Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 06:43 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 10:27 18. Jul 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

My jsme v rámci RP tréninku kdysi vyrazili na Kryn. Jestli se nepletu, tak epic byl v rozmezí 22-25, pak jsme byli tři v rozsahu 10-14 (já tuším tehdy 13) a jedna šestka.. bo tak nějak. A popravdě já jsem na tom 13. lvlu měl za potvory tak 20+ a vydělal jsem tam tehdy nějaký tři tisíce XP, což není málo. Ještě jsme si přitom pokecali a tak, takže trocha časovek, ale vesměs z potvor XP.

Reply with quote  

PostPosted: 10:31 18. Jul 2011 
Ďábel
 ICQ  Profile

Narsith wrote:
Určitě se najdou oponenti z tim že Thalie je RP server,ale ruku na rdce....sedět někde hodiny a hodiny a plkat o něčem taky po nějake době přestane bavit a rado by se zašlo někam na nejakou akci :)

No, ono roleplay není o tom, že někde sedíš a plkáš; nechápu, kde se bere ta představa. Naštěstí jsem potkal na Thalii už dost hráčů, kteří to chápou, a jsou, tak říkajíc, "moje krevní skupina".

Zajít na nějakou akci se s roleplay vůbec nevylučuje.

Expení tak, jak je teď nastavené, není špatné. Proč by se mělo dostávat víc expů? I tak se tu expí dost rychle. Pokud někomu chození v partě přijde demotivující, protože dostane za potvoru o 10 XP míň, je to asi jeho problém. Poměr "Xp zisk" oproti "zábavě" u mě třeba jasně vyhrává "zábava", a ta je větší v partě.

Reply with quote  

PostPosted: 10:40 18. Jul 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Abych se vrátil k příspěvky výš. Ano, počítá se vždy s průměrem levelů party, takže když ten epic místo jednoho lowa vezme třeba čtyři, tak je situace výrazně jiná.
Je to přesně v duchu, že jeden epic + jeden low = expeni hrace. Kdyz ale postavite temer jakoukoliv početnější skupinu, tak už se to vyplatí, protože je to hrav partě.

Jinak výpočet těch expů se teď debuguje hlavně vzhledem k ECL a modifikátorům za partu.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 11:52 18. Jul 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Tak ja si pamatuju pouze ze kdyz kamarad zacal hrat, byl lvl 2-3 s ECL2. Za zombika mel asi 30-60 exp podle toho kolik jich zabil. Ja mel valecnika kolem 7-9 urovne ECL2. Jeste jsem mel za zombika taky kolem 25ti exp. Kdyz jsme sli do party, ja dostaval 1, a on nejakych 10? Ani ne. A to ten pan zombii mi obcas pres kritiky daval celkem kapky (muj war pouziva dva scimitary se zamerenim na kritikal, takze jim moc dmg se silou 18 nedelal).

Reply with quote  

PostPosted: 19:27 18. Jul 2011 
Šlechtic
 Profile

J.F.Payne wrote:
Narsith wrote:
Určitě se najdou oponenti z tim že Thalie je RP server,ale ruku na rdce....sedět někde hodiny a hodiny a plkat o něčem taky po nějake době přestane bavit a rado by se zašlo někam na nejakou akci :)

No, ono roleplay není o tom, že někde sedíš a plkáš; nechápu, kde se bere ta představa. Naštěstí jsem potkal na Thalii už dost hráčů, kteří to chápou, a jsou, tak říkajíc, "moje krevní skupina".

Zajít na nějakou akci se s roleplay vůbec nevylučuje.

Expení tak, jak je teď nastavené, není špatné. Proč by se mělo dostávat víc expů? I tak se tu expí dost rychle. Pokud někomu chození v partě přijde demotivující, protože dostane za potvoru o 10 XP míň, je to asi jeho problém. Poměr "Xp zisk" oproti "zábavě" u mě třeba jasně vyhrává "zábava", a ta je větší v partě.

To o tom sezeni a plkani ber prosim obrazně....

No a pro RP hru by byl asi neidealnějši system ziskavani zkušenosti z použivani a ne za zabiti potvory.Tzn. Mag použiva kouzla,zlepšuje se v magi,fighter použiva meč,zlepšuje se v jeho použivani.Ale chapu že to nejde.Předělat cely system by bylo velmi naročne :)

Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti

Reply with quote  

PostPosted: 19:37 18. Jul 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

To je chytrý :D Vemu do ruky dýku, zaútočim na nezničitelný objekt, třeba bylinku nebo cokoli a jdu si tadá afk ma x hodin :mrgreen: Přijdu a mám level :)

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 19:42 18. Jul 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Vse jde nejak osetrit, nebo naopak zneuzit.

