|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pilnik
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 11:30 15. Feb 2011 |
|
|
Zdravím, tak nový craftový falchion funguje bezvadně, tak jak by měl fungovat(každa druhá rána, co se trefim kritik  ) Takže ještě jednou díky všem, co se na odstranění tohoto problémku podíleli.
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Temnastrana
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 16:50 17. Jul 2011 |
|
|
nešem jsem asi chybku u cepových zbrání. Specializaci na zbraň si můžeš vzít na 4 lvl bojovníka(4 AB) za podmínky, že máš na danou zbraň zaměření. Používám obouručku Falchion – dal sem si na něj zaměření(to funguje), ale na 4 lvl se mě vůbec nenabídla specializace . Dle mého tam buď vůbec není specializace pro Falchion daná a nebo to spíš je problém s podmínkou pro její dosažení(tváří se to jako bych to zaměření neměl – když si zaměření nedáš, tak ti to specializaci nenabídne). Doufám, že jsem to popsal dobře, když tak pisněte co bližšího potřebujete vědět.
_________________ Hignar Krvák - zákeřný válečník
Last edited by Temnastrana on 19:06 17. Jul 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 16:53 17. Jul 2011 |
|
|
Vím kde je chyba. Cepová specializace není v souboru v 2da od fightera. Můžu to dodělat za pár minut, otázka na kucika jestli má cenu kvůli tomu aktualizovat hak s 2da.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 18:30 17. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, to neni problem updatnout. Kvuli tomu bych ani nemenil cislo revize. Jestli se nepletu, tak stejne staci zmena haku na serveru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 20:08 17. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 20:54 17. Jul 2011 |
|
|
Mohl by mi nekdo rict jestli je mezi temi cepovymi zbranemi nejaka strelna nebo vrhaci zbran?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 22:23 17. Jul 2011 |
|
|
Myslim ze ne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 07:17 18. Jul 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: Mohl by mi nekdo rict jestli je mezi temi cepovymi zbranemi nejaka strelna nebo vrhaci zbran? Taky o ni nevím, tak bych řekl že nikoli.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 10:32 18. Jul 2011 |
|
|
Už je to opravený - je nahozená oprava že jde vzít specializaci na cepové i pán zbraně může jet nyní na cepové a pak když nějaké povolání má jako epickou bonusovku třeba epický zaměření na zbran tak mezi nima jsou nyní i cepové...
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 10:47 18. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Do cepovek spadaj rtuťovky nebo na ně je potřeba brát normální focus na long/great sword?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 10:50 18. Jul 2011 |
|
|
Jo, rtuťovky jsou mezi CEPovými zbraněmi. Nic z featů normálních zbraní na ně nebude fungovat.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 10:51 18. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Díky 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 23:06 12. Mar 2012 |
|
|
Zdravíčko, nerad otevírám starej problém, ale mám rovnou dva :-/ Za prvé, focus na flachion mi nedává +1 a za druhé nemůžu najít vylepšený kritik na flachion v nabídce vylepšených kritků. Možná jsem jen slepej jako patrona, ale prošel jsem si to 3x ... jinak haky i tlk bych měl mít nejnovější, nwn jsem kompletně instaloval v únoru 2012
Díky moc
PS: Jde vůbec udělat wm na flachion?
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 23:35 12. Mar 2012 |
|
|
Zkus falchion z craftu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy na CEPove zbrane Posted: 00:10 13. Mar 2012 |
|
|
A vidis v ty nabidce vylepsenych kritiku prazdny radky? Jeste si nejsem jistej, jestli to neni oznaceny jako savle.
|
|
Top |
|