ... tem/video/
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:53 05. Jul 2011 |
|
|
V Příbrami, tu: http://www.divadlopribram.eu/repertoar/straze-straze/Leč pokud se nepletu, byl to hostující soubor. Našla jsem to ti tady, v Pze, ale pochopitelně už skončili představení: http://www.nepropasni.cz/salesianske-di ... 0-5490110/.. a naprosto netuším, zda to je ten samý soubor. Myslím že až znovu začnou divadla hrát, uvidí se...
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:58 10. Jul 2011 |
|
|
Ted jsem zkoukla Princ a pruďas ...a tedy, mohu doporučit každému znalci fantasy žánrů. Ten režisér snad hrál wow nebo nwn, protože to je naprosto přesná parodie:) Sice na můj vkus zbytečně plýtvají vulgarismy, ale teda sranda je...  ) Hlavně minotaur, kterému nejdou odřezat rohy je dokonalý. Na odlehčení výborné. http://4tv.cz/komedie/princ-a-prudas-2011/ tady v horší kvalitě, ale vysoce koukatelné...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:18 10. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Když jsme u toho, koukal jsem na dračí doupě. Mám z toho rozporuplné pocity. Film za moc nestál, ale když se na to dívám jako celek, přijde mi, že scénář někdo sepsal v neděli odpoledne přesně podle svého sobotního večerního sezení s přáteli na dvorku, kde hráli dračák.
Některé gagy a scénky, jako bych viděl tu samou scénu přesně sehranou třeba na thálii. Viz třeba sestřelení trpasličí helmy kuší, namísto likvidace postavy (ano občas je do očí bijící co se děje, jen aby PC neumřelo ale pobavilo se) nebo dialog: "Tyjo ta je pěkná?" "Co? Vždyť je to elfka, ty sou všechny stejný! Lepší je stokilová trpaslice a pořádně chlupatá aby bylo za co tahat!"
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:48 18. Jul 2011 |
|
|
Tak teď sem viděl film u kterého sem se docela bavil  "Drive Angry" Jestli jdete po zbytečnym filmu kterej vám nedá žádnej novej názor a nic po vás nechce tak vřele doporučuju, mě to nadchlo. Herecký obsazení parádní, příběh...slušnej průměr, efekty... řekněme ujdou. auta... tak to byla pecka, ženský... parádní, ale málo, násilí.. oba palce nahoru. Ten film je brak u kterýho se budete bavit. Nemusíte nad ničim přemejšlet, nemusíte dumat proč tohle a tamto, protože to je uplně zbytečný. Votevřete si popkorn a pivo, sedněte si k tomu až se budete nudit a bavte se. Vode mě má čtyři hvězdičky z pěti  Jednoduše je to prýma akčňák pro pobavení. Vážně mazec  Bahňáku ty na to nekoukej, ty bys zas určitě remcal. Pro zájemce: http://vidstream.us/video/W1GY88RWSOX7/Drive-Angry-(Bohužel je to tady s českym dabingem, ale tak pro ty kerejm se nechce sosat proč ne.)
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:07 18. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:25 18. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:59 18. Jul 2011 |
|
|
Tak jsem Spartakovi dala šanci a kupodivu se to postupně zlepšilo až na koukatelné minimum.
A světe div se, další "předsérie" v podobě Bohů arény se mi líbila o dost víc - to už vážně připomínalo i ten Řím! Víc intrik, méně sexu (nic proti sexu:), zajímavé střety charakterů. Snad jen ten konec byl takový "napasujeme to na Spartaka za každou cenu".
Škoda že se autoři víc nedrží stylu, kdy vymyslí vlastní hrdiny, místo aby prznili historii. Nebo víc netočí fantasy jako GoT.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:09 18. Jul 2011 |
|
|
Jestli nekdo vi o druhovalecnem filmu tocenem z nemecke strany tak prosim aby dal vedet. Tedy krome Die Brucke, Stalingrad. Ne ze bych mel neco proti valecnym filmum, ale kdyz uz clovek hraje wargaming zjistuje ze nejen jemu uz vadi videt nemce jen jako nemotorne vojacky v nalestenych holinkach, co se zmatene motaji kolem a umiraji po desitkach 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:27 18. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jednotka 08/15, Žraloci a malé ryby (mam i knizne), Max Manus, Amen... Toho je spousta.
Kdyz nechces nacisty umirajici po stovkach v nalestenejch holinkach, nekoukej na Indiana Jonese.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:44 18. Jul 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
kucik wrote: Jednotka 08/15, Žraloci a malé ryby (mam i knizne), Max Manus, Amen... Toho je spousta.
Kdyz nechces nacisty umirajici po stovkach v nalestenejch holinkach, nekoukej na Indiana Jonese. Na 4. díl může, tam sou sověti 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:26 18. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Jednotka 08/15, Žraloci a malé ryby (mam i knizne), Max Manus, Amen... Toho je spousta.
Kdyz nechces nacisty umirajici po stovkach v nalestenejch holinkach, nekoukej na Indiana Jonese. Bratrstvo neohrozenych, Zachrante vojina Rayena, vetsina starsich filmu z sedesatych let...nejen indiana jones. Dik za tipy projdu si je v googlu a kdyztak poshanim. Zapomnel jsem na nekolik filmu o Ardenach. Nejvic me zklamal "Prezili jsme Ardeny".
|
|
Top |
|