Reply with quote  

PostPosted: 19:42 18. Jul 2011 
Šlechtic
 Profile

Derken- wrote:
To je chytrý :D Vemu do ruky dýku, zaútočim na nezničitelný objekt, třeba bylinku nebo cokoli a jdu si tadá afk ma x hodin :mrgreen: Přijdu a mám level :)

Takle to nefunguje....nehledě na to že to jde ošetřit AFK konrolou .) Když jsem hraval UO kde tento system byl zaveden tohle se velmi přisně trestalo :) Ale ja fakt že živě vidim ty krasně ubrečene topicy tady.Ja nic ja muzikant...to všechno zly DMko :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Reply with quote  

PostPosted: 20:05 18. Jul 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Trenink jednotlivych dovednosti (ponecham bokem ze ciste tento system v uo byl ten jeden nejnudnejsi) je naprosto jiny system nez nwn a zavest neco podobneho je nemozne. Nwn funguje na dnd pravidlech, a ty jsou zalozeny na urovnich ne na jednotlivych dovednostech a jejich zlepsovani.

Reply with quote  

PostPosted: 20:06 18. Jul 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Rekneme ze osetris, ze to bude brat v uvahu jen mlaceni do NPC na odpovidajicim levelu. Zapomenem, ze to bude tolikrat systemove narocnejsi, kolik ran je potreba k zabiti te ktere potvory.
Ale jak treba osetris, aby si nekdo nevycihnul silnou potvoru, kamarad mu ji paralyzuje a bude ji mlatit, lecit, mlatit, lecit...a tak dal.

A to mluvime jen prostem utoceni, tedy o tom nejjednodussim. Co treba magove? Meli by dostavat jen z utocnych kouzel? Co kdyz budou fungovat v parte jen na boosteni? Ale kdyby meli xp za kazde seslane boostovaci kouzlo...

A i kdyby se tohle vsechno vyresilo. Co bude vysledkem? Budes dostavat xp vlastne za to same, co ted.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 21:01 18. Jul 2011 
Šlechtic
 Profile

to kucik :.....
to Hafen:....

Je mi to jasny...to byl jen přiklad jak by odpadlo dohadovani o děleni expu a o tom že hig lvl nemohou chodit z lov lvl pohromadě :)

Reply with quote  

PostPosted: 21:16 18. Jul 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ale vzdyt oni chodit spolu mohou. Ono si pamatam ked ziadne taketo obmedzenia neboli. Uvazujte nad tym, ze vsetky taketo vyladovacie a obmedzovacie veci sa zaviedli na zaklade toho, ze sa nasli naky ludia, ktori zneuzivali co mohli. Vyexpovali na epickych lvl svojich kamaratov a podobne veci.

A som rad, ze tu taketo veci zavedenu su. Bo ked si vezmem niektore ine serveri ako to tam fungovalo - dobehla epicka postava, rozdala zbrane proti nemrtvym, odviedla postavy na hrbitov, naboostila ich a strazila kym oni zabijali omnoho silnejsi potvory, ake by mali na svojom lvl zvladnut. Vysledkom bolo X lvl za par hodin. Som zvedavy ako by sa vam pacilo keby ste tu takuto skupinu videli.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 12:48 05. Aug 2011 
Bůh
 Profile

Když už se tu hraje na bankovní směnky "jako" nebylo by lepší je zavést úplně? Stačilo by rozšířit dialog u bankéře, který by vydával a naopak proplácel směnky v hodnotách 100k 200k 500k, směnka by byl malý item, nejl=pe nějaká kartička typu lodní lístek s vahou 0.1. Bankéř by je vydával a strhával příslušný obnos z účtu. A samozřejmě směnka platná jen pro danou frakci. Jistě, podtemáci budou brečetjak je to nefér ale z RP hlediska je to logické.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 14:17 05. Aug 2011 
Ďábel
 Profile

Bylo by možno doplnit housle do obchodu s hudebníma nástrojema v Karathře ?
Poslední dobou jsem je tam hledal a nebyly tam, viděl jsem jen smičce ;).

Díkas ;)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 18:56 05. Aug 2011 
Poutník
 Profile

-RoF- wrote:
Bylo by možno doplnit housle do obchodu s hudebníma nástrojema v Karathře ?
Poslední dobou jsem je tam hledal a nebyly tam, viděl jsem jen smičce ;).

Díkas ;)

Už vím, co jsem chtěla sem napsat. Přesně tohle! Souhlasím s Rofem, hledala jsem je delší dobu a nic. Takže prosím o přidání, ať je tím smyčcem na co vrzat. :oops:

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]