|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Narsith
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 08:24 21. Jul 2011 |
|
|
Rejty wrote: Narsith wrote: Jen bych ho dodělal.  Super, na to jsme čekali dlouho, až se přihlásí někdo, kdo ho dodělá...  Hmm,od pristiho ctvrtka se budu 5 dni valet v nemocnici...kdybych věděl co a jak a hlavně kde se to trošku naučit tak bych i z tim kraftem mohl pichnout 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 09:24 21. Jul 2011 |
|
|
Narsith wrote: Hmm,od pristiho ctvrtka se budu 5 dni valet v nemocnici...kdybych věděl co a jak a hlavně kde se to trošku naučit tak bych i z tim kraftem mohl pichnout  Zkus kontaktovat Kucika, třeba ti poradí. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 15:55 22. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Naprosto mi vyhovuje stávající craft, sice u toho prosedim roky, ale dá se u toho učit  Nejlepší na něm je právě ta věc, že si můžeš udělat předměty přesně na míru.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 14:23 23. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Pro mě je fungující svět přímo závislý na tom, jaké poskytuje možnosti, a jak jsou dostupné předměty od PC (ne levně, ale prostě že je někdo dokáže vyrobit)..takže rozhodně ponechat thalijský systém craftu, dodělat ho, vyvážit (+5 věci by měly stát několik milionů, ale měly by se vyplatit craftmanovi)...více možností, použitelných možností..možnosti očarování pásků, rób a dalších výrobků (´možnost vytvořit si exlusivní předmět přesně podle představ).
Alchymie. Rozhodně dobrý systém, ale strašně se nevyplatí vařit. Časová náročnost výroby jednoho lektvaru je strašná. Zkrátit na 3 sekundy max.
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 14:59 23. Jul 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
černý vlk wrote: taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Alchymie. Rozhodně dobrý systém, ale strašně se nevyplatí vařit. Časová náročnost výroby jednoho lektvaru je strašná. Zkrátit na 3 sekundy max. Souhlas! Navíc alchymie je jediný prodělečný craft. Velice bych ocenil možnost pojmenování lektvarů podle sebe - mohla by na to být v dílnách bedna, třeba.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 15:12 23. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
černý vlk wrote: Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Pro mě je fungující svět přímo závislý na tom, jaké poskytuje možnosti, a jak jsou dostupné předměty od PC (ne levně, ale prostě že je někdo dokáže vyrobit)..takže rozhodně ponechat thalijský systém craftu, dodělat ho, vyvážit (+5 věci by měly stát několik milionů, ale měly by se vyplatit craftmanovi)...více možností, použitelných možností..možnosti očarování pásků, rób a dalších výrobků (´možnost vytvořit si exlusivní předmět přesně podle představ).
Já mám třeba zbroj +4 od NPC takže ne že to nejde  jen hledat NPC prodávají roby +5 s adekvátními bonusy do doby, než bude krejčovina dodělaná, narozdíl od kovařiny a platneřiny to je nedodělek Na jiných serverech máš snad expy za kraft, když thalie jak říkáš "jde tak strašně proti krafterům" protože v dílnách nejsou časovky? To nejspíš všechny moduly které nemají časovky vůbec jdou proti hráčům všem, nejen proti crafterům, tomu říkám logika No a za mě, uvítal bych v alchymii možnost drtit/destilovat/kondenzovat ve velkém, třeba po deseti kusech, ono když už za to nejsou craft expy je to dost otrava šušnit každou bylinku po jednom kousku.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Různé druhy craftů Posted: 13:15 24. Jul 2011 |
|
|
černý vlk wrote: Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... Lepší krejčovský výrobky jsou u NPC proto, že není kdo by je přidal do craftu. Tak aby byly alespoň takto dostupný. Pokud to do craftu doskriptuješ, z obchodů je stáhnu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|