|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 18:46 18. Jul 2011 |
|
|
Kombajn (tedy WM+Wizna za zadkem) Mezi 15-20 levlem klasických cca 2-4k XP za hodinu. Tedy epikem snadno a rychle - Alwariel.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 08:08 19. Jul 2011 |
|
|
No ja mam war/wm na 15 ce -když neumírám, tak solo dam cca 1000 za hodinu, v partě 2-3k -ale když zpruměruju expení i s umíráním, tak je to poslední dobou okolo nuly, protože pořád někam lezu a zkoušim kde sem nebyl, co tam je a nevyplácí se to  takže mi to dokonce erpení taha narohu místo expení  - vydělám solo tak 10k za hodinu když se daří, ale spíš se moc nedaří a to je okolo 1k... (trofeje sou často fuč) a v partě většinou okolo 7-12k (podle počtu hráčů v partě a počtu trofeji) -takže průměr výdělku solo za hodinu, když se hodně snažim tak 3k -naklady jsou to, co ztratim při prolezrní očistcem pruměrně okolo 12k zl
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 10:30 19. Jul 2011 |
|
|
to je fajn jak tu každej odhaluje svuj build a lvl  , to se hodí 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 10:36 19. Jul 2011 |
|
|
tao kan wrote: to je fajn jak tu každej odhaluje svuj build a lvl  , to se hodí  Mě je to buřt, chceš k tomu i čísla? 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 12:01 19. Jul 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
tao kan wrote: to je fajn jak tu každej odhaluje svuj build a lvl  , to se hodí  to mi přijde taky dost zajímavé  ještě by se šiklo vybavení 
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 12:04 19. Jul 2011 |
|
|
Hele na spam mate extra topic, mysliste, ze to niekoho bavi sa prehrabavat potom v prispevkoch, ktorych vypovedna hodnota je nula?
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 13:52 19. Jul 2011 |
|
|
S Mayuškou: 16 Mag na solo při kolečku: Ohnivci, Samice, Yetti, Půldračice cca 2k xp za hodinu a něco okolo 100k zlatych Ale půldračice mě sama zdrži na 20 min cca, takže to je něco malo přes hodinku 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 14:34 19. Jul 2011 |
|
|
Tariel Reynolt bard/RDD lvl nehorázný, ale vyexpena solo před rokem a dřív.(délka expení cca 3/4 roku) Equip no dejme tomu adekvátní a dřív si vydělala přes 100K+ za hodinku úplně v klidu (Boss kill) Náklady téměř nulové, 1-2 lektvary.
Po epickém lvlu to hold leze špatně nahoru no i v partě. Ale tak co snad nechcete bejt lvl 40 moc brzo... Jen ta smrt tam neúměrně bolí, protože to padá většinou po lvlu a víc dolu.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 15:31 19. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Add expení, vše je odvislé od buildu, některým to pěkne dlouho nejde a nekteré se rozjednou hned. Ale obecně jde konstatovat, že dobrý nadprůměrný build má bez supportu - podtrhávam bez supportu hráčů i gm na solo:
1-6 lvl cca 1500 - 2000 za hodinu reálný příjem na lukrativních lokalitách, pokud ty nejsou klesá zisk na polovinu
7-11 na povrchu ne uplneideální lvl, ale dá se 1500 za hodinu při lukrativních lokalitách, prumer klesá na 1000 a min kdyz si to vyžíráte.
12-19 - turbo lvl s dobrým přístupem muzeme mluvit o 2000 - 3000 xp za hodinu bez problémů
20-26 - alwariel levely, jinde je kulové na začátku s osmělováním se zisk pohybuje od 2000-3000 xp za hodinu na lvl 26 uz se dá mluvit o 1200 xp za velké kolečko. Už ale nesmíš být mág, ten skoncil s rychlým expením na solo na lvl 20.
27 - 800 xp za 1,5 hodiny
28 lvl - 400 xp za 1,2 hodiny
29 - 4 xp za nejsilnejsí potvory v alwu, 1 xp za bosse.
30 - ty časovky jsou ale supr co?
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 22:56 21. Jul 2011 |
|
|
Odhady z ruznych mych postav. Predem upozornuji, ze jen velmi malokdy expim solo uz velmi dlouhou dobu, takze to berte jako ciste orientacni odhady.
BU epic: 2000+ expů / nízké riziko / vysoké náklady - celkově se expil dobře, krize kolem 15. levelu, skvělý od 21. levelu
Merakh epic: 500 expů / nízké riziko / střední náklady - raketové expení kdysi, po úpravách předmětů klesl na hranici hratelnosti
Auriel high level: 250-500 expů / střední riziko / nízké náklady - expím pouze v partě, sólo jde spíš do mínusu
Merakh Crowly high level: 1000-1500 expů / střední rizko / střední náklady - expen v partě, sólo se dá ta tak na pohodu, celkově šel rychle nahoru
Skall Ocellom middle level: 2000+ expů / vysoké riziko / vysoké náklady - velmi těžké začátky, expí rychle, snadno umírá
Ramon Bach low level: 500 expů / střední rizko / nízké náklady - těžké expení po celou dobu buildu
Halkin Zarazil low level: 250-500 expů /střední riziko / nízké náklady - velmi těžké začátky - snad první postava, kterou jsem kdy ve svém fungování na Thalii expil záměrně přes časovky, protože nabrat to creepem bylo těžší!! - teď už expí snáz
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 08:51 10. Aug 2011 |
|
|
Nova postava drow ecl 1 8klerik/3 fighter
Zadrhel do lvlu cca 8-9, nutno expit s nekym v parte. Od zhruba 4. kruhu kouzel pristupneho vydelam sam kolem 1000 expu i vic (ostatni drowove mi spis expy davaj dolu). Loot je omezen vetsinou na trofeje nebo par drobnych, jeste to nezvlada npc s vetsim lootem.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Zkušenosti za 1 hodinu lovení mobů sólo... Posted: 22:41 12. Aug 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
hrana 6 lvl klidne az 1000 expu/hod vydelek jak kdy a jak na cem pokud zvirata tak klidne az 1500 pokud neco s bosem a trofeji tak klidne az 5000 - lektvary leceni (vlastni vyroba)
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|