|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Lesní elf Posted: 16:38 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tak samozřejmě, já si dovedu představit i elfa bojovníka s longswordem. Ostatně dlouhej meč je mimo jiné taky elfská zbraň. Ale když už je tu jednou napsaný, že lesního elfa těžko potkáš bez jeho luku, tak je demence dát mu melee skill, jestli mi stale nekdo nerozumí
ale ja nepochybuju o tom, ze je kryt fajn...ja pochybuju nad logikou tohodle bonusu. Pokud je to proto, ze je elf obratnej, tak by byly prihodnejsi skilly hide, silent move, tumble, pokud by to bylo proto, ze je to lesni elf tak treba AE, nebo proto ze ma velky usi tak listen. Nebo proto ze jsou dlouhovekky tak znalosti
samozrejme ze muzou mit i jiny talenty, ale kdyz uz se tu nastavuje nejakej bonus, tak by mi prislo logicky nastavit tam ten nejvhodnejsi a nejprirozenejsi. Kdyz se rekne lesni elf, tak si proste nepredstavim elfa kterej stojí uprostred lesa a vykrejvá mečem útoky nepratel... Nerikam ze to neni mozny
Jo ty si to možná přímo neřek ale pořád to naznačuješ, jednoduše má bonus krytu. Prostě se lesní elf umí trochu lépe krýt protože je obratnej a rychlej, sice bojuje s lukem ale umí to i s mečem když to je elfská zbran
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Lesní elf Posted: 17:01 03. Feb 2008 |
|
|
no to je jedno...stejne je to porad dokola...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Lesní elf Posted: 17:55 03. Feb 2008 |
|
|
omg, co furt brecite ? tak si to nedávejte, když je to taková tragédie ja bych subrasám všecky bonusy sebral, dal bych jenom postihy, pak by se vidělo, kdo to opravdu hrát CHCE a kdo jenom hledá vejhody
nevidim tu jedinýho drowskyho fajtra brečet, ža je mu +2 int a +2 cha nahovno a přesto všichni trpí pod ICL 2 a ty tu dokážes celý tejdny prudit s takovou s prominutím krávovinou
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Lesní elf Posted: 20:27 03. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: omg, co furt brecite ? tak si to nedávejte, když je to taková tragédie ja bych subrasám všecky bonusy sebral, dal bych jenom postihy, pak by se vidělo, kdo to opravdu hrát CHCE a kdo jenom hledá vejhody
nevidim tu jedinýho drowskyho fajtra brečet, ža je mu +2 int a +2 cha nahovno a přesto všichni trpí pod ICL 2 a ty tu dokážes celý tejdny prudit s takovou s prominutím krávovinou ale tak si precti, co sem psal... Fakt bych pochopil a ani trosku by mi navadilo, kdyby zakladni rasa zadnej bonus nemela. Kdybych hral postuvu kvuli bonusum, tak si nebudu brat lesniho elfa. Ver tomu ze ne. Ja tu prskam, protoze mi tenhle bonus prijde "aby se nereklo, tak mu dame treba do krytu". Min by mi vadilo, kdyby mela bonus ve znalostech treba za dlouhovekost. A znalosti mi jsou, na rozdil od krytu, fakt k prdu. Ja sebou melee zbrane taham a pouzivam je... Kdyz zadnej bonus nebude, tak se z toho ani trochu neposeru.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Lesní elf Posted: 21:34 03. Feb 2008 |
|
|
Nazor k danej veci bol vyjadreny, ten bonus ku krytu ma preto, ze sa dokaze aj dobre kryt a branit. Viac k tomu nie je co dodat. Dalsie zbytocne hadky su naozaj o nicom, a poprosim dodrzujte slusne vyjadrovanie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|