|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:52 01. Feb 2008 |
|
|
Děkuji tvůrcům Thalie za tu novou tvář jež se ji dostala, povedlo se mi připojit na chvíli včera odpoledne a předevčírem večer tak jsem toho ještě moc neviděl, ale to co jsem viděl vážně stojí za to. No a aby Vám nenarostl nosík dírkama nahoru a nepršelo Vám pak do něj .... víte co mi chybí asi nejvíc ... ano stará Thalie a její barevnost a rozmanitost, teď je ta Thalie nějaká jednobarevná skoro šedá a .... ano chybí mi craft a stále více přemýšlím, jestli bude mít cenu se do craftění pouštět za těch xy týdnů(měsíců), místo toho aby si trpaslík dělal dobrý voko jako šikovný řemeslník hned od začátku bude to nejspíš jen takový přílepek k lovcům a sběračům, obzvláště pokud první výrobky budou neprodejné širokému okolí. Tááák a máte to *vyplázne jazyk* u nás tomu říkáme skotský střiky nebo cukr a bič. Krásný den všem - s úctou Boindil.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:15 01. Feb 2008 |
|
|
Já chci taky poděkovat, tvůrcům, protože Thalie vypadá fakt skvěle, Ivory je pěkný a ta historie co člověk potkává taky...Akorát eště vychytat těch pár much...A hráčům, protože zatim jsem nepotkal nikoho, kdo by nějak kazil tu skvělou atmosféru, která ve hře je... A speciální poděkování zlodějům...Díky tomu, jak sou aktivní, moje postava asi nikdy nezbohatne...Ale aspoň se u toho dobře bavím... 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:24 01. Feb 2008 |
|
|
Mam dalsi podekovani. Prvne chci podekovat hracum, s jejichz postavami BU posledni dobou vyrazi na vypravy - bohuzel, nekteri maji tak mizerna jmena, ze si je nepamatuji a tak radeji nebudu jmenvoat nikoho. Dale chci podekovat lidem, co tak rychle upravuji obchody. Je to parada - napriklad ty ceny u veci, obvazy v obchodech, uprava tech sipek a podobne - proste mate me diky.  Jak se to upravuje takhle rychle, tak to vazne vypada, ze ty obchody budou super!
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:07 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Me diky patri tymu...pekny zmeny. System XP se mi taky zamlouva, ceny dejmetomu taky... Ivory sem videl tak zlehka, odpovida tomu jak by se asi vyvijela. Suprr. Dnes sem zazil nadherny spestreni hry s drobnym Q nevim jak moc planovany, spis bych to videl na maximlani imrpovizaci obou stran. Paradni prozitek tezko popsatelny nevim jestli byd JiB sam, ale kazdopadne vyborny. Hnedka sem krapet znalejsi ja i postava  :D:D DEKUJU *vzpomina na nadherny zaiztek s prostitutkou*
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:41 02. Feb 2008 |
|
|
Ja chci osobne podekovat hraci "human-wreck", jeho postave Shadii,bardce. Ta basen byla moc pekna,rekl bych ze profesionalne odveda,moc se mi to libilo a verim ze mluvim za vsechy zucastnene. Doufam ze budes pokracovat ve sve bardske tvorbe dal a ze se to tu bude na foru zapisovat,vsecho co napises.Je to krasne spestreni hry,nabiva to realnosti,a doplnuje to nadhernou atmosferu fantasy sveta,kdyz je ve hre vyborne odehran bard, ktery sepisuje velke pribehy o velkych bojich ..... jen tak dal, mas vazne talent 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:57 02. Feb 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
jojove všem s marvinem souhlasím bylo to pěkné i kdy ž si můj trpaslík na umění nepotrpí 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:08 03. Feb 2008 |
|
|
Chtěl bych poděkovat trochu netradičně DM i WB týmu za to, že i když vymyslel pro mnohé zajímavou úpravu expování, tak vzal ohledy na hráče, kterým to vadilo a byl ochotný ustoupit ze svých názorů a upravit to. Vzhledem k tomu, že vím, že to ani zdaleka není všude automatické, tak si toho o to víc vážím a beru to jako velké pozitivum Thalie. Na závěr se chci omluvit všem, které jsem svými příspěvky nějak urazil nebo naštval. Mrzí mne to, Vaší práce si vážím a jsem moc rád, že ji děláte. No dobojováno jest, pojďme zase spokojeně hrát. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:42 03. Feb 2008 |
|
|
Dekuji vsem za pekny vecer straveny pri turnaji v Karathe Ale byl to opravdovej adrenalin  jeste ted se mi tresou nohy Vitezum gratuluji bylo to zaslouzene vitezstvi 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Smoke
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:44 03. Feb 2008 |
|
|
také chci moc poděkovat jak všem zůčastněným hráčům, tak i DM, byla to myslím velice podařená akce a budu se těšit na příště 
_________________ Gabriel... mnich, kterému v těle koluje andělská krev
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:47 03. Feb 2008 |
|
|
ja dekuji hracum za peknu ucast a peknu hru na turnaji 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:40 03. Feb 2008 |
|
|
Take diky moc pekny a kazdy udatny soutezici se rval jako lev.Mam udelane fotky z turnaje budou na foru  Diky i DM pekne zvladnute.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:06 04. Feb 2008 |
|
|
Pripojim se k podekovani za turnaj, jak DM tak vsem hracum za super atmosferu a vyborne boje, vyborne sem se u toho bavil a musim rict ze nervy sem mnel na dranc  .... uz ted se tesim na dalsi kolo karathskeho turnaje 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:44 04. Feb 2008 |
|
|
*k pantheonu božstev se šourá sotva dospělý trpasík, hledí do země, něco si polohlasem brebtá a svýma nohama do "X" si šlape po palcích --- zastaví se před sochami tvůrců, zvedne oči a trošku stydlivě povídá*
Tak jo no, se vám vomlouvám no, za ty blbý keci a ták nó, mě prostě jen ruplo v kebuli a mluvíl sém dřívějc něž sem to dokázal promyslet nó. Teďkom mě to merzí, já vím že s nama všeckéma máte hafo roboty *nakopne šneka co vypadá jako kámen* upsss *sykne* a to sém taky nechcél fákt. Díky vaší prozuřetélnosti sem včera večír mohl poznát pána Řezníka a toho pána co se tak divně řehní *předvádí sípání* a byl to móc dobré večír. Tak sa na mě už nezlóbté, nó. *Boindil se ukloní hlavou a zase se šourá schovat pod svůj kámen a zpytovat svědomí*
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:02 05. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji Dekuji dekuji teamu ze mi opravili exp system
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:23 05. Feb 2008 |
|
|
Ja bych chtel podekovat vsem ktery sem vcera ve hre potkal, at uz to byl Sigurd, Manny, Rick, ty dve fanaticky holky co meli v hlave jen nemrtve, Ynne, a mnoho dalsich a hlavne Helmovi za skvelou prochazku do hor, kde me sice nechal v tabore kolem ktereho se shlukuji smecky vlku, ale i tak to stalo za to  ...skvele sem se bavil, diky za to ;]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|