|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Spravanie hracov v hre Posted: 17:58 03. Feb 2008 |
|
|
Potom co som dnes vsetko videl v hre neda mi to nenapisat.
Ludia skuste trosku uvazovat co robite a ako hrate? Vazne vam nepride divne chytat ryby v Karathskej kasne na namesti? Alebo chodit v drowskom obleceni po mestach povrchu, pripadne zabijat prisery tak, ze ich zaseknete o nieco ako napr o pavucinu? Alebo tahat prisery do mesta alebo osady aby ich zabili straze, ci chodit po meste s vyvolanym pritelickom???
Takto by som mohol vypisat kopec dalsich veci. Potrebujete naozaj na vsetko system, zakony a pravidla? Sa potom necudujte, ze sa zavadzaju rozne obmedzenia, aby sa zabranilo s prepacenim takymto prasacinkam. A nechodte na mna s tym, ze nech si kazdy hra ako chce a ako ho to bavi. Sme tu na RP serveri, tak dodrzujte urcitu RP logiku. Mna uz nebavy robit v hre stale policajta a nahanat hracov co robia taketo voloviny.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 17:59 03. Feb 2008 |
|
|
Presne tak, jsou jiste hranice, ktere se musi dodrzovat! Chcete volnost, tak musite dokazat, ze si ji zaslouzite, zatim to nevypada...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 03:05 04. Feb 2008 |
|
|
no jen nevim co prispevek od DM tohodle charakteru dela ve flames... Mozna bych to povysunul nekam, kde to bude vic na ocich a dopsal pod to nejaky zasadni vyhruzky 
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 08:46 04. Feb 2008 |
|
|
No k tomu zabijeni zaseknutych zviřat třeba o pavučinu...  ja sem nestřilel po zviřeti ale po te pavučině...aby mohl volně ke mě a ja si ho mohl ochočit...ale nakonec to stejně nedopadlo dobře.. 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 10:32 04. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tak kdyz se zasekne, to s dra brat jako kdyzse sekne postavicka v lese, proste zavadi o koren a upadne. tak proc by se to nemohlo stat i pavoukovi v pavucine, i kdyz to je zrovna divnej priklad.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 11:18 04. Feb 2008 |
|
|
Kiri wrote: ,...jako kdyzse sekne postavicka v lese, proste zavadi o koren a upadne. tak proc by se to nemohlo stat i pavoukovi v pavucine, i kdyz to je zrovna divnej priklad. 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:25 04. Feb 2008 |
|
|
je tím myšleno jeho úmyslné navedení na místo, kde se zasekne..tak jak to chápu já
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:27 04. Feb 2008 |
|
|
MaSo wrote: No k tomu zabijeni zaseknutych zviřat třeba o pavučinu...  ja sem nestřilel po zviřeti ale po te pavučině...aby mohl volně ke mě a ja si ho mohl ochočit...ale nakonec to stejně nedopadlo dobře..  Moc ne no, sme si pak pekne s ostatnima protahly nohy :]] Jinak, byl sem u toho a muzu dosvedcit ;] K tematu: chtel sem se optat jestli jako druid muzu po meste chodit se svym panterem? podotykam ze je ochocenejsi nez gepard z volby Miss
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:30 04. Feb 2008 |
|
|
zvířata ve městě se maj ZABÍJET !!!!! a stráže by měly jít příkladem nedělejte tu z toho zase plyšákov
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:32 04. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: zvířata ve městě se maj ZABÍJET !!!!! a stráže by měly jít příkladem nedělejte tu z toho zase plyšákov mas psa? vsadim se ze jenom rybicky ;]
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:34 04. Feb 2008 |
|
|
ne, mám pantera a chodim ho venčit na kolonádu a má na krku ceduli, že je vochočenej a všichni se na mě *usmívaj* a ríkaj mi "zdravím"
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:37 04. Feb 2008 |
|
|
Pritelicci nebudou ve meste tolerovani. Jeste se da primhourit oko nad nakou pixii a nebo ptakem, ale selmy typu medved, golem, panter a podobny muzou byt zabity, majitel pokutovan, atd. Nemaji ve meste co delat. Proti vam se rozbehne pitbul a nebo tygr s voditkem a vy budete klidne stat, kdyz uplne cizi clovek zakrici: to je v pohode, je ochocenej!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:38 04. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: ne, mám pantera a chodim ho venčit na kolonádu a má na krku ceduli, že je vochočenej a všichni se na mě *usmívaj* a ríkaj mi "zdravím"  nejseš ty švihák lázeňský?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:41 04. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud vim, tak asi pred rokem se to resilo a doslo se k jasnymu NE. To je fakt takovej problem, odvolat zvire za branami? Nebo by to snad znamenalo, ze na ceste do dungu budete muset znovu meditovat a tim se zdrzovat v honbe za zabijenim?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Spravanie hracov v hre Posted: 12:42 04. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: ne, mám pantera a chodim ho venčit na kolonádu a má na krku ceduli, že je vochočenej a všichni se na mě *usmívaj* a ríkaj mi "zdravím" no vidis tak nevim co resis, bejt tebou bych sel na cerstvej vzduch a pokusil se oddelit fantasy svet od reality...nebo si snad i v realu druid s panterem? ja ze mi nak neroste kaktus...
Last edited by wekslo on 12:44 04. Feb 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|