Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:41 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Který z druhů craftu je vám bližší?
CNR craft 0%  0%  [ 0 ]
Thálijský craft 47%  47%  [ 18 ]
Craft s neznámými recepty 18%  18%  [ 7 ]
Jiný craft (popíšu) 16%  16%  [ 6 ]
Chci si jenom kliknout. 18%  18%  [ 7 ]
Total votes : 38
Author Message
 Post subject: Re: Různé druhy craftů
PostPosted: 08:24 21. Jul 2011 
Šlechtic
 Profile

Rejty wrote:
Narsith wrote:
Jen bych ho dodělal. :)

Super, na to jsme čekali dlouho, až se přihlásí někdo, kdo ho dodělá... :)

Hmm,od pristiho ctvrtka se budu 5 dni valet v nemocnici...kdybych věděl co a jak a hlavně kde se to trošku naučit tak bych i z tim kraftem mohl pichnout :mrgreen:

Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti

Reply with quote  

PostPosted: 09:24 21. Jul 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Narsith wrote:
Hmm,od pristiho ctvrtka se budu 5 dni valet v nemocnici...kdybych věděl co a jak a hlavně kde se to trošku naučit tak bych i z tim kraftem mohl pichnout :mrgreen:

Zkus kontaktovat Kucika, třeba ti poradí. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 15:55 22. Jul 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Naprosto mi vyhovuje stávající craft, sice u toho prosedim roky, ale dá se u toho učit :) Nejlepší na něm je právě ta věc, že si můžeš udělat předměty přesně na míru.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 14:23 23. Jul 2011 
Šlechtic
 Profile

Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Pro mě je fungující svět přímo závislý na tom, jaké poskytuje možnosti, a jak jsou dostupné předměty od PC (ne levně, ale prostě že je někdo dokáže vyrobit)..takže rozhodně ponechat thalijský systém craftu, dodělat ho, vyvážit (+5 věci by měly stát několik milionů, ale měly by se vyplatit craftmanovi)...více možností, použitelných možností..možnosti očarování pásků, rób a dalších výrobků (´možnost vytvořit si exlusivní předmět přesně podle představ).

Alchymie. Rozhodně dobrý systém, ale strašně se nevyplatí vařit. Časová náročnost výroby jednoho lektvaru je strašná. Zkrátit na 3 sekundy max.

Reply with quote  

PostPosted: 14:59 23. Jul 2011 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

černý vlk wrote:
taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba).
Alchymie. Rozhodně dobrý systém, ale strašně se nevyplatí vařit. Časová náročnost výroby jednoho lektvaru je strašná. Zkrátit na 3 sekundy max.

Souhlas! Navíc alchymie je jediný prodělečný craft. Velice bych ocenil možnost pojmenování lektvarů podle sebe - mohla by na to být v dílnách bedna, třeba.

Laelaan Caana

Reply with quote  

PostPosted: 15:12 23. Jul 2011 
Bůh
 Profile

černý vlk wrote:
Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Pro mě je fungující svět přímo závislý na tom, jaké poskytuje možnosti, a jak jsou dostupné předměty od PC (ne levně, ale prostě že je někdo dokáže vyrobit)..takže rozhodně ponechat thalijský systém craftu, dodělat ho, vyvážit (+5 věci by měly stát několik milionů, ale měly by se vyplatit craftmanovi)...více možností, použitelných možností..možnosti očarování pásků, rób a dalších výrobků (´možnost vytvořit si exlusivní předmět přesně podle představ).

Já mám třeba zbroj +4 od NPC takže ne že to nejde ;) jen hledat

NPC prodávají roby +5 s adekvátními bonusy do doby, než bude krejčovina dodělaná, narozdíl od kovařiny a platneřiny to je nedodělek

Na jiných serverech máš snad expy za kraft, když thalie jak říkáš "jde tak strašně proti krafterům" protože v dílnách nejsou časovky? To nejspíš všechny moduly které nemají časovky vůbec jdou proti hráčům všem, nejen proti crafterům, tomu říkám logika

No a za mě, uvítal bych v alchymii možnost drtit/destilovat/kondenzovat ve velkém, třeba po deseti kusech, ono když už za to nejsou craft expy je to dost otrava šušnit každou bylinku po jednom kousku.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 13:15 24. Jul 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

černý vlk wrote:
Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká...

Lepší krejčovský výrobky jsou u NPC proto, že není kdo by je přidal do craftu. Tak aby byly alespoň takto dostupný. Pokud to do craftu doskriptuješ, z obchodů je stáhnu.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